10467
-
zsola100 #6379 Minecraft Skyblock:
-
#6378 Van egy mcobj nevű cucc, azzal át lehet konvertálni a minecraft mapokat .obj formátumba, azt meg már bármilyen 3d-s szoftverrel lehet szerkeszteni. Én mondjuk blendert használok, de van még kismillió. Nagyobb épületekről pofásabb képet lehet így csinálni, minecraft úgyse tudja rendesen megjeleníteni. -
zsola100 #6377 Én szoktam építeni, nem azt mondom hogy nem tudok szép dolgokat csinálni, de közel sem olyanokat mint ti :D
Én általában a dolgok redstone területein szoktam munkálkodni,abban nincs határ:) -
#6376 Minyá jönnek a zöldek pampogni -
#6375 Ezt hogy csináltad? -
#6374 Gyakorlok :D
-
#6373 Frankó lett.
Nálam készül a hotel paradise V2.0
-
#6372 És kész!
-
#6371 vkinek sikerült működésre bírnia 1.2.5. ben ezt a modot? vagy csak én bénázok?
steves carts mod -
#6370 De am itt senki nem épít semmit? Vagy szégyellősek vagytok? -
#6369 -
#6368 Miért nem lepődök meg??? :D
Ha meg így építek akkor meg a folyamat közbe megy el a kedvem mert látom hogy nem lesz szép :D
Szauron szemét akartam 1x meg építeni, a tornyát jól meg csináltam csak a szemét úgy akarta, hogy üveg gömböt feltöltök lávával....annyit görcsölni 1 kurva gömbbel :D Persze ha 5x nagyobb lett volna akkor jó lett volna. Végül eldobtam az ötletet ( meg új mappot kezdtünk haverokkal ) -
#6367 Én nem úgy építek hogy valami alapján hanem.. csak elkezdem és ahogy jól néz ki. -
#6366 Már megcsináltam kétszer :D -
#6365 segéd munkás :D :D én is ilyen vagyok amúgy, fejbe sok jó ötletem van, csak ha meg valósítom nem olyan mint amilyenre én számítottam >.>
Egyszer pedig meg fogom építeni a föld alá a Gyűrűk Urából Mória bányát....
(1. részben volt, itt esett le Gandalf miközben a nagy tűz szörnnyel, Balrog-al duelezett )
-
#6364 Én meg alapból nem szeretem azt építeni amit mondanak én csak csinálom. -
#6363 Köszi a bókot, de nem állt szándékomban nevezni, mert nem tartanám fernek. Viszont zsűri részt szívesen vállalok. -
#6362 Tegnap eltűnődtem vajon létezik-e oyan, hogy legnagyobb magyar minecraftos épület. Tit tudtok ilyenről?
Biztos ami biztos belevágtam egybe.
A képen az épület kb 15%-a látható. Ha valaki kiváncsi rá jöjjön fel és a Nemesis-ről megláthatja :)
-
zsola100 #6361 Csak egy kis bemutató, most nem beszélek:)
-
#6360 Ne görcsöljetek fraps-el, ott az msi afterburner videózáshoz ami ingyenes is meg szerintem simán jobb is mint a fraps. Amúgy akár én is benne lennék valamiben, challenge vagy survival videó, mittom. -
#6359 -
#6358 Akkor ők lesznek a zsűri ;) -
uscGhost #6357 Szerintem hülyeség, mert Bexter meg Lewyty olyanokat dobnának össze, hogy beszabehu és mindig ők nyernének...(mert gondolom nem maradnának ki belőle) -
zsola100 #6356 Ja nem lenne rossz!! -
zsola100 #6355 Igen, teljes mértékben egyetértek veled! -
#6354 Én nekem az jutott eszembe hogy csinálhatnánk így mi az SG fórumosok egy mapot valami nagy eventet vagy valami hasonlót! -
#6353 Innen van olyan ember aki csinált már modot ? -
#6352 De mért erőlteti mindenki ezt a videózás dolgot? Főleg ha még szar is?(tisztelet a kivételnek!!)
De minden 10éves mc-s videót csinál mer most ez a divat... csak amilyen hülyék azt nem veszik észre hogy csak azzal tűnnek ki a többi közül hogy menyire hülyék hozzá és minél többen röhögnek rajta.
Zsola100 is... minek?!.. nem rossz csináld csak! de már nem igazán tudsz olyan témát amit még nem csinált meg valaki... annak meg mi értelme?
Nem kell félreérteni nem szólok be innen senkinek...(CSAK AZ ÁTLAGNAK). -
#6351 tehát akkor jön valaki videózni velem? majd -
#6350 Nekem nagyon tetszik az ötlet :D -
#6349 Elküdltem... -
#6348 jó de honnan ?
-
#6347 Ez jó ötlet!!!!
így van :) -
#6346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!torrentezd le a full frapsot -
#6345 mi ? ezt most mire irtad ? master91 -
#6344 Tisztelt topiklakók!
A következő ötlet merült fel bennem, vinni egy kis színt, és versengést a topik életébe: Minden héten (vagy második héten) meg lenne adva a téma (mint például modern, középkori, rajzfilm, stb), amely köré egy települést/várost kéne építeni, kreatív módban, bármilyen anyagot felhasználva - az egyenlőség végett. Mindig lenne három meghatározott dolog (pl. kovácsműhely, abc, hullámvasút), melyeknek kötelezően meg kell épülnie a városban - ezek kiemelt fontossággal bírnak. A beküldött "pályaműveket" felraknánk itt a topikban, majd a topiklakók szavaznának, hogy véleményük szerint sorrendben melyik három alkotás a legjobb (saját műre nem lehet szavazni), majd a művek ennek megfelelően pontszámot kapnának, így alakulna ki a végső sorrend. Ha valaki mondjuk háromszor nyer, az kaphat valami apróságot, mint pl VIP-jog, vagy lehet nagyobban is gondolkodni, több győzelemért :P
Vélemények? -
#6343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!torrent -
#6342 :( én annak szívesen jelentkeznék :D ha megengeded ! :) -
#6341 Sajnos nincs felvétel, de statisztákat keresünk videokhoz :D -
#6340 Persze!
Még egyszer öt perc alatt három hozzászólásban írsz ugyanabban a témában, kettőt törölni fogok. :)
Amúgy pedig összeszedetlen, halk vagy, hol hadarsz, hol nem tudod épp mit mondj, illetve néha azt se tudod mit csinálsz.
Ha improvizálni akarsz, és haladni az eseményekkel, akkor indíts egy survival világot, és úgy videózd a mindennapjaidat, ha mindenképp a kreatív módnál akarsz maradni, sokkal jobban készülj fel, ne arról szóljon a videó fele, hogy na várjunk, mit is kell csinálni itt... Azontúl, nem ártott volna, ha bemutatod a használt modokat, pakkokat, etc, nem csak belecsapsz a levesbe.
A "kommenteljetek yt alá" dolgot pedig hanyagold, mert nagyon gyorsan magadra haragítod a topiklakó társaságot, ha akarnak/tetszik nekik, majd mennek.
Ezeket leszámítva/megfogadva, jó az ötlet, én személy szerint szívesen látnék ilyen "tutorial" videókat, tekintve, hogy redstoneozásban retardált vagyok. :P