10467
-
#1996 Jöhetnek a piston tesztelések. :)
A várkapu még könnyű lesz, úgyhogy szerintem azzal kezdem majd. :) -
#1995 1.7 out -
#1994 -
#1993 Piston az a kis bizere amivel alrébb lehet tolni egyéb blokkokat, ez is különböző mechanikákhoz használható dolog lesz. Én márcsak amiatt is várom, mert az egyjátékosban lévő várkapumhoz jó lesz. :)
Ami egyébként még tuti lesz 1.7-ben:
- Nyesőolló: mostantól ezzel érdemes majd a birkákat megnyírni, mert simán sebzéssel nem dobnak majd gyapjút, legyilkoláskor pedig kevesebbet. Plussz a levelek nyírására rendeltetett eszköz is ez lesz (vagyis egyéb eszköz jobban sérül majd ugyebár)
- Kerítés egymásra pakolása nem csak bug kihasználásával, hanem simán is lehet. Bár ez már inkább a bugjavítás kategóriája.
1.8-ról még keveset tudni, de az "adventure update" célja elméletileg a különböző játékmódok bevezetése lesz, amik akár játék közben is ide-oda váltogathatóak. Az adventure módban elméletileg sokkal célorientáltabb lesz a játék, különböző feladatokkal, míg a creative mód az meg kb mint a mostani, talán mobok nélkül. Ami adventure módot megtámogatná majd az elméletileg jobb harcrendszer (jelentsen bármit), meg npc-k a saját falujaikkal. De eddig még sok infó nincs, majd idővel, messze van az még. -
mumeen #1992 A piston az micsoda:D?
Valamint 1.8-ban milyen játékmenet beli változtatások várhatóak??Tudja valaki,vagy még nem publikus? -
#1991 Amit én már nagyon várok.
:D -
#1990 Ja, bár mostmár nem ezt nevezi Notch "adventure update"-nek, mivel nagyobb meló mint gondolták. :D Hát igen, most próbálnak hozzányúlni a játékmenet lényegi részeihez, ez már nagyobb falat, mint egy létra működését megváltoztatni. :) 1.8-ra várható és november második felében, jee. :P
Ami 1.7-be kerül új dolog az a piston. -
#1989 Én mindig félek ezektől az updatektől. mindiog sokat elkurnak és egy két nap játék kiesik :S -
uscGhost #1988 Nemsokár egyponthét :D -
#1987 +fav -
#1986 Ghastok szeretik szétrobbantani.. magát az obszidiánt nem tudják de a portált igen!
Ha nincs nálad tűzkő akkor szívás de még mindig bele tudsz ugrani a lávába :)
De tényleg, ha van nálad némi fa akkor csinálj crafttable-t majd egy ládát és pakold bele a cuccaid majd irány a halál a másik oldalról már vissza tudsz jönni és összeszedni a dolgokat. Ha nincs akkor jön az hogy kiszórod a portál köré a dolgaid majd sietsz vissza és imádkozol. :)
Netherbe amúgy is csak úgy megy a tapasztalt kalandozó, hogy eldobható felszerelést visz magával! -
#1985 Üdv!
Single -ben az lehetséges, ha az ember átmegy Nether -be, megszűnik működni a portál? Csak mert átmentem, gyújtós nincs nálam, a kapu ott van, de nem aktív... Hogy tudnám újra "bekapcsolni"? :-) -
uscGhost #1984 MCEdit schematic fájlt csak mcedittel lehet megnyitni? Ha igen akkor honnan tudok letölteni működő mceditet? -
#1983 Végighallgattam. -
#1982 omg -
#1981 NYehsztek ide való hossssszú csipogás..... (L)
-
#1980 Na jó tomonor... hajlandó vagyok felmenni a bhava-agra ra ha lehetek modi és magyarul ugathatok az angoloknak
Utóirat: Igen! unatkozom. -
#1979 Előferdül, sajna ritkán, mert egyébként ingyen loot. :) -
#1978 Ez fura, egy tengerparton volt egy kis mélyedés, bent volt egy láda, mondom mi a fasz, ide tuti nem raktam chestet, erre nem egy dungeon ládája? A homok alatt volt a mob spawner meg a másik láda, az egészet ellepte a homok. -
#1977 Szopcsi -
#1976 De gagyi lett :D -
tomonor #1975 http://www.minecraftforum.net/topic/37981-minutor-osxlinuxwindows-12/
Majd később megköszönheted. -
uscGhost #1974 Fail! :D Legközelebb csinálj útjelzéseket hogy visszatalálj :) -
Radche #1973 És a kezdőhelyre spannolt be... -
Radche #1972 Mondom, hogy elmentem a világ végére... -
#1971 Minden escape nyomáskor is elmenti a játékot.
Meg talán új chunkba lépéskor is elmenti a többi chunkot is, így ha legközelebb arra jársz nem generálja újra, ergó maga a terület nem veszik el. Igaz ilyenkor mást nem ment, tehát a nálad lévő tárgyakat pl nem menti el. -
#1970 Nekem nyom mentést, ha becrashel. :) -
Radche #1969 Ma akkorát szívtam... Új Mapot kezdtem, egyből elkezdtem össze- vissza mászkálni, erre találok !2! darab dungeont... Gyártok cuccokat, házat stb. és elfoglalom... Teli a bánya mindennel, szénnel, vasérccel, erre befagy a játék... -.-'' -
uscGhost #1968 Nemrossz :D -
tomonor #1967 jah, vagy úgy xD -
#1966 Hidam
-
#1965 Épp azér van tele -
tomonor #1964 Hmm, nemtudom... Az én szerverem tele van clay-el, pedig még alpha world. -
#1963 TE inkább gyere kockulni -
#1962 Hello akit érdekel: mineworld.dyndns.org
Most indult szerver -
#1961 Eddig is volt, csak borzasztó kevés. -
#1960 Jó neked ... én még azt sem tudom hogy néz ki :D -
#1959 Persze, hogy van, én már találtam :) -
uscGhost #1958 Legeneráltam egy pályát hogy kipróbáljak egy módot és ez szúrta ki a szemem :D Akkor most mégis van 1.6-ban clay?
-
#1957 Itt az én szerény hajlékom. A bányámnak csak a felszíni részét látni.