10467
-
#6097 Kúl!
+fav. -
#6096 jah az :) -
#6095 Szép!
Netherblock a tető? -
#6094 Teljességért, hozzátartozik hogy hátulja nem fért a képbe:
-
#6093 A virág ott maradt,helyes! :) -
#6092 -
#6091 Valaki ismertetné velem, hogyan kell telepíteni bármiféle módot ? :) -
#6090 én még 1.2.3 -nál tartok :C -
#6089 redstone fáklya hatásos tud lenni :) -
MaRee #6088 Hogy kell bekapcsolni? :D Én csak lepakolgattam őket. -
#6087 be van kapcsolva az "elektromos" sined? :) -
MaRee #6086 Miért nem működik a hullámvasutam? Próbáltam sima és elektromos sínnel is, de hiába rakom rá a csillét nem mozdul, még akkor sem nagyon, ha tolom. Videókon meg olyanokat láttam hogy a földről indul és emelkedőn is megy magától.. Mit rontok el? -
#6085 Igen -
#6084 A bányapók máskor is mérgezett? :S:S:S -
#6083 Minimapnak az options-át ha előhívod, betudod állítani a gyors billentyűit!
Melyik verzióra van meg neked? Nekem 1.2.5-re kéne ez a kettő, de egyszerűen nem találok :S -
#6082 x-ray mod es minimap mod ot felraktam ha x-et nyomok a minimapmiatt nemlátom az x-ray átlátást van erre valami megoldás? -
#6081 Fixed. -
#6080 Hali!
Azt nem tudjátok, miért nem indul el a kocsi?
Ráteszem egy áramos sínre,ami mellett van 2 kocka magas állvány,2. egy gomb és megnyomva áramot kap a sárga sín,mert alapból nincs áram alatt. Ekkor elvileg elindul a kocsi. Víz van alatta. -
TokraFan #6079 Tedd fel az Industrial Craft-ot!
Ne szenvedj az alapjáték korlátai között, pistonokkal! -
mumeen #6078 Mindig,mikor kilép a játék,a főkönyvtárba megjelenik egy szöveges fájl,aminek "hs_err_pid" és egy 4 jegyű szám a neve.Ebben ez a szöveg van:
"#
# A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x522ab4c7, pid=1828, tid=2748
#
# JRE version: 6.0_31-b05
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (20.6-b01 mixed mode windows-x86 )
# Problematic frame:
# C [atioglx1.dll+0x3fb4c7]
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
# The crash happened outside the Java Virtual Machine in native code.
# See problematic frame for where to report the bug.
#
--------------- T H R E A D ---------------
Current thread (0x490f3c00): JavaThread "Minecraft main thread" daemon [_thread_in_native, id=2748, stack(0x49cf0000,0x49d40000)]
siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x000000be"
A többit nem írom le mer' valami paraméterek vannak megadva.
Registers,Top of Stack,Instructions,Register to memory mapping,Stack,
Java frames meg ezeknek a paraméterei.
Aztán egy szöveg:
"VM Arguments:
jvm_args: -Xms512m -Xmx1024m -Dsun.java2d.noddraw=true -Dsun.java2d.d3d=false -Dsun.java2d.opengl=false -Dsun.java2d.pmoffscreen=false
java_command: net.minecraft.LauncherFrame
Launcher Type: SUN_STANDARD
Environment Variables:
CLASSPATH=.;C:\Program Files\Java\jre6\lib\ext\QTJava.zip
PATH=C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel;C:\Program Files\QuickTime\QTSystem\;c:\program files\java\jre6\bin
USERNAME=Mumeen
OS=Windows_NT
PROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 15 Model 2 Stepping 9, GenuineIntel
--------------- S Y S T E M ---------------
CPU:total 1 (1 cores per cpu, 1 threads per core) family 15 model 2 stepping 9, cmov, cx8, fxsr, mmx, sse, sse2
Memory: 4k page, physical 1048048k(590660k free), swap 2520576k(1686680k free)
vm_info: Java HotSpot(TM) Client VM (20.6-b01) for windows-x86 JRE (1.6.0_31-b05), built on Feb 3 2012 18:44:09 by "java_re" with MS VC++ 7.1 (VS2003)
time: Mon Apr 09 11:37:14 2012
elapsed time: 29 seconds"
És ennyi.Ez mit jelent?Én semmit sem tudok kihámozni belőle.
