Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Olyan problémám volna,hogy elindítom a játékot,de mikor bejönne a logo,még azelõtt kilép,mindenféle hibajelentés és egyéb jelzés nélkül.Újraindítottam a gépet,letöltöttem egy másik helyrõl a játékot,de semmi.Azóta nem jó,mióta feltettem az AVAST-ot,pontosabban töröltem az AVG-t.Akkor a net is elment addig,amíg újra nem indítottam.Most mi lehet a gond?
Olyan problémám volna,hogy elindítom a játékot,de mikor bejönne a logo,még azelõtt kilép,mindenféle hibajelentés és egyéb jelzés nélkül.Újraindítottam a gépet,letöltöttem egy másik helyrõl a játékot,de semmi.Azóta nem jó,mióta feltettem az AVAST-ot,pontosabban töröltem az AVG-t.Akkor a net is elment addig,amíg újra nem indítottam.Most mi lehet a gond?
Videózd le mert akarok egy jót röhögni! <#nevetes1>#nevetes1>
A moderálás színvonala ugyan olyan nevetséges, mint a 3ds max topicban.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A nyilvános megszégyenítés nem az én asztalom, köszönöm 😉
De az off tényleg sok lett..
De az off tényleg sok lett..
13 éve itt. Szép idő.
pf 😄
küld el mindenkinek a linket, hogy milyen faszán leoltottál 😄
ha meg nem hiszed el, hogy 18 éves vagyok, azért, mert rövídettem 2 szót, az már csak a te bajod 😄
ami meg a másik dolog, hogy inkább te vagy az a tipikus 14 éves stílus, aki játsza itt a komoly gyereket, azmeg más dolog h ha 4-5 hsz-el korábbira válaszolsz, ok a válasz erre, de h ne tudd eldönteni h egy hsz-hova kapcsolódik.....
küld el mindenkinek a linket, hogy milyen faszán leoltottál 😄
ha meg nem hiszed el, hogy 18 éves vagyok, azért, mert rövídettem 2 szót, az már csak a te bajod 😄
ami meg a másik dolog, hogy inkább te vagy az a tipikus 14 éves stílus, aki játsza itt a komoly gyereket, azmeg más dolog h ha 4-5 hsz-el korábbira válaszolsz, ok a válasz erre, de h ne tudd eldönteni h egy hsz-hova kapcsolódik.....
Kéretik moderálni a fórumot.
Az elég rossz jel ha az ember 18 éves korában sem képes normálisan leírni egy-egy szót, de ezt most felejtsük el. Azt nem értem hogy ilyenkor miért lesz mindenki 18 éves?!..fene tudja..Nem játszom a hûdekomolygyereket', ez az alap szint nálam.
"a válaszerre hülyeség meg még mindig nem érdekel, aztis csak ilyeneknek találták ki, akik nem tudnak gondolkozni, hogy ez most mégis kinek íródhatott XD" valószínû most vérig sértetted az sg 95%-át..de végre itt egy sötétben fénylõ elme, kinek nem kell a válasz erre gomb! Háromszoros hipp-hipp-hurrát a fénylõ elmének! 😉
"a válaszerre hülyeség meg még mindig nem érdekel, aztis csak ilyeneknek találták ki, akik nem tudnak gondolkozni, hogy ez most mégis kinek íródhatott XD" valószínû most vérig sértetted az sg 95%-át..de végre itt egy sötétben fénylõ elme, kinek nem kell a válasz erre gomb! Háromszoros hipp-hipp-hurrát a fénylõ elmének! 😉
13 éve itt. Szép idő.
nem most múltam 18, hanem szeptemberben leszek, de majdnem ráhibáztál, am meg játszatod itt a nagy hûdekomoly gyereket, hogy nem rövidítgetsz, de m1 😄
a modorról pedig már elmondtam a véleményem, a válaszerre hülyeség meg még mindig nem érdekel, aztis csak ilyeneknek találták ki, akik nem tudnak gondolkozni, hogy ez most mégis kinek íródhatott XD
a modorról pedig már elmondtam a véleményem, a válaszerre hülyeség meg még mindig nem érdekel, aztis csak ilyeneknek találták ki, akik nem tudnak gondolkozni, hogy ez most mégis kinek íródhatott XD
"válasz erre"
Alapvetõ funkció az SG-n.
Alapvetõ funkció az SG-n.
A személyeskedést el is felejtheted, de akkor játszunk így:
Az írásaidat olvasva (szted,szal) kb 12-13 éves lehetsz, a modorod ahhoz képest hogy segítséget kértél eléggé letámadó, ez így elég illetlen dolog, de ennyi idõs korában az ember nem lehet tisztában az illem kérdéseivel. És most jön a jól megszokott "most múltam 18 éves" duma. Ez egy fórum, szóval az alapvetõ fórumhasználati elveket tessék betartani (válasz erre gomb). Illetve a sértegetést is be lehet fejezni, nem tesz jót a megbecsülésednek. 😉
Részemrõl zárom a témát. 😉
Az írásaidat olvasva (szted,szal) kb 12-13 éves lehetsz, a modorod ahhoz képest hogy segítséget kértél eléggé letámadó, ez így elég illetlen dolog, de ennyi idõs korában az ember nem lehet tisztában az illem kérdéseivel. És most jön a jól megszokott "most múltam 18 éves" duma. Ez egy fórum, szóval az alapvetõ fórumhasználati elveket tessék betartani (válasz erre gomb). Illetve a sértegetést is be lehet fejezni, nem tesz jót a megbecsülésednek. 😉
Részemrõl zárom a témát. 😉
13 éve itt. Szép idő.
te télleg ekkora hülyevagy?
szted ez így mien?
papi08:nem voltam fent, csak védtelek 😛 😄D
atosz15:levideózzam neked???
szted ez így mien?
papi08:nem voltam fent, csak védtelek 😛 😄D
atosz15:levideózzam neked???
