10467
  • LeWyTy
    google.hu
  • Baxo
    Minecraft Aether Mod For 1.2.5 honnan tudnám ingyen letölteni?
  • LeWyTy
    De jó ez
  • Fabio Capello
    Eltévedtem a Netherben. :(
  • Pistike 007
    Az Univerzum története :D

• Edem1994
    http://mc-szerver.eu/ itt szeretném a következő szerverem bérelni szerintetek ez jobb mint a clans.hu?
  • Edem1994
    tudnátok abban segíteni hogy hogy lehet azt megoldani hogy mocsárban vagyok és át tudjam váltani az adott környezetet simára azaz ugye ott sötét zöld a fű és én azt szeretném ha sima zöld lenne.
  • LeWyTy
    Ja nekem is eszembe jutott... a játékban már nem nagyon fog.
  • Master91
    Így ebbe a formába még valami Star Warsos emlékműnek is elmehet :D ( hasonlóan néz ki az I-III-ban lévő Jedi templomhoz )
  • LeWyTy
    Új projektem (japán pagoda palota)
    Próbáljátok átlátni
  • Croano
    szerintem egyik szerver bérlő sem jó de komolyan nagyon drágák és könnyen feltörhetőek :(
  • Edem1994
    jah és még annyi hogy szerintetek melyik szerverbérlő hely a legjobb??
  • Edem1994
    Sziasztok valaki tudnak segíteni melyek azok a pluginok amik a legfontosabbak egy szervernél....
  • LeWyTy
    Valaki nem tudja a minecrafthungary új szerverének IP-jét?
  • Bexter
    írtam h nem értek hozzá :D
  • LeWyTy
    Atomfasza!!
    Csak valahogy a kép nem illik a hanghoz szerintem.
  • Bexter
    Még mindig kurvára nem értek videokhoz de ez lett belőle :D
    [center]
  • Makee
    Na azért nem olyan rossz ez szerintem, csak több eksön kéne meg kevesebb random rohangálás.
  • EpicDD
    Elfogadom őket, de attól még van jogom válaszolni.
  • Petka
    Ha már kiraktad ide, akkor fogadd el a negatív kritikákat is!
  • EpicDD
    Nem tetszik nem kell nézni. Csinálj jobbat és akkor reagálj így kérlek. :P
  • Gilmore03
    Hát ez elég gáz volt :/
  • Blest95
    értem.Épitmény bemutató videónk nincsen szóval csak felraktuk őket PlanetMinecraftra és kész egy bemutató mapunk lesz amit saját kezüleg csináltunk ami egy modra épülő map.szóval én csak örülnék ha megnéznék a PlanetMinecrafton lévő oldalunkat és már azzal is nagyon sokat tudnátok segíteni.
  • eLiXir
    ne nagyon erőltessétek ezt
  • EpicDD
  • Fabio Capello
    Ha tisztességesen bemutatod, nem pedig csak beböfögöd a linket,és mondjuk hozzácsapsz egy jó videót, akkor maradhat.
  • Petka
  • Malakai
    Hírdetést nem nézi a többség jó szemmel, de ha érdekes építményeket, szervert bemutató videót raktok fel youtubera azt szerintem nyugodtan berakhatod pl.
    Plussz berakhatod a szervert a banner alatti linken lévő listába.
  • Blest95
    hellosztok egy kérdésem lenne hogy van saját oldalunk meg Youtube csatornánk és PlanetMinecrafton is próbálunk elhíresülni és egy olyan kérdésem lenne hogy lehetne itt hirdetni? ha nem azt is megértem csak gondoltam normális keretek között megkérdezem és nem szét spamolom az oldalt:) a választ előre is köszönöm.Üdv Blest.
  • Caliph
    toomanyitems mod,telepíted(youtubeon rakás videó van róla hogy kell)
    váltogathatsz creativ-survi mód között,állithatod a napszakot+survi módban is korlátlanul rendelkezhetsz bármilyen anyaggal.
  • WalkingBarney
    Egy elég egyszerű kérdésem lenne: Meg lehet oldani hogy a játékot kreatív módban kezdjük, de átváltjuk valahogy túlélőre? Igazából az a problémám hogy szeretnék egy szuper redstoneos luxusházat építeni és utána túlélésre játszani. Esetleg meglehet oldani hogy túlélő módban korlátlan dolgaim legyenek? vagy valami megoldást tudtok nekem? Kösz előre is.
    U.I.: kb 4 napja játszom ne ítéljetek el:D
  • eLiXir
    wireless redstone with vanilla minecraft
  • Pistike 007
    nem megyünk
  • Bexter
  • tom36
    okk
    amúgy sikerült de csak úgy h elég sokat leraktam hogy a fényerő meglegyen
    de igy legalább már tudom h ennyi is elég
    thx
  • V43 1105
    Köré kell rakni

____f____
    f_SPAWN_f
    ____f____
  • tom36
    Üdv all
    azt szeretném megkérdezni hogy az 1.9 prerelease 5 ös verzióban mér nem működik a vonatos buster megoldás se a vonat mer nem tudja eltolni a kocsit.
    korábbi részekben nem próbáltam, de itt hiába csinálom bárhogy nem jó (csak akkor kapja el ha lassan negy de még akkor se mindig.

a másik amit nem értek hogy vannak "szörny ládák" (vasketrecben tüzben forgó ... ok) és hard szinten hiába teszek rá fákját nem használ.

előre is kössz a választ és elnézést a tudatlanságér de kb még csak 4-5 napja játszom és nem tudok mindent (nevek, ...)
  • LeWyTy
    Én amint hazaérek.
  • Master91
    Pár oldallal ezelőtt lett meg beszélve hogy dobálja fel nyugodtan...kezdők remek ötleteket meríthetnek.
    Görgess tovább, azt ennyi.
  • Bexter
    Nekiállok videot csinálni :D ki támogat? :P