10467
-
#6177 -
#6176 Őőő, nem. :D -
#6175 Admin-t keresek a saját minecraft szerveremre! Ami fontos: az alapvető bukkit pluginok kezelése és beállitása, alap parancsok ismerete!
Akit érdekel kérem irjon üzenetet! -
#6174 Az normális hogy elmegyek END-be és van vagy 100 sárkány? -
#6173 Hát ezt jól megnevettem :D -
#6172 Nooooo! Az élet fája! :( -
zsola100 #6171 Itt egy nézői felkeresésre jött redstone videó:
http://www.youtube.com/watch?v=6kSgrKXtmpo&context=C473898eADvjVQa1PpcFMmO-ZD2q75jOPMFz4n1e1IziqbbAUjUAY= -
#6170 -
#6169 Pedig nagyon jó kép! :D -
#6168 Csak ijesztgeetés volt :) -
#6167 A vár szelleme?:D -
mumeen #6166 Nem,nem arra:D -
eLiXir #6165 Semmi nem változik, enchant végett van, én úgy tudom. -
Malac Úr #6164 Pakold víz mellé (vagy pakolj mellé vizet), a felkapált föld barnább lesz, de így is kell pár nap, amire kinő...másrészt csontliszttel megtrágyázva azonnal kinő. Ja, ugye nem a föld alatt vetettél...? ;-) -
#6163 Kevés a fény, vagy szar a talaj, ha föld alatt van akkor érdemes be glowstone ozni .. -
mumeen #6162 Sziasztok!
Olyan problémám volna,hogy nem nőnek a búza magjaim.Vagyis nőnek,de valami iszonyat lassúságban.Köbö 8 nap alatt 3 pixelnyit!xDxD
Van fáklya a közelben és nem is járkálok rajtuk.
Miért nem nőnek? -
Malac Úr #6161 Nem akarok felületes lenni (és élvezem is a single-t), de nekem úgy tűnik, hogy ha lemásztam a világ aljára és összeszedtem minden alapanyagot, akkor építkezhetek (de minek építenék magamnak 10 házat/várat), illetve vándorolhatok, de ha néhány nap után már nem akkora csoda, ha szembe jön pár csirke vagy malac :-D
Félreértés ne essék, munka után nagyon pihentető tud lenni 1-2 óra mászkálás, bányászás, építés, de a világ mégis kissé kísértetjárta így, egyedül (falusiakkal 1x találkoztam, de ebben a verzióban még nincs sok interakció, ugye...).
BTW, a tapasztalati szint növekedésével mi változik? -
eLiXir #6160 Banner alatt van egy server lista, én nem voltam egyiken sem, még bőven van mit csinálnom singleben. -
Malac Úr #6159 Sziasztok,
Kb. 2 hete vettem meg, survival módban játszottam eddig. Melyik szerverre lenne érdemes regisztrálnom, ha a túlélős hangulatot preferálom, csak single-ben már kicsit magányos a világ? ;-)
-
#6158 -
#6157 Szép! -
#6156 86.101.246.60:12345
1.2.5 - eredeti -
#6155 alig várom :P -
Nemsokára nyitom a szerot ahol meglehet lesni, ha érdekel valakit :D
1.2.5 és eredeti -
eLiXir #6153 Rájöttem, 32biten nem lehet megváltoztatni. -
#6152 Illetve van még az McPatcher,amit a HD textúra miatt használnak/használok. Ott is be lehet állítani az egyik fülnél.Itt. -
#6151 Ugyanaz, amit mi mondtunk, csak annyi, hogy ő álltalánosságban ad a Java-nak több memóriát és nem csak a minecraftnak, ami ha rendben van az adott gépen, akkor persze érdemes lehet. -
#6150 Tessék.
Nekem ez megoldotta minden problémám. -
#6149 A minecraft mintha erőltetné az x86-os verziót, meg talán a java 6-ot is, ha fent vannak. Legalábbis arra emlékszek, hogy x64-et hiába raktam fel x86 mellé, hiába adtam meg neki az x64-es elérést, nem volt hatása. -
#6148 Azért elötte régi javát töröltétek? NIncs esetleg több verzios java fenn a gépen? -
#6147 Harmadjára raktam újra a java7 x64-et, kiosztott memóriát is növeltem, de ugyanúgy elkezd szaggatni. -
eLiXir #6146 próbáltam de semmit nem használt, ugyanannyit jelez F3nál, mondjuk nekem nincs gondom a játékkal. -
#6145 A kiosztott mem növelése nem valószínű, hogy segít önmagában, java-t kell majd újrarakni. Nekem konkrétan csak a Java 7 x64 segített. :/
javaw -Xmx2048m -Xms1024m -jar "...\Minecraft.exe" -
#6144 Nekem egy módszer se jött össze ami memoria bővítést illeti. Nekem a normális java segített. -
eLiXir #6143 hogyan lehet plusz mem-t adni ? próbáltam már nem egy módszerrel de sose jött össze -
#6142 Ugyanez volt nálam is, meg még szerintem jópárunknál, visszaolvasol találhatsz tippeket. Én csak azt szoktam mondani, hogy legújabb Java, 64bit-es, jó eséllyel Java 7 (még béta), úgy hogy előtte leírtod a fent lévő Java-t, tehát nem mellérakod és nem sima update.
Plussz több memóriát adni neki sem árthat. -
#6141 Kellene egy kis segítség. A gondom az, hogy a játék gond nélkül megy 60fps-sel, 10 perc játék után viszont irgalmatlanul elkezd szaggatni úgy, hogy alt+F4-gyel is alig lehet kivergődni. Ötlet/megoldás? -
#6140 Jaj már, pl a belsejét nem bírom kinézni,meg lehet nem mc-ztem annyit mint ti. :) -
#6139 Tenyleg mi olyan nehez ezen, hogy segitseg kelljen? :/ -
#6138 Nah,muti expertem!:)