-.-'
szted neked mondtam?
szted neked mondtam?
jó bocs igazad van.... van 4 kockás lyuk és ott befed 1 kockát
levideózzam neked???
De rak csak te vagy béna...
"az megvan, de úgy nemjó, lyuk fölé nem is rak, ha kiütöm alóla a blockot akk eltünik" szal így nem mûködik
Te fentvoltál a szerómon? XD Nem rémlik, és igen csak üzemeltettem mivel nincs pénz rá 😞
atosz15: tudom hogy kell használni, de ha lenne kis eszed akkor használnád a netet mivel énis úgy tanultam meg amúgy meg nesze: //wand kapsz egy fa baltát kijelölsz 2 helyet //set (hó száma) ennél érthetõbben nem fogom elmagyarázni sorry
atosz15: tudom hogy kell használni, de ha lenne kis eszed akkor használnád a netet mivel énis úgy tanultam meg amúgy meg nesze: //wand kapsz egy fa baltát kijelölsz 2 helyet //set (hó száma) ennél érthetõbben nem fogom elmagyarázni sorry
rohadt jó ez a játék. 1ik szerveren kaptam házat és pár blockkal arrébb volt 1 bánya 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
küldd a linket, am meg mit vársz, hogy ha egybõl azzal válaszol, hogy nemtudom használni?
meg õ is változtathatna ám a modorán, ha visszaolvasol egy kicsit, meglátod teis
meg õ is változtathatna ám a modorán, ha visszaolvasol egy kicsit, meglátod teis
ha emlékeim nem csalnak Ghost üzemeltet(ett) egy egész jól menõ szervert.
De a lényeg, ha segítséget akarsz kérni, a modorodon változtass egy csöppet.. 😉
De a lényeg, ha segítséget akarsz kérni, a modorodon változtass egy csöppet.. 😉
13 éve itt. Szép idő.
akk nemértelek.... egyépként kinek van olyan húdejó szervere?
minek használjam, ha más nem írt?
miért kikkel beszélek? attól hogy te régebben mc-zel már kemény vagy?😄
miért kikkel beszélek? attól hogy te régebben mc-zel már kemény vagy?😄
Használd a "válasz erre" gombot, valamint elõbb nézz körbe hogy kikkel is beszélsz, pl kinek milyen szervere van, és mióta is játszik a Minecraft-tal😊
13 éve itt. Szép idő.
hát ha annyira tudná, hogy kell, akkor elmondaná 😄
Szerintem ha segítséget akarsz kérni, ez a modor ("szal hallgatlak") nem ide való 😉
13 éve itt. Szép idő.
hogyne birnám használni.... am tudok csinálni, csak ahhoz mellé kell rakni egy blokkot a hóblokk magasságában, ami nekem nemjó, oat akarok mint a vidiben van, szal hallgatlak
Mert nem birod használni, én tudom csak nehéz elmagyarázni úgyhogy inkább belese fogok.
az megvan, de úgy nemjó, lyuk fölé nem is rak, ha kiütöm alóla a blockot akk eltünik
Nem igazán kell leállítani.. -.-' worldedit plugin...
azt gondoltam h progival meglehet, csak a szerveremre csinálok csapdaházat és odakéne, de ha meg progival csinálom lekell állítani a szerót amit nem nagyon szeretnék
ja, azt hittem csalás nélkül...
fogsz egy map editort és belerakod.
csak kérdés mi értelme van...
fogsz egy map editort és belerakod.
csak kérdés mi értelme van...
akkor ezis biztos generálási hiba 19percnél
és ha elolvasod a cikket, akkor az is kiderül, hogy terepgenerálási hiba...

szerintem sehogy, mert a hó nem önálló blokk, hanem az alatta lévõ blokk módosítója.
nem tudja vki hogy lehet olyat csinálni, hogyegy lyukon legyen hó és bele lehessen esni?
Mit jelent az a Év könyvelje? 😄 (na majd benézek késõbb megyek gta4-ezni 😄)
Mondom téma lezárva, szerintem összeaddolt ház mert nincs kályha amibe kisütötted volna az anyagokat, nem vagy képes lefotózni honnan szedtd a sok követ... Na és ne vitázzunk ezen téma lezárva! 😄
Ha érdekel honnan a keret a házra... xD
"..ezek után könyvelõként dolgoztam...A börtön évek után.." 😄
"..ezek után könyvelõként dolgoztam...A börtön évek után.." 😄
13 éve itt. Szép idő.
Már nem azért, de az átlag felfogás a szervereknél hogy a szerver van a játékosokért, és nem fordítva. Lehet többen is "játszódnának" a szerveren ha nem kényszerítenétek Õket a Kötelezõ Támogatásra..😊
13 éve itt. Szép idő.
Már bocsánat de... ha senki nem képes támogatni akkor semmi gond lesz ilyen azért lett ez bevezetve... és nem tudom mi evvel a baj ha még valaki ennyire se képes akkor nem érdemli meg hogy játszódjon...