10467
  • Malakai
    Jöhetnek a piston tesztelések. :)
    A várkapu még könnyű lesz, úgyhogy szerintem azzal kezdem majd. :)
  • Pistike 007
    1.7 out
  • Pistike 007
  • Malakai
    Piston az a kis bizere amivel alrébb lehet tolni egyéb blokkokat, ez is különböző mechanikákhoz használható dolog lesz. Én márcsak amiatt is várom, mert az egyjátékosban lévő várkapumhoz jó lesz. :)
    Ami egyébként még tuti lesz 1.7-ben:
    - Nyesőolló: mostantól ezzel érdemes majd a birkákat megnyírni, mert simán sebzéssel nem dobnak majd gyapjút, legyilkoláskor pedig kevesebbet. Plussz a levelek nyírására rendeltetett eszköz is ez lesz (vagyis egyéb eszköz jobban sérül majd ugyebár)
    - Kerítés egymásra pakolása nem csak bug kihasználásával, hanem simán is lehet. Bár ez már inkább a bugjavítás kategóriája.

1.8-ról még keveset tudni, de az "adventure update" célja elméletileg a különböző játékmódok bevezetése lesz, amik akár játék közben is ide-oda váltogathatóak. Az adventure módban elméletileg sokkal célorientáltabb lesz a játék, különböző feladatokkal, míg a creative mód az meg kb mint a mostani, talán mobok nélkül. Ami adventure módot megtámogatná majd az elméletileg jobb harcrendszer (jelentsen bármit), meg npc-k a saját falujaikkal. De eddig még sok infó nincs, majd idővel, messze van az még.
  • mumeen
    A piston az micsoda:D?
    Valamint 1.8-ban milyen játékmenet beli változtatások várhatóak??Tudja valaki,vagy még nem publikus?
  • Pistike 007
    Amit én már nagyon várok.
    :D
  • Malakai
    Ja, bár mostmár nem ezt nevezi Notch "adventure update"-nek, mivel nagyobb meló mint gondolták. :D Hát igen, most próbálnak hozzányúlni a játékmenet lényegi részeihez, ez már nagyobb falat, mint egy létra működését megváltoztatni. :) 1.8-ra várható és november második felében, jee. :P

Ami 1.7-be kerül új dolog az a piston.
  • Bexter
    Én mindig félek ezektől az updatektől. mindiog sokat elkurnak és egy két nap játék kiesik :S
  • uscGhost
    Nemsokár egyponthét :D
  • Bexter
    +fav
  • MEdievil
    Ghastok szeretik szétrobbantani.. magát az obszidiánt nem tudják de a portált igen!
    Ha nincs nálad tűzkő akkor szívás de még mindig bele tudsz ugrani a lávába :)
    De tényleg, ha van nálad némi fa akkor csinálj crafttable-t majd egy ládát és pakold bele a cuccaid majd irány a halál a másik oldalról már vissza tudsz jönni és összeszedni a dolgokat. Ha nincs akkor jön az hogy kiszórod a portál köré a dolgaid majd sietsz vissza és imádkozol. :)
    Netherbe amúgy is csak úgy megy a tapasztalt kalandozó, hogy eldobható felszerelést visz magával!
  • BBird
    Üdv!

Single -ben az lehetséges, ha az ember átmegy Nether -be, megszűnik működni a portál? Csak mert átmentem, gyújtós nincs nálam, a kapu ott van, de nem aktív... Hogy tudnám újra "bekapcsolni"? :-)
  • uscGhost
    MCEdit schematic fájlt csak mcedittel lehet megnyitni? Ha igen akkor honnan tudok letölteni működő mceditet?
  • Grr1234
    Végighallgattam.
  • Pistike 007
    omg
  • LeWyTy
    NYehsztek ide való hossssszú csipogás..... (L)
  • LeWyTy
    Na jó tomonor... hajlandó vagyok felmenni a bhava-agra ra ha lehetek modi és magyarul ugathatok az angoloknak

Utóirat: Igen! unatkozom.
  • Malakai
    Előferdül, sajna ritkán, mert egyébként ingyen loot. :)
  • Grr1234
    Ez fura, egy tengerparton volt egy kis mélyedés, bent volt egy láda, mondom mi a fasz, ide tuti nem raktam chestet, erre nem egy dungeon ládája? A homok alatt volt a mob spawner meg a másik láda, az egészet ellepte a homok.
  • LeWyTy
    Szopcsi
  • Bexter
    De gagyi lett :D
  • tomonor
    http://www.minecraftforum.net/topic/37981-minutor-osxlinuxwindows-12/

Majd később megköszönheted.
  • uscGhost
    Fail! :D Legközelebb csinálj útjelzéseket hogy visszatalálj :)
  • Radche
    És a kezdőhelyre spannolt be...
  • Radche
    Mondom, hogy elmentem a világ végére...
  • Malakai
    Minden escape nyomáskor is elmenti a játékot.
    Meg talán új chunkba lépéskor is elmenti a többi chunkot is, így ha legközelebb arra jársz nem generálja újra, ergó maga a terület nem veszik el. Igaz ilyenkor mást nem ment, tehát a nálad lévő tárgyakat pl nem menti el.
  • Grr1234
    Nekem nyom mentést, ha becrashel. :)
  • Radche
    Ma akkorát szívtam... Új Mapot kezdtem, egyből elkezdtem össze- vissza mászkálni, erre találok !2! darab dungeont... Gyártok cuccokat, házat stb. és elfoglalom... Teli a bánya mindennel, szénnel, vasérccel, erre befagy a játék... -.-''
  • uscGhost
    Nemrossz :D
  • tomonor
    jah, vagy úgy xD
  • LeWyTy
    Hidam

• LeWyTy
    Épp azér van tele
  • tomonor
    Hmm, nemtudom... Az én szerverem tele van clay-el, pedig még alpha world.
  • LeWyTy
    TE inkább gyere kockulni
  • CJofthegod
    Hello akit érdekel: mineworld.dyndns.org
    Most indult szerver
  • Pistike 007
    Eddig is volt, csak borzasztó kevés.
  • Laza
    Jó neked ... én még azt sem tudom hogy néz ki :D
  • Bexter
    Persze, hogy van, én már találtam :)
  • uscGhost
    Legeneráltam egy pályát hogy kipróbáljak egy módot és ez szúrta ki a szemem :D Akkor most mégis van 1.6-ban clay?
  • Grr1234
    Itt az én szerény hajlékom. A bányámnak csak a felszíni részét látni.