Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Olyan kérdésem lenne hogy haverommal játszunk minecraftot és csinálunk egy minecraft szervert az eredeti oldalról letöltöttet és berakok egy surv mappot (sky block) és ugy dobál le minket az égból nem mindig a platformra! Hogy lehetne megoldani?
azért köszönöm a segítséget (:
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
béta 1.8.1-en toltam, aztán gondoltam ideje ápdételni, megis történt, mojang résznél kressel.... ok letöröltem a vérbe, leszedtem az újat, hogy majd akkor így, ok felrak, mojangnál kress... töröltem a meta-infet is már, úgyis koka, mindenhogy szar.... namost wat do? :/
http://www.youtube.com/watch?v=lAKIaWHaRR4&feature=relmfu
Meg akarom osztani.

Modokat még nem mertem feltenni, nehogy valamiben instabil legyen. 😊
Nézegetem a texture pack-okat és jó néhányhoz már van 1.0-ás változat.
Nektek melyik jön be legjobban?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Hány sín kell egy ilyen megálláshoz? 1 ilyen sín elég?
És hogyan kell utána újra elindulni?
Igazából egy állomás rendszer kialakításán gondolkozom.
Leegyszerûsítve mondjuk 3 állomás van: A, B, C
Gondolom meg lehet azt oldani, hogy a csille elmegy A-ból B-be, ott megáll. Majd amikor szükséges tovább lehet vele menni B-bõl C-be, vagy akár vissza B-bõl A-ba, de akár megállás nélkül is mehessen A-ból C-be.
Ez felvet pár kérdést:
A csille indításnál melyik irányba indul, ha mindkét irányba mehet?
A gyorsító sín mindenképp megállítja vagy lehet ezt vezérelni? (pl. A-ból C-be megállás nélkül).
Elnézést a sok kérdésért, de ha ezt a pár dolgot elõre tudom, akkor ez egy csomó feleslegesen elpazarolt nyersanyagtól óv meg. 😊
Egyébként vas és vöröskõ por már van, arany még nincs.
De ha van redstoneod és aranyad, akkor jobban megéri gyorsító sineket lepakolni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az nem tudom.
És mi történik akkor ha a csille a sin végéhez ér?
Megáll magától, vagy le kell zárni az utolsó sínt pl. egy kõvel?
Valahol olvastam hogy a Gõzmeghajtású csille 1 szénnel 4 percig megy.
Ha a sín nem túl hosszú és mondjuk 2 perc alatt a végére ér, akkor gondolom megáll a csille és a szén "üresben" elég, ahogy a kemencénél szokott.
A síneket csak vízszintesen lehet lerakni és használni, vagy lehetséges a lépcsõkhöz hasonlóan, a hegyoldalba is telepíteni?
Tehát hogy a csillék pl a völgybõl a hegyre is tudjanak szállítani.