10467
  • simonhusi
    Újabb Adventure map =)
  • EpicDD

• Fabio Capello
  • Source8
    Sziasztok!

Volt valakinek gondja a legfrissebb Better Than Wolves móddal?
    Sikeres telepítés után látszólag minden rendben.
    El is lehet kezdeni pl szélmalmot meg hasonlókat építeni, viszont amint vöröskő fáklyát vagy kapcsolókat akarok letenni bárhova, jön egy saving chunks felirat kb 10 másodpercig majd elfeketedik mint amikor valaki elfelejtette a META INF mappát törölni.

Van tippetek mi lehet a gond?
    Direkt nem használtam más módokat is a TooManyItems-t leszámítva, hogy ne akadjon össze semmi.
    Töröltem és újra létrehoztam pályákat, de akkor is ez van ha semmi mást nem csinálok csak akár 1 db vöröskő fáklyát megpróbálok bárhová lerakni.
  • Petka
  • PatrikDN
    Na Enderdragonos dolog megoldódott mód nélkül:) lényeg, hogy ki kell törölni a servernél a dim1 mappát mert akkor elveszti az endes adatokat újat generál és kész. :)
  • papi08
    Ne teljesen szedd ki, csak csökkentsd az alpha-ját 70%-ra kb...szebb lesz :)
  • LeWyTy
    Teljesen jó
  • Fabio Capello
    ki tudom szedni a fehér keretet, lehet úgy jobban néz ki
  • Malakai
    Eddig jobb volt... :P
  • Petka
    Jó lenne valahogy itt a postok hátterét is módosítani, mert ez a fehér valahogy nem illik nekem ide :)
  • Fabio Capello
    Új háttérkép, véleményeket várok :)

Más: hamarosan szabályzat lesz arra nézve, hogyan lehet szervert "reklámozni", ami nem felel meg a feltételeknek, az instadel.
  • LeWyTy
    vagy add fel
  • Petka
    Ennyire részletes és egyszerű magyar leírás nincs. Ha ennyire nem megy az angol, akkor szerintem inkább bízd valaki másra.
  • uscGhost
    Akkor jólvan, csak én akarok üzemeltetni, de fingom sincs hogyan :D
  • Malakai
    A többi gépen csak akkor szívnak, ha azonos porton akarnak szervert üzemeltetni. :)
  • uscGhost
    Magyar leírás nincs? XD addig megvagyok, hogy kiválasztottam a routerem típusát, de innentől már nemtom mitkell mer semmi angoltudás :D ja és a routerben kell akkor átállítani valmit? Ha átállítom attól még lessz net a többi gépen itthon? Mert vezeték nélkül kapják a jelet ilyen antenna cuccosról és nem szívesen b*sznám el a netet a házban :D
  • Malakai
    Márha van router. :)

A lényeg, hogy IP-t mindig tudják a játékosok, ami a legtöbb net szolgáltatásnál bizonyos időközönként változhat.
  • Petka
    Ugyanúgy csak át kell irányítani a szerver portját a routeren a te gépedre. Segítség!
  • uscGhost
    Valaki tudja hogyan kell hamachi nélküli házi szervert csinálni? :D
  • Malakai
    Nem próbáltuk mi, de pl újra spawnolod, ehhez dettó mod kellhet (spawnmob).

Bukkithoz készül, vagy lehet már kész van - rég néztem - egy "The End" újra generáló plugin, annak érdemes lehet utánanézni.

Jó guglizást! :)
  • PatrikDN
    maLakai

Köszi megpróbálkozok ezzel a megoldással. Arra esetleg nem tudsz emgoldást, hogy sima szerverre hogy hozzuk vissza az enderdragont?
  • Bexter
    szőlőcukor tablette, ehető nem iható, shelll kutnál lehet kapni
  • Petka
    az
  • Malakai
    Szőlőcukor. :)
  • Petka
    Tabletta, nálunk lehet ilyet kapni.
  • LeWyTy
    Basszus

Jóvan na. megtévesztett a mérete
  • PatrikDN
    És sima properties servert hogyan lehetne modolni?
  • Malakai
    Miből gondolod, hogy ez ital?
  • LeWyTy
    Iható tabletta? áwszöm
  • Bexter
  • LeWyTy
    Fabio!!
    Kiírnád a bannerba:

Nem arról van szó hogy ne itt hirdess mer mindenki utálja és unja! Hanem nincs értelme mer a kis társaság ami itt van az vagy egy-egy megszokott szerveren játszik, vagy csak szimplán nem érdekli.
  • Bexter
    de unom már ezeket...
  • swarley01
    Megújult a szerverem a CreeperCraft. Új szabályokkal, új (végleges) mappal és új adminokkal.
    A szerveren egy kreatív csapat dolgozik az új építményeken így soha nem fogsz unatkozni. Az adminok ahol tudnak, segítenek és nem küldenek el a *****-be.
    Nálunk tényleg jól fogod érezni magad. A legjobb pluginok biztosítják a szórakozásod (mobaréna, pvp aréna stb..). Bárhol lehet saját telked csak szólj egy adminnak :D.
    Ip:a www.eriggyinnen.info weboldalon. A szerver 24/7 üzemel 200 férőhellyel és sok rammal a laggmentes játékélményért. Szeretetttel várunk titeket.
  • uscGhost
    Minek teljes képernyőn? Nagyon kevesen tolják úgy... szerintem felesleges :D
  • Wreck86
    Hali!
    Keresgélj. Nekem volt olyan, hogy a portál közelében, de olyan is, hogy másik portálban rakott le és kb 15 perc után megtaláltam.
    Kell hogy legyen a játékban, mert alap legenerálásnál tesz.
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    A netherben a nether fortress-t, hogy lehet megtalálni? Van valami egyszerűbb módja, vagy egyszer csak rábukkanok?
    Azt olvastam valahol, hogy a portál közelében kell lennie, és ha nincs akkor valószínűleg nem is rakott a játék. Ez igaz-e?
  • Grr1234
    Nekem tetszett, mondjuk lehetett volna hosszabb.
  • Titan
    Skacok!

Feltettem a gyerek gépére a minecrafthoz a water shader-t és szépen el is indul, de mikor F11-el teljesképernyőre nagyítja a játékot, akkor out of memory-val leáll az egész...
    Win7 64-bit, ATI HD6870.
    Java64-bites újra rakva...valami ötlet?
  • Malakai
    Modolásnak több módja is van, de a legnépszerűbb bukkit szervert futttni.