10467
  • Bexter
  • Enosh Chan
    Őőő, nem. :D
  • FuRiONight
    Admin-t keresek a saját minecraft szerveremre! Ami fontos: az alapvető bukkit pluginok kezelése és beállitása, alap parancsok ismerete!

Akit érdekel kérem irjon üzenetet!
  • Bexter
    Az normális hogy elmegyek END-be és van vagy 100 sárkány?
  • Enosh Chan
    Hát ezt jól megnevettem :D
  • Wreck86
    Nooooo! Az élet fája! :(
  • zsola100
    Itt egy nézői felkeresésre jött redstone videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=6kSgrKXtmpo&context=C473898eADvjVQa1PpcFMmO-ZD2q75jOPMFz4n1e1IziqbbAUjUAY=
  • Bexter
  • Wreck86
    Pedig nagyon jó kép! :D
  • Bexter
    Csak ijesztgeetés volt :)
  • Wreck86
    A vár szelleme?:D
  • mumeen
    Nem,nem arra:D
  • eLiXir
    Semmi nem változik, enchant végett van, én úgy tudom.
  • Malac Úr
    Pakold víz mellé (vagy pakolj mellé vizet), a felkapált föld barnább lesz, de így is kell pár nap, amire kinő...másrészt csontliszttel megtrágyázva azonnal kinő. Ja, ugye nem a föld alatt vetettél...? ;-)
  • V43 1105
    Kevés a fény, vagy szar a talaj, ha föld alatt van akkor érdemes be glowstone ozni ..
  • mumeen
    Sziasztok!
    Olyan problémám volna,hogy nem nőnek a búza magjaim.Vagyis nőnek,de valami iszonyat lassúságban.Köbö 8 nap alatt 3 pixelnyit!xDxD
    Van fáklya a közelben és nem is járkálok rajtuk.
    Miért nem nőnek?
  • Malac Úr
    Nem akarok felületes lenni (és élvezem is a single-t), de nekem úgy tűnik, hogy ha lemásztam a világ aljára és összeszedtem minden alapanyagot, akkor építkezhetek (de minek építenék magamnak 10 házat/várat), illetve vándorolhatok, de ha néhány nap után már nem akkora csoda, ha szembe jön pár csirke vagy malac :-D

Félreértés ne essék, munka után nagyon pihentető tud lenni 1-2 óra mászkálás, bányászás, építés, de a világ mégis kissé kísértetjárta így, egyedül (falusiakkal 1x találkoztam, de ebben a verzióban még nincs sok interakció, ugye...).

BTW, a tapasztalati szint növekedésével mi változik?
  • eLiXir
    Banner alatt van egy server lista, én nem voltam egyiken sem, még bőven van mit csinálnom singleben.
  • Malac Úr
    Sziasztok,

Kb. 2 hete vettem meg, survival módban játszottam eddig. Melyik szerverre lenne érdemes regisztrálnom, ha a túlélős hangulatot preferálom, csak single-ben már kicsit magányos a világ? ;-)

• Bexter
  • Wreck86
    Szép!
  • Bexter
    86.101.246.60:12345

1.2.5 - eredeti
  • Fabio Capello
    alig várom :P
  • Bexter

Nemsokára nyitom a szerot ahol meglehet lesni, ha érdekel valakit :D
    1.2.5 és eredeti
  • eLiXir
    Rájöttem, 32biten nem lehet megváltoztatni.
  • Wreck86
    Illetve van még az McPatcher,amit a HD textúra miatt használnak/használok. Ott is be lehet állítani az egyik fülnél.Itt.
  • Malakai
    Ugyanaz, amit mi mondtunk, csak annyi, hogy ő álltalánosságban ad a Java-nak több memóriát és nem csak a minecraftnak, ami ha rendben van az adott gépen, akkor persze érdemes lehet.
  • Wreck86
    Tessék.
    Nekem ez megoldotta minden problémám.
  • Malakai
    A minecraft mintha erőltetné az x86-os verziót, meg talán a java 6-ot is, ha fent vannak. Legalábbis arra emlékszek, hogy x64-et hiába raktam fel x86 mellé, hiába adtam meg neki az x64-es elérést, nem volt hatása.
  • Bexter
    Azért elötte régi javát töröltétek? NIncs esetleg több verzios java fenn a gépen?
  • Piszkos  Fred
    Harmadjára raktam újra a java7 x64-et, kiosztott memóriát is növeltem, de ugyanúgy elkezd szaggatni.
  • eLiXir
    próbáltam de semmit nem használt, ugyanannyit jelez F3nál, mondjuk nekem nincs gondom a játékkal.
  • Malakai
    A kiosztott mem növelése nem valószínű, hogy segít önmagában, java-t kell majd újrarakni. Nekem konkrétan csak a Java 7 x64 segített. :/

javaw -Xmx2048m -Xms1024m -jar "...\Minecraft.exe"
  • Bexter
    Nekem egy módszer se jött össze ami memoria bővítést illeti. Nekem a normális java segített.
  • eLiXir
    hogyan lehet plusz mem-t adni ? próbáltam már nem egy módszerrel de sose jött össze
  • Malakai
    Ugyanez volt nálam is, meg még szerintem jópárunknál, visszaolvasol találhatsz tippeket. Én csak azt szoktam mondani, hogy legújabb Java, 64bit-es, jó eséllyel Java 7 (még béta), úgy hogy előtte leírtod a fent lévő Java-t, tehát nem mellérakod és nem sima update.
    Plussz több memóriát adni neki sem árthat.
  • Piszkos  Fred
    Kellene egy kis segítség. A gondom az, hogy a játék gond nélkül megy 60fps-sel, 10 perc játék után viszont irgalmatlanul elkezd szaggatni úgy, hogy alt+F4-gyel is alig lehet kivergődni. Ötlet/megoldás?
  • Wreck86
    Jaj már, pl a belsejét nem bírom kinézni,meg lehet nem mc-ztem annyit mint ti. :)
  • Enosh Chan
    Tenyleg mi olyan nehez ezen, hogy segitseg kelljen? :/
  • Wreck86
    Nah,muti expertem!:)