10467
-
Corten #6056 Sok redstonnal, pistonnal és elég nagy hellyel <- attól függ mekkora kaput akarsz 3x2-est elég kis helyre is lehet. -
RED BULL F #6055 A váramra szeretnék egy nagy, nyitható kaput építeni. Szerintetek hogyan lehetne ezt kivitelezni? -
W B #6054 Persze ha tudnám telepíteni XD -
#6053 Sosem értettem a "helótok" meg "csőtök" köszönést. Sőt.. -
W B #6052 Köszi! Kattanok is rá. -
#6051 sőt,tuti, hogy ez a mod az :) -
#6050 talán ez a mod lehet az, a tojás itemeket elnézve..
számodra a lényeg úgy 7:24től lehet
-
W B #6049 Tud valaki erről a modról valamit? Persze ha nem kacska
http://dragonith.deviantart.com/gallery/27797360 -
HegiD #6048
Egy teljesen célmentes gameplay sorozat kalandokkal, izgalmakkal, kudarcokkal. A nehéz hardcore módot próbálom ki amiben ha sokat hibázom az egész világ is elúszhat... Találkoztam egy eléggé elcseszett NPC faluval tele nagy orrú zsidó emberekkel. Gyűjtöttem viszonylagosan sok élelmet is.. Loptam pár fákját és még ágyat is sikerült csináltam magamnak! Elnézést a sistergő hangért és a néha akadozó képért. -
#6047 Ja így már értem. :) Nem, ez csak egy renderelt kép. Kiexportáltam a mapot, mert max látótávval se látszik az egész minecraftban. Amúgy csak mcedit-et használok. -
#6046 Nem az. :D A progi,az tervező progi? -
#6045 -
#6044 Én lennék :) -
#6043 Tervező? -
#6042 U MAD BRO ? -
#6041 Hellotok!
A zenéket hogy lehet kicserélni a minecraftban?
A CD-kre gondolok, hogy kell .mus-ba konvertálni? -
#6040 Vízbe.:D -
#6039 Készülget a drezdai zwinger
-
uscGhost #6038 -
#6037 Creative. -
uscGhost #6036 Hogy élte túl a zuhanást? :( -
#6035 :( Egyedül maradt.:( -
#6034 Szomoru video :( -
uscGhost #6033 Eredeti minecraftosok nem tudnak berakni maguknak úgy köpenyt, hogy mások is lássák? Vagy csak az a becsalós módszer van, hogy csak én látom? Magyar mc és hasonlók nem érdekelnek... -
RED BULL F #6032 Köszi szépen ;) -
uscGhost #6031 Program , Mód -
RED BULL F #6030 Tudtok nekem adni olyan programot, amivel az invertorymba akármilyen cuccot berakhatok survival módba? -
W B #6029 Poénból írja mindig bele. -
#6028 Azta.
"Removed all ghost entities under the command of Lord Herobrine'
Forrás: klikk -
#6027 Akkor megmaradnak tuti? -
#6026 Legyen nekik nagy terület!10x10es minimum. -
#6025 Azt nem tudjátok, hogy lesz e valami javítás arra, hogy a bekerített állatok ne tűnjenek el?
Volt sok állatom, adták a kaját, stb és eltűntek, pedig oldalt,lent,fent zárt karámban voltak. -
dambeke #6024 Oké megpróbálom :D :D -
#6023 Meg nő! Adj neki csontból vett port, és meg látod :D Sőt, ha négyet raksz le 2x2-es kockába, és úgy nől meg, akkor vastag törzsű lesz. -
dambeke #6022 Ha én elültetek egy dzsungelből vett fát... sima földre akkor az megfog nőni akkorára mint egy "eredeti" :D vagy hogy egyáltalán megnőhet-e akkorára akárhol is :D -
#6021 Vannak abban is,keresgélj. Pl sivatagban. -
dambeke #6020 Oké... Ha talán valamikor mégis akkor írj... -
#6019 Én ilyen vagyok. De most nincs hozzá kedvem -
mumeen #6018 Sziasztok!
Survival mod-ban mér' nem találok falvakat??Valaki tud segíteni? -
dambeke #6017 Olyan emberkét keresek aki csak úgy építkezik... és nagyban gondolkodik... Szívesen társulnék az építkezéshez :D :D