10467
-
#2076 Durva :)
Amíg távolról nézte, jó volt, de a közepétől már szédültem :) -
#2075 Kész a tető :D ~4700 Glass
-
#2074 Begombázott
-
#2073 Ha alapból nem peacufulon kezdted és már valahol a világban spawnolt slime akkor nem tűnik el , a többi mob igen, de ha peacefulon kezded akkor nincs tudtommal az sem. -
TaPeti #2072 Tárgytalan, sikerült csinálnom egyet, az exe tartalmát átmásoltam egy 1.7es jarba :D -
TaPeti #2071 Valakinek véletlenül nincsen egy 1.6.6 minecraft_server.jar? Nagyon kellene :S (eredeti szerverhez kéne, de modolni akarom, .exe van már, de az nemjó) -
#2070 Egyedül slime van olyankor, ami ellenséges. -
uscGhost #2069 Gondolom mert még régebbi textúra pack szedd le a legfrissebbet 1.7_01-re -
#2068 A játékban található "békés mód" azt jelenti hogy nincsenek MOB-ok? :O -
#2067 Mi így szoktuk privát szerverünkön. Singleben sokat játszotta anno, aztán rájöttem, hogy lehet az addolást megoldani és onnantól kezdve pillanatok alatt meguntam a játékot. Semmi értelme úgy... -
mumeen #2066 Sziasztok!
Az miért van,hogy John Smith textura packot használok,de a pokolban lévő anyagot vízként jeleníti meg,pedig megnéztem a terrain-t,és megvan szerkesztve az az anyag...A másik probléma pedig az,hogy se alap textúrával,se John Smint-szel nincs tűz.Alap terrain-ba az van a tűz helyén,hogy Fire Text...ez van oda írva.Mi lehet a gond??
-
uscGhost #2065 Remélem majd a pistonok fognak tudni ládát és kályhát tologatni a későbbiekben :D -
#2064 Köszi :D
-
#2063 http://www.minecraft.net/
Regisztrálás után
Aztán simán LETÖLTÖD és elindítod. -
#2062 "ÚRISTEN"
Neked tényleg nem tűnt fel eddig hogy milyen torzítás van a játékban -
#2061 Sziasztok valaki segítene és tudna egy pontos leírást adni arról hogy hogyan vegyem meg hogyan rakjam fel hogy regisztráljak meg ilyenek ?! -
#2060 Most nem tudom ezen miért kell parázni, van kb 10 világom, abból 9en rendes gameplayel csinálom, egy van amiben hozzáadok dolgokat, pl. most a piston teszteknél.
-_-' -
Ez a kép miért tűnik furának nekem?
Mintha fura blokkméretek lennénrk..Félblokk méretű fűblokk,negyedblokk méretű kő...
Bal szélen nem kocka alaú a dirt,hanem kicsit szélesebb..Kb 2x olyan széles mint jobb oldalt az a "kőcsík",ami gy néz ki,mintha 4edakkora lenne,mint egy rendes blokk. -
#2058 Sokan tolják úgy, szerveren is, hogy nem adnak be úgy semmit, hanem mindent kibányásznak-kiégetnek, nem repülnek és esetleg még mobok is vannak. -
#2057 -
uscGhost #2056 Holvanazmár :D Már singlezek és eléggé nagy terveim vannak amihez stone is kell jó sok.. és "unalmas" hát addig lemész még és szedsz követ vagy TV-zel :D és hogy ha engem kérdezel ez csalás mert beadtad a dolgokat. -
#2055 Ez nem csalás.. Eléggé unalmas volna 50000 stone-t kiégetni.
Gondolom te a nagy építményeid nagy részét a szerón is biztos saját termelésű anyagokból csináltad -
#2054 többnyire ketten... néha segít más is....!!!de nincs semmilyen addolás!!! -
#2053 Te úristen...:D Hányan csináljátok? -
#2052 Várost építünk ... a bedrockig ásunk és a falban lesznek a házak :D
-
uscGhost #2051 Ügyesvagy! Jóérzés csalással játszani? Nem értem minecraftba mér kell csalni legalább 1 nagy dolgot építs már csalás nélkül! :D -
balcsida #2050 Sziasztok!
Eléggé új vagyok, ezért megkérdezném, hogy mit mutat az oldal tetesén lévő visszaszámláló? Meddig számol vissza? -
#2049 Én úgy szoktam, hogy nem keresem ki a fájlt mikor megnyitom, hanem az Open gombon van egy kis nyíl, ha azt nyomod akkor kiadja a mapokat amik fent vannak, és ott kijelölöm. És oda pakolom a cumót. -
#2048 Slimeos cuccost hogy kell hozzáadni INVEdit-tel? A level.dat-ot nyitottam meg, beraktam a slime izét, elmentettem, de a játékban a mentésem neve alatt ott van, hogy "must be converted", ha megnyitom üres invel rak ki. -
#2047 Na, a lényeg lemaradt:)
-
#2046 Épülget a zsilipes víztározó BETA :D
A birkák azok.. vannak:D -
#2045 minecraft.net
Béta játékot ritkán látni polcokon, bár ezt valószinüleg utána se fogod. -
#2044 Sziasztok mit kell csinálnom hogy játszhassak a minecraftal ? mert a boltokban nem kapható :/ -
#2043 Ingyen jegy a Banamákra! Congrats! :D -
#2042 ban és amúgy is kamu, de bazd csak el az időd :) -
HegiD #2041 http://freeminecraft.me/?ref=253897
MENJ RÁ NAGYON LOL XD!! -
W B #2040 kb. ilyen sárkány? -
#2039 Még vizi szörnyet tudnék elképzelni :P -
#2038 Ja, szerintem is.
Ilyen-olyan modként végülis már van, bár nekem egyik se túl szimpi megoldás. -
#2037 Persze ez világos. Viszont a mc-ba nagyon is bele illene egy dragi :P