10467
-
uscGhost #1956 Töltsd le EZT és a minecraft.jar-ban az environment mappában cseréld le és nem lesz felhő nekem is kivan szedve, tesztelve a textúra packoddal :D -
#1955 Már a tököm kivan velük, bejönnek a lakásomba :D
Remélem egyszer ezt is javítják majd:) -
uscGhost #1954 Olyan a felhő mint 1 híd :D -
#1953 Hát max lebontom a hegyet és csinálok több szobát stb. és akkor kívülről is kicsinosítom:D -
#1952 Nem olyan rossz az. -
#1951 Jaaa, hogy hegyoldalba, én kis naiv azt hittem Hegyoldalra xDD Amúgy gratgrat, szép kis kunyhócska..:P! :D -
#1950 XD
-
#1949 :DD szarlesz előre szólok:D -
#1948 Na bazz, "felújítottam" a kunyhómat, a stone padlót cseréltem fára, és az egyik kő alatt egy kúúrva nagy barlang volt. Most fogom felfedezni. :p -
#1947 Dee attól még egy képet kappoooook? :P plííííííz :D -
#1946 haha.:D
Simán lehetne kivitelezni nem hegybe építve, egyszer megcsinálom azt is:P -
#1945 Egy külső képet kaphatnék? :P -
#1944 LordTrilobite's Norsecraft -
#1943 skinpackot pls -
#1942 jah, igen, utolsó képen az felhő az ablakban:D hegy tetjén a hegyoldalban van a kéró:D -
#1941 Megosztanám veletek szerény hajlékom:
-
Szilard3 #1940 Sziasztok!
Bemutatom az Atmos Craft-ot!
Weboldal
Lagg mentes.
Non-stop.
VPS-ről (Virtuális Privát Szerver-ről) megy.
Van whitelist,de bárki jöhet aki magyar,nem rombol és nem káromkodik.(Azért lett whitelist mert az angolok leromboltak mindent,így csak magyarok lesznek.)
Az adminok kedvesek .
Piac van.
Vannak városok.
Van börtön.
Folyamatos fejlesztés alatt áll a szerver.
Szabályok:
-Tilos rombolni amit más épített
-Admin nem adhat semmit.
-Tilos máshoz nagyon közelre építeni (pl a fal egybe van,a ház tetejére) csak ha megengedte a másik ember.
-Tilos káromkodni.
-Tilos lopni.(Csináld meg magadnak,nem jó az ha összeszedik amit te csináltál pl gyémánt block-ból van házad és szétszedik..chest-ből is tilos)
Várunk mindenkit a szerveren.
A max létszám jelenleg 20 fő,de szükség szerint bővül :D.
A szerver IP címe: 188.241.247.159
A szerver IP címe port-tal együtt: 188.241.247.159:25565
Port nélkül is megy!(Mivel az alap port)
Client verzió: 1.6.6
Törttel is megy.
-
uscGhost #1939 Mert gondolom nem 1.6ban generált map, generálj csak le egyet nem fogsz találni sehol. -
#1938 Elég változó. A fő világomban, ahol egyjátékost játszogatok még néha, ott dettó nincs semerre, de pl a tesztvilágban, ahol próbálgatom az újdonságokat és ahhoz csalogatok is (/give) ott pl tele van clayel spawn környéke. -
#1937 Én a dungeonokat már nem pucolom ki, hanem csinálok rá egy lyukat, az elé pedig egy fullasztó csapdát vagy pókoknak kaktusz csapdát :)
Kár, hogy nincs creeper dungeon :) -
#1936 Töröltem a duplázást. -
#1935 Én egy darabot sem találtam még. X-Rayel megnéztem a mapomat, amit villogtatni lehet az adott blockokat, és egyet sem láttam. -
#1934 Csak a homokhoz kötött, szóval sivatagban is van. :) -
Radche #1933 Agyagot lehet találni, leginkább vízpart közelébe... Kisütöd és 4-et egymásmellé, akkor téglatömböt kapsz... -
Baxo #1932 Hali! Egy kérdés: Agyagot me' nem lehet találni? Ritkább mint a gyémánt? -
#1929 Ad elektromosságot a redstone dolgoknak.
Világításra kevésbé hatásos, kissebb a fénye, mint a sima fáklyának. -
#1928 Redstone fáklya miben különbözik a simától?
Most raktam furnace-t a kocsiba, de nem tolja az előtte lévőt, hanem megakad. -
#1927 Powered railel megoldhatod, amihez arany, meg redstone kell.
=
Plussz energiát mindenképp érdemes neki adni, egy redstone fáklyát tegyél mellé.
= -
uscGhost #1926 De, boosteres sínnel -
#1924 Csináltam railekből egy utat a házamból a bányáig, de az út felénél lelassul a kocsi, és tolnom kell. Nem lehet megcsinálni, hogy menjen magától? -
uscGhost #1923 860-as pluginok mennek 1.6.6-on? -
uscGhost #1922 Sajátomon -
#1921 Melyik szerveren szoktatok multizni? -
#1920 Csak játszani kell. Ennyi.:D -
#1919 Találtam egy nagyon nagy barlangot. Volt benne Lapis, Diamond, Gold meg egy rakat Redstone, és még nem fedeztem fel teljesen. Jah, meg ma is találtam 2 dungeont, pedig most is csak ironért mentem. :p -
#1918 -
Radche #1917 Köcsög Creeper -
#1916 +1
lehet azért mert peacefulon játszom -
Radche #1915 Én még egyszer nem láttam :D -
uscGhost #1914 Én már találkoztam vele nem is egyszer :D