10467
  • tomonor
    Minecraft verziójának 1.6-nak kéne lennie.

Mindenesetre nekem is az a kártyán van és remekül működik.
  • wahuja
    Szóval igen ma frissítettem.
  • wahuja
    Ma próbáltam de azt írja hogy a driver napra kész. Hogyha erre gondolsz
  • tomonor
    Drivert mikor frissítettél utoljára?
  • wahuja
    Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni hogy a minecraft beta 1.4_0 vagy akármelyik verzió miért nem indul el? Windows 7 bin 64 alatt. Minden indításkor azt írja ki hogy: Bad video card drivers. a videó kártya: Nvidia 8600 Gt. Segítséget előre is köszönöm.
  • tomonor
    Ezek a sok tört szerók annyira értelmetlenek szerintem. Megbízhatóságból zéró.
  • bencike98
    Mégse vegyetek fel,itt van a hamachi hálózat neve: Bence Minecraft és jelszó:123456 Szerver IP:5.184.166.77 A szerveren White List van.Majd írjatok rám Hamachin és beirlak titeket.
  • bencike98
    Hali!Csináltam egy törtes BUKKIT-os szervert,amin már kiépitett úthálózat van,már csináltunk uszodát és könyvtárat.Valamint a 2 főadmin háza is készen van (én és a tesóm). Lockette és alapvető pluginok.(ban,kick,burn,spawnmob,give stb.) Ez a szerver Real módos,vagyis nincs addolás csak megmagyarázott esetben.Ha szeretnél játszani jönni,vegyél fel MSN-re a [email protected] Email címre.Jelentkezzetek bátran!
  • uscGhost
    Aha csak én 1 évre vettem onnan szerót és 1 hónap után elszaródott sőt még most se megy hiába írok nem válaszolnak és a pénzt se küldik vissza ennyit erről a sky 1 nagy szar!
  • Fabio Capello
    Nem éppen, asszem Tomonor is ott futtatja Bhava-Agrát.
  • robiribi
    Én szeretem a skyt, mert laggmentes és már 4 napja nem fizetem a szerót de megy
  • uscGhost
    jólenne de nembirom megcsinálni...
  • Pistike 007
    +1
  • phamerik13
    Ghost jó lenne ez a plugin a szeróra :D
  • papi08
    Valószínű hogy Magyarország egyik legkedveltebb szerverhostja nem fogja kockáztatni működési engedélyét azzal hogy licenc nélkül WoW szervert futtatnak :)
  • Laza
    Azt nem értem, hogy reklámozza, hamarosan lehet majd World of Warcraft szervert is bérelni .... az meg illegális...... mivel tuti nem lehet licencelni, így ha ezt megcsinálják akkor le is húzhatják a rolót :)
  • uscGhost
    SkyHosting 1 rakás szar majd meglátod idővel
  • robiribi
    Pár hete nyitottam a SkyHostig által hostolt minecraft szerveremet. Teljesen laggmentes, nem kell hamachi. A szerver 1.6-os patchen fut.

IP: 91.82.84.205:25591
  • uscGhost
    Légyszives segítsen valaki EZT a plugint hogy tudom megcsinálni hogy működjön?
  • LeWyTy
    Slime?
  • Beast Machine
    óóóó...

Ötlet: gombnyomással működő szobavilágítás :)
  • mumeen
    Inkább az esőt venné ki...am én nem látok benne túl sok lehetőséget,de majd biztos lesznek érdekes megoldások.Aztán lehet a végén még megszeretem...
  • skate00
    Hello a szerverünkön megnyílt a felvétel, még vagy 10 embert felveszünk.
    Olyan embereket keresünk akik aktívan játszanak, aki csak ki szeretné próbálni az a jelentkezésben is írja bele.
    Jelenleg 2 külön pálya fut a szerón , ez egyik egy full szabad survivor, a másik egy Rpg falu. Az rpg szakmák vannak és adózni kell.....
    www.only-craft.weboldala.net Reggelj be az oldalra, és a fórumon tudsz jelentkezni.
    Bocs a a reklámért.
  • Pistike 007
    Az utolsó toligálós szerkezet nagyon komoly
    meg az egész
    én már várom:)
  • Malakai
    Te nem látod benne a lehetőségeket, sok redstone barkács viszont igen.
    Valaki a magas fűért potyogtatott örömkönnyeket, vagy az esőért, az achivementekért, vagy a power railért (hogy a közelmúltból mondjak dolgokat) amik rengeteg más embernek viszont tök fölöslegesek.

A nether bekerülése hatalmas felhajtás volt, én mai napig nem nagyon járok át a portálon. A Sky Islands körül nincs akkora és gondolom itt is sokakat nem érdekel, de nekem pl tetszetős világok lesznek.
  • berlinboy6329
    Azzal van bajom,h olyan dolgot hypeolnak amitől azt várják,h überdurvakirálybeszarás lesz...De ebbnen én vhogy nem látom,mi az überdurvakirálybeszarás.Vhogy nagyobb dologra számítottam,mint dolgok ide-oda tologatására...Most csk azért csinálni kart meg pistont h eggyel odébbtoljak vmit?Kikalapálopm a helyéről és odébbtszem..Ezért felesleges egy piston...Max ha több,mindent kell egyszerre mozgatni.De azt is max 1 blokkal viszi odébb..Nem nagy szám,nem értem mire a hype.
  • Malakai
    Ez csak egy bemutató, a lényeg a sokféle szerkezet amit létre lehet majd vele hozni.
    Bár gondolom a hypeal van valamiért bajod, de nem mintha ez lenne az egyetlen feature amit hypeolnának, hogy kerüljön bele az alapjátékba.
  • tomonor
    nagy nap lesz az 1.7 patch napja.
  • berlinboy6329
    És ezért van mindenki úgy oda?fogom,kikalapálom amit odébb akarok rakni oszt odébb rakom..minek ehhez egy tárgy?