-
#6077 :D Én tavaly juniusban sokat szivtam mc miatt. Amit írtatok problémák nekem is megvoltak. Vettem egy új gépet azóta semmi gond :D -
#6076 Nekem is szokta, kilépek, újra be, aztán sokadszorra betölti. -
mumeen #6075 Hát ezt nem hiszem el!!
Megin' nem jó a játék.Elindítom,play offline,tölt egy másodpercet,sötétség és kilép,mindenféle hibaüzenet nélkül.Letöltöttem 4 darabot is,de egyik se jó.Java-t újratettem.Nem jó.Mér' csinálja mindig ezt?? -
Petko #6074 ha hozzáférsz a world fileokhoz, akkor megnyitod valami külső progival, mint pl. a minutor és kihámozod merre lehetett a bunkid -
mumeen #6073 Térképet lehet,hogy fogok,de attól még nem tudom,hogy merre van az a hely!:D
-
#6072 + ágyat és ha meghalsz az ágy mellé tesz vissza. -
#6071 Szerintem csak kéne egy térképet csinálnod. -
mumeen #6070 Sziasztok!
Segítségetekre volna szükségem!
Volt egy "bázisom",amitől pár száz méterre el kezdtem kalandorkodni egy bányában.Kurva sokat mászkáltam benne,hűbele-balázs módjára,össze-vissza,aztán egyszer meguntam,és feljöttem a felszínre.Elkezdtem építeni egy bázist,ahova leraktam egy csomó cuccomat.De aztán meghaltam,és ugye az eredeti spawnpoint-ra éledtem,de nem akarok megin' lemenni a barlangba,mer' tuti eltévednék,és nem találnám meg azt az utat,amin felszínre törtem.Tehát a föld felett akarok eljutni oda,de mivel rövid látótávolságra van állítva a játék,így a nap kelő és nyugvó pontját sem látom,amihez nagyjából tudnám viszonyítani,hogy merre menjek.Térképem sincs.Annyi tudok róla,hogy havas táj volt,néhány tíz méterre tőle pedig dzsungel.Az eredeti spawn point egy teljesen átlagos,füves,fás placc,tőle nem messze megin' havas táj.Elindultam arra felé,de nem találtam meg egyenlőre a bányabázisomat.Valaki tudna segíteni,hogy találhatnék vissza oda?? -
#6069 Köszi, akkor még egy kicsit keresgélek.. :S -
#6068 Vannak. -
#6067 Minecraft 1.2.4ben vannak már Ocelotok? Nem akarom még frissíteni modok miatt, de már vagy 1,5 órája bolyongok egy dzsungelben, és egy rohadt macskát sem láttam:( -
#6066 Fàkjàzd be a területet,a fènybe nem spawnolnak -
#6065 ha creativban vagy mit zavar? Nappal eltünnek, támadni meg nem támadnak. -
Corten #6064 Optionsbe átállítod a nehézséget peacefulra. -
MaRee #6063 Kreatív módban valahogy a zombikat ki lehet kapcsolni vagy ilyesmi? Egy falut építgetek, körbevettem jó magas kőfallal de este ígyis megjelennek a semmiből a zombik. Mit csináljak? -
#6062 Indulhat a kiszavazóshow! :D -
#6060 Nagyon transformerses... :D
De egy autentikus jellegű várkapuhoz az is bénán fest. -
#6059 Ha módosítom a minecraft.jar-t, akkor indításnál update-eli, és újra az eredeti lesz. Mit csináljak? -
dambeke #6058 Az első nagyon üt!!! -
#6057 Egyik megoldás:
Másik megoldás: