10467
-
#4358 Megörülök, hogy 13 új hozzászólás, erre megy a wow flame... Nem játszok már, de szeretem olvasgatni a minecraft témákat. Ez azért lehúz... -
#4357 Nem mer az enyém -
#4356 Le lehet kapcsolni a gőzmasinákat, innentől off hozzászólások auto delete. -
#4355 Nah gyerekek hagyjátok már, az én apukám erősebb! -
#4354 (2011)World of Warcraft – 12,000,000
És én itt be is fejeztem. -
uscGhost #4353 Aki mással kockul "napi 20 órát" az ugyan úgy kocka, a wow alapból szar :D
egyszer játszottam vele haver kedvéér egy fél napot de nem jött be, a metin2 is simán veri. Na de kérlek, ezt ne itt beszéljük meg mert ez nem ide való téma :) ha akarsz még valamit privátba elküldöd...kössz -
#4352 OK
#4349és hozzázzátenném hogy a lol 1 éven bellül meghal. az is olyan hulladék mint pl a TF 2. -
#4351 1.Elmondanám hogy a wowal sajnos már az ""überkocka kisgyerekek"" ettől szerebb mint régen...
2.Az meg a másik hogy azér nem olyan szar ám az a wow mint gondolod... kell hozzá gép hogy jól nézzen ki.
3.!!!És nem értem mivel rosszabb a wowon függeni mint a minecrafton.????? ezt magyarázd el kérlek!!!
És itt írom le a tényt!
TE IS CSAK AZÉ VESZED SEMMIBE ÉS NÉZED LE A WOW-OSOKAT MER EZ A DIVAT, AKI WOW OZIK AZ EGY SZÁNALMAS KOCKA...... AKI MÁS JÁTÉKON FÜGG NAPI 20ÓRÁT AZ NEM IS KOCKA.EZ ÍGY VAN!
Na erre válaszolj. -
#4350 Mostabbahagyni. -
uscGhost #4349 Ja és hozzátenném a wow már csak a 3. legnépszerűbb játék az 1. a League of Legends aminek szerintem semmi értelme sincs mert már egyszer kipróbáltam, a minecraft pedig 5. helyen helyezkedik el -
uscGhost #4348 Elmondanám a wowal csak a überkocka kisgyerekek tolják akiknek nincs életük mert más nem fut el a gépükön, részemről ennyi.
-
#4347 A wow szar mer neked pont nem jön be... holott ez a legnépszerűbb játék lassan 10 éve.
De azért a gagyi java alapú konfigurálatlan "egyet kattintasz kettőt bugolsz" játék tetszik?
-
uscGhost #4346 wow= -
#4345 csak nem játszom mer kidobál out of memorival.
Meg am is wowozok -
#4344 Viszavettem adminnak. -
#4343 Na most jön az a kérdés hogy... na most mivan? -
#4342 Nem bocs :D -
#4341 de te direkt nem reagálsz a chatra? -
#4340 Akkor befejezed a várad? -
#4339 És mi van a retivel? kiakadtak az idegei és abbahagyta? vagy csak kényszerített hogy csinálj valamit? -
#4338 Jah :D -
#4337 "És persze várni hogy felmenjek"??
Na mi van? már te csinálod? -
#4336 minecrafthungary -
EpicDD #4335 És melyik a "ti" szerveretek? -
#4334 Nálunk 1.8 fut, sethomot nem kell megvenned, csak bemutatkoznod :)
És persze várni hogy felmenjek :D
-
#4333 awwwwwwwwwwwwww -
#4332 nekem is ugyan ez volt a reakcióm ,rég láttam ilyen megható game videót :) -
#4331 huncrafton kell a /sethome-t megvenni. minecraft hungary-n nemkell -
EpicDD #4330 Nem a tiétek lenne az a szerver, ahol meg kell venni a /sethome ot? (minecraft hungary)
Vagy esetleg Only-Craft, ahol még 1.7.3 alatt játszottam?
Talán a harmadik aminek az IP címe megfejthetetlen? (na jó ott tényleg nem jártam még) -
uscGhost #4329 -
#4328 Nem rémlik hogy jártál e volna nálunk :D -
EpicDD #4327 Mind a három szervert próbáltam már, és nem jók. -
#4326 bannerban van szerverlista. -
#4325 <3
-
EpicDD #4324 Sziasztok! Egy normális minecraft szervert keresek. Lehetőleg nem whitelistes, de ha olyan, akkor a jelentkezésre hamar reagáljanak. Eredeti vagy tört, mindegy, NE legyen hamachis. -
#4323 És mostantól 5 hozzászólásonként random kiírhatja valaki! :D -
#4322 PORTFORWARD -
gerguson #4321 Rendben!!Elnézést! -
tooman #4320 Könyörgöm ezeket ne ide. Szerinted Google-t minek találták ki?
Az van hogy mi pont le**arjuk a te tört szerveredet, keress rá, elég ilyen kérdés van már itt.
(elnézést a kifejezésért) -
gerguson #4319 Sziasztok!!
Az lenne a nagy gondom hogy van egy tötszerverem,és amikor a barátaim csatlakoznának rá,akkor nem engedi be őket.Ezt írja Nekik:Can't reach vagy can't connect.A szerver 1.8.1-es és ök s ugyanezt használják,Mi lehet a gond?