Mozgásban a Herceg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mágia, nem tudomány 😊

nem is azzal van a gond hogy szilárd-e lesz, hanem hogy hogyan kapaszkodik bele a megszilárdult vízoszlop közepébe
Broafka
hû, várom, csak azt nem értem miért van ilyen gumibaba fejük az embereknek. Ahogy fejlõdik minden, úgy hanyagolják el az arcokat, mint nem lényeges elemeket, kár...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

szvsz az elõzõ se volt rossz...
remélem akiknek nem tetszett annak meg sikerült jó áron túl adnia rajta...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

NEOreg3
ennek köze nem lesz ahhoz a szarhoz

a sands of time trilógiát meg érdemes bepótolnod, ha nem próbáltad^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hegi90
sajnos játszottam azzal a fossal. Ez se lesz sokkal jobb. 1 óra game után törlés lenne.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Csak egy kérdésem lenne: Te próbáltad az elõzõt? Mert ha nem akkor látszik, hogy gõzöd sincs hogy mirõl beszélsz. És ha igen akkor netalán csukva volt közben a szemed? Már a videó elsõ 15mp-bõl érdekesebbnek tûnik mint az elõzõ rész.

Lost Lont
Magától a levegõtõl sem 😊. Igazából nagyon, nagyon sok helyen bele lehet kötni ebbe az egész idõrohangálós témába (én magam sem hiszek benne), szóval fikcióra épül az egész és így is kell hozzáállni. Mondjuk nekem tetszik ez a "fagyott" vízoszlop használata ugráláshoz dolog, ötletes.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Hegi90
Trailerbõl ítélve ugyanolyan unalmas lesz, mint az elõzõ rész. Erre jön még egy mocsok kiadó... háááát PC-n elég nagy bukás lesz ^^

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azokat arrébb tolja 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Seth
Elvileg ha az idõt megállítod akkor minden szilárd lesz, de nem tudom,még nem próbáltam XD. A levegõben repkedõ porszemcsék miatt viszont akkor meg sem tudna mozdulni 😊

PSN ID.: Beegabor

Gladiator
Nem igazán vágom, hogy hogy mászott fel egy lefagyott vízfalon, de ettõl függetlenül várós.