Zsilipként meg olyan ajtnyitóként használni meg nem értem miért kelt ekkora hypeot...
  • Zickler

Engem az a "várkapu" érdekelne, mármint működési elve, mert baromira tetszik ez a fajta "ajtónyitás".
  • tomonor
    Portcullis plugin Bukkithoz.
  • uscGhost
    Azt a kerítéshidas dolgot lehet várkapuként is használni h ha meghúzom a kart lecsukódik ha meg visza akk kinyílik? Ha igen mi a neve a pluginnak? Légyszi nagyon kéne 1 ilyesmi :D olyasmira gondolok mint a craftbook vagy mi volt még régen de most már nincs 1 ideje frissítés és abba volt olyan gate táblás cucc. Boccs ha ilyen hülyén fogalmazok de estevanmár és álmos vagyok :)
  • Baxo
    Hali, ti tudjátok mi van a http://mineshafter.appspot.com/ oldallal? Bátyóval már toljuk kb 2 hete és eddig még nem volt ilyen gond, hogy nem lehetett felcsatlakozni a játékra. Megnéztem a mineshaftert és látom, hogy nem müxik és így nem is csatizik fel. Tudtok olyan megoldást amivel naprakész a játék és tudok hamachival tolni bratyóval és akár netre is feltok menni bármilyen szeróra?
  • tomonor
    Érdekes, az én szeróm úgy indult (igaz, nem tört volt)... Egészpontosan úgy, hogy egy haveromnak felraktam a régi alpha world-ömet ahol már építettem egy házat, és ott elkezdtünk hülyülni. Majd a BFH közösségből jöttek barátaim oda, tetszett nekik és ők is elkezdtek építeni, végül annyian lettünk, hogy én meguntam az egészet, nagyon laggolta a PC-met. Levettem egy hétig, és mindenki annyira sírt hogy egy Arab barátom vett egy szerót. Azóta élünk és virulunk.
  • tomonor
    Volt grief elégszer, 5-6 tagot le is kellett bannolnunk, ám most visszatértünk multiplayre, ami ad egy olyan plugint ami segítségével visszanézhetjük pozíció pontossággal, hogy ki nyúlt hozzá ahhoz a blockhoz/ládához, továbbá minden falva le van külön védve. Csak a falu lakosai tudnak azon a területen építkezni/terraformálni, így egyértelműen ha griefelés történik azon a területen, vagy visszanézzük a logban, vagy pedig kiszűrjük a server logból. (Faluban történt? Igen -> Falu lakosai gyanusítottak -> Mikor történhetett -> Ki volt online akkor -> +szemtanúk -> Leszűkül a kör, megvan a Griefelő.

Nem toleráljuk, de ha olyan kedvem van adok neki még egy esélyt, esetleg börtön büntit kap. De eddig instaban volt.
  • Malakai
    Egyik szerver se szokott úgy indulni, hogy 1 hétig működik, csak időközben jönnek rá, hogy az otthoni gépnek a feltöltése gyér ehhez, meg hogy 24/7 mennie kéne és viszonylag sok erőforrást is eszik.

Azt persze nem tudom, hogy mennyi tört szerót indítanak rendes szerveren, vagy bérszerveren. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy közösség magja összedob egy bérelt szerverre, de a játékra nem telik. Persze mindig lehet valaki aki egyedül fizeti. :)
  • Sket
    Egy jó tört minecraft szervert keresek ami nem 1 hétig mükődik hanem tovább és normálisak az emberek! Valaki tud egyett??
  • Fabio Capello
    dawww :(

Hogy terjedhetett el ennyire a slime? Én is érzékelem és panaszkodnak is jópáran hogy a FELSZÍNEN (eddig csak irdatlan mélységben volt), ráadásul igencsak agresszívan terjed... Notch buherált rajtuk valamit?

Amúgy néha felkukkantok hozzátok, baromi jól néz ki minden, Creeperdale valami zseniális hely :D Csak sajnos már nincs energiám egy újabb közösségbe integrálódni és a nulláról kezdeni egy smp-t az x+1. plastik restart után... Inkább építem a kis világomat, hátha egyszer az is kinövi magát... :)

Btw, grief ellen mitek van, nem úgy tűnik mintha nagyon rongálnának. Ekkora a presztízs, vagy a zéró tolerancia megtette a hatását?
  • tomonor
    Kutyákkal az a gondunk, hogy sok a slime. És ha sok a slime, akkor nem bajlódunk vele, hanem beírom hogy /butcher és az tulajdonképpen megöli a szerver aktív chunkjain található összem mobjait, beleértve a kutyákat is. Ennek ellenére van aki tart kutyát, de sok értelme tulajdonképpen nincs.
  • Fabio Capello
    Meg a torta... :P

Viccen kívül, szép gyűjteményed van alapvetően mindenből :] De hiányolom a házikutyákat :(