10467
-
zsola100 #6419 Egy redstonos videó, egy kis zene, 0:35-től nézzétek!
-
#6418 oks! -
#6417 Igen annak, meg forgatási helyszínnek :) -
#6416 Ja ez annak készült? -
#6415 Zsír :D -
#6414 Majdnem.
Spanenolsz a hajó közepén. Onnan elmehetsz a dokokba ahol kis léghajok vannak kikötve, azokban van teleport kapu. Azzal tudsz utaznia helyszinre ahol szintén léghajoban érkezel :) -
#6413 Hát, le spawnolsz valamelyik hajóra, és valahogy be mondod neki hogy te elakarsz utazni aa nem tom kinek a házához. És akkor oda repül / teleportál ... -
#6412 Mert te hogyan értelmezted? -
#6411 Az igen micsoda flotta.
"Érkezéskor a Flotta Innocens fedélzetére kerülünk, ahol a sok kis léghajó segítségével tudunk a kiválasztott úti cél felé utazni."
Ezt szó szerint kell értelmezni? :D -
#6410 Szeretném nektek bemutatni szerverünk új spawnját :P
Több kép
Kaamoos tagunk keze munkája :P -
RYO21 #6409 Igen -
#6408 Aha -
PatrikDN #6407 Érdekel valakit egy sima átlagos hamachis szerver? -
#6406 Erre még emlékszel? :D -
#6405 Csináltam. Vegyétek vigyétek :P -
#6404 Elméletileg ha követ raksz oda akkor az villámhárítóként szolgál. -
W B #6403 He... Belém öt perce csapott a villám mikor a kiléptem a faházból. Engem is érdekelne.
Továbbá, valaki használ Creeper riasztót? -
mumeen #6402 Sziasztok!
Van valamiféle villámhárító,vagy valami,amivel nem gyullad fel az egész faházam,ha belecsap a villám? -
#6401 legközelebb f2 elött nyomj egy f1-et :D -
#6400 Köszi!:)
Skyrim fan voltam,csak ráuntam egy idő után.:( -
zsola100 #6399 Egy kis Adventure map, majdnem olyan mint a Skyblock csak több minden van rajta!
-
#6398 Egy szerveren van az utóbbi épitményeim :P
További nagyon jó építészek műveivel :) -
#6397 Valahogy most ez ugrott be
Jól néz ki. -
#6396 Kár hogy ez egy szerón van mind -
#6395 metropilis. :P :D -
Nem hatalmas projektekben gondolkodok, de szerintem tetszetős ez is.:) -
#6393 Minden ilyen zseniális épületed külön mappon van? :D Mi lenne ha 1 mapra építenél mindent? Lehetne létre hozni így 1 metropilist akár... :D Eladod valami szervernek jó pénzé -
zsola100 #6392 Mármint, hogy ilyen jó :D -
zsola100 #6391 Nagyon jó!! :) Bár már megszokhattuk! -
zsola100 #6390 :D -
#6389 Nézni való is legyen ne csak olvasni való :P
-
#6388 Régebben raktam be pár képet 2 panelház szerűségről ( le is fikázták, de jogosan :D tényleg csúnya volt) annak készítettem 1 utca részleget, és meg csináltam hogy 1 bunkiból lehessen kapcsolni az utcai világítást...jó is volt, működött, csak 1 haver berakott az áramkörbe a föld alá pár TNT-t.....mókás volt :( Fél utca a levegőbe repült. -
zsola100 #6387 Megfogadom! :) -
#6386 Redstoneos szerkezeteket szeretik sokan. Főleg ha találékony ( pl. egy nagy házba, mennyi mindent tudtál meg csinálni, rejtett ajtók, kapcsolható fény, csapdák, mókák...)
Vagy ha építesz valami fajin környezetet, épületeket, akkor azt is felveheted videóra.
Szerintem többnek tetszik ha nem beszéltek, vagy semmi nem szól a háttérbe ( főleg ha egy épületet, várost, stb-t mutatsz be), össze vagdosod valami videó szerkesztővel, és valami könnyű zenét alá tolsz, sokkal jobban tetszik a népnek. -
#6385 Mojang előfizetéses rendszert fontolgatja igen erősen.
Eredeti svéd interjú. -
zsola100 #6384 Akkor töltsek fel gameplay-eket? Vagy amit csináltam advnenture mapokat?
Vagy giga redstone szerkezeteket? -
#6383 Egy évvel ezelőtt is tucat ilyen volt, ez se nyújt több infot elvezetett mint akkor azok. -
#6382 Úgy értette hogy sok ilyen van már :D -
zsola100 #6381 ?? -
#6380 tucat....