10467
-
tomonor #1753 A szerveren semmi sem hackelt a vasútállomáson és a szabályszobán kívűl. -
Hát hallod ha azt a gyémántot mind találtad... :D -
uscGhost #1751 :DDD lefotóztál :D -
Tátott szájjal néztem végig... Gyönyörű...:) :D -
#1749 szóval kész a videó renderelés ;):D -
tomonor #1748 Hölgyeim és uraim... A házam!
Továbbá a szerverem is. -
Ghost bajban van ;DD
-
"ha meg megosztom akkor más mit ér vele ha nincs eredetie."
Azt éri vele, hogy ha megvetted a játékot és min egyszer beloginoltál, engedélyezi az offline játékot. Na, ekkortól ha fogod és a .minecraft könyvtárat megosztod mással, az tud játszani offline módban a játékkal ingyen. Csak le kell tiltania a tűzfalon a Minecrafttot, ami így logon esetén nem tud a szerverhez csatlakozni, és automatikusan felajánlja a Play Offline gombot.
Tudom, mert haverom is így nyomja az Én MineCraftomat offline :) -
phamerik13 #1745 Hali!
1.6-os tört Minecraft szervert keresek. Lehetőleg Lagg menteset.
Köszi, erik voltam -
hopp hopp -
Csokis #1743 -
mumeen #1742 De a sima minecraft.jar-ban lévő terrain képen is csak "fire tex!" szöveg van...Mi lehet a gond?? -
Nem is értelmes a linkelt kép a 'NEMKELL!!!!!!'-lel. A close enoughot nem ekkor használjuk. :D -
tomonor #1740 Megválaszoltad a kérdésed. Valószínűleg a texture pack-ban nincs a tűznek textúrája. -
mumeen #1739 Sziasztok!Annyi volna a kérdésem,hogy nekem miért nincs tűz.JohnSmith textúrapakkom van.
-
OK csak nem szeretek vitában alulmaradni
-
tomonor #1737 Nekem mondhatod, nem dolgozom a mojangnak xD -
Akkor védekezek... a készítő hibája hogy annyira frusztrálóan hibás hogy van aki nem veszi igénybe a frissebb verziókat és ezért barátok közt megmaradnak a réginél.
Ha meg a lopás a probléma akkor, akkor ugassanak és pereljenek ha nem fizettem ki... ha meg megosztom akkor más mit ér vele ha nincs eredetie.
Egyéb információ: NEMKELL!!!!!!!4 -
Nem az én gondom... -
tomonor #1734 az illegális benne, hogy a minecraft.jar az egész játékot tartalmazza, ami a MOJANG tulajdona, és ha közzéteszed, akkor kb olyasmi perre számíthatsz mintha kalóz változatot töltöttél volna fel valahová.
Egyéb infó itt: http://www.minecraftforum.net/topic/160284-why-is-it-illegal-to-distribute-minecrafts-jar-file/ -
Mi? Ha nem pathelem fel mer a szerver sincs amin játszom?
Ez hol illegális? -
tomonor #1732 illegális, csak szólok. -
Tokra110 #1731 Hello!
Gondom lenne a minecraftal vagyis inkább a javaval néha (teljesen random 1-2 perc vagy akár 1 óra is lehet) egyszerüen kidob semmi hibaüzenet csak az asztalra csinál egy fájlt hs_err_pid960.log néven ( a szám mindig változik) Nem tudjátok hogy ez mi lehet vagy hogy lehetne helyrehozni? -
A Mo's creaturest tuti nem, az csak az SSP-t támogatja, a többit annyira nem ismerem. -
Olyn modokat,hogy
wild Grass mod(Sok új fűféle)
MO' Creatures
Minecolony
Humans+
Minebuilders
lehet multiszeróra is felrakni? -
http://www.minecrafthungary.com/downloads/minecraft.jar -
Valaki tudna 1.5-ös jar-t feldobni valahova? Vagy linket hozzá? -
Muukee #1726 Sziasztok!
Van egy szerverünk retep003al.
Mindenkit szívesen látunk.
A szerver nem tört, 1.6-on van úgyhogy kell hozzá downgradelni a játékot.
IP: goodcraft.minecraft.to -
DarkPanther #1725 Ja és a nevem darkpanther99. -
DarkPanther #1724 Szia!
Eredeti a Minecraftom, én mennék a szerveredre. Van 1.5-ös Minecraft.jar filem elmentve, tehát ha akarok azzal is tudok játszani. Légyszi, tegyél fel whitelistre.
Bármilyen építkezésben szívesen segítek. -
Eddig szervert akartatok, most tessék itt van, lehet válogatni! :DD -
Mi ez a qrvasok szeró :D -
robiribi #1721 arra alig van bukkit -.- -
1.6-on van szerintem mindenki:) -
robiribi #1719 91.82.84.205:25591 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
robiribi #1718 Ja, és a enyém NON-STOP!!! -
robiribi #1717 Hello mindenki!
Pár hete vettem 1 hostot, és csináltam egy 1.5-ös szervert. Sajnos 2 hétig nem tudtam géphez jutni, és még kicsi a város.
A szerver teljesen laggmentes, és hamachi se kell. Felveszek admint is!
-
ferinc #1716 Sziasztok!
Elkészült a minecraftos tört szerverem!
Tegnap csináltam még nem valami jó de jó lesz :)!
Admin felvétel: ON !
Hamachi: HF Minecraft jelszó: 123
Ha feljöttetek a hálóra írjatok és beírom a neveteket a white listbe!
Most jelenleg nem megy a szerver de ha feljöttök a hálóra írtok egy üzit
és már indítom is!
Gyertek sokan! -
uscGhost #1715 Enyémen van hely írj privi-t hogy mi a neved mc-ban és hogy hány éves vagy mert már beszívtam egy 11 évessel aki idegesített midnenkit -
phamerik13 #1714 Ööö... valaki tudna mondani egy jó tört minecraft szervert, ami non stop üzemel?