854
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
  • Settlers 6
    http://cdgalaxis.hu/PC/17575/settlers-7-paths-to-a-kingdom.html (Innnen vettem)
  • Settlers 6
    az mi?
  • l0b1g
    nálunk is voltak problémák, de aztán olvastam egy külföldi fórumon, hogy próbálkozzunk adminisztrátor módban való indítással és eddig bevált ez a módszer. remélem továbbra is működik majd...
  • Settlers 6
    Mondjuk néha sz@rakodik mert várok 5 percet ,kiírja system not avabile please try again later
  • Settlers 6
    Hát nekem tegnap hozta ki a cd galaxis.(internet rendelés 7990ft + szállítási költség 990ft)Nekem tetszik sokban hasonlít a demó-ra de különbözik is pl van multiplayer mód is ami demóban nincs.SZERINTEM megéri megvenni.Nekem 2.2 ghz-s 2 magos processzoron,512mb videókártya,4gb memória (RAM)viszi maxon :)
  • zsozso29
    Nkóron fent van! a clone.
  • hapi
    ha valakinek már megvan leírhatná picit bővebben hogy milyen játékmódok vannak, és hogy a kampány hogy van megoldva. Köszi!
  • Czibu
    még a végén tényleg meg kell vennem XD
  • Czibu
    közbe rájöttem, én voltam a f@sz. a videoban nem is azt fejlesztette ki a strongholdhoz, amit kell. mégis volt neki. egy csomó dolgot kihagy, de éjjel 3-ra sikerült rájönni.
  • l0b1g
    nekem tegnap jött meg a csomag, de ez a UBISOFT-os DRM nem a legjobb módszer a szoftverkalózkodás elleni harcban. volt, hogy simán kilépett, mert nem érte el a szervert, máskor nem tudott továbbmenni a kampány módban szintén server hiba miatt... vannak itt még gyengeségek rendesen. amúgy, ha működik a dolog, akkor egy abszolút élvezhető játék...
    csak UBISOFT-ék javítsák meg ezt a DRM-es cuccot!!!
  • l0b1g
    dehogynem, sőt, le is lehet győzni Princess Zoé-t. :)
  • Czibu
    demót probáltam ki én, nagyon vártam már, ugyanazokat az épületeket megcsinálom mint az első videóban, de stronghold-ot már nem tudok építeni. valamit én rontottam el, vagy a demo idáig már nem terjed?
  • Coolfire
    Meg.De sehol nem látom...
  • HoReSz1975
    aha, akkor ezt se fogják feltörni, mint az Assassins Creed 2 -t sem
  • Vándorr
    meg hát :) európában (és így itthon is) péntektől kapható
  • HoReSz1975
    Megjelent már
  • Rusy
    Háát nekem is bonyolultnak tűnik elsőre, nem igazán tetszik, de még fogok vele játszani, nekem az az irány amit elkezdtek a settlers 6-ban jobban tetszett, ez inkább visszakanyarodik az előző settlersekhez, ami szintén jó lenne ha visszaadná
  • kerla
    Én is kipróáltam végre....khm...ennek semmi köze a Settlers 2-höz sajnos... teljesen más szisztéma, éppen a settlers lényege hiányzik belőle... nagyon sima rts játék lett...terveztem megvenni, de azt hiszem erre nem költök...
    meg mik ezek a victory pontok? valóban a sietség hiányát szerettem a settlersben, erre...
  • Tibbor
    Próbálom a demó alapján megszeretni a játékot, de nekem kissé túlbonyolítottnak tűnik.Annyira kell kapkodni, hogy pont az ellentéte lett az ős-Settlers-eknek, ahol az ember végignézhetett egy komplett Lost-évadot, mire felépült egy kastély.Nincs idő a városkámban gyönyörködni, mert az ellenfél már be is gyűjtött egy victory-pontot az orrom elől.Másrészt a demóban az AI szemérmetlenül csal, pontosabban előnnyel indul.Alig kezdődik el a demó, ő már indítja is az első kereskedelmi expedícióját, nekem meg még kőbányám sincs.Alig sportszerűtlen...
  • kerla
    Hmm. De a bolti collectors-hoz vmi figurát meg egyéb bisszbasszt is adnak, nem?

Mondjuk én multiban soha nem fogok játszani vele, ha vmi extra csak ahhoz jó, azzal nem megyek semmire...
  • n003
    steam-n ez van a gold-ban:

An Exclusive Map
    Castle forge elements allowing players to make their cities unique and customize their castles: 1 gate, 2 windows, 1 bay, 1 balcony and 1 gargoyle
    The complete soundtrack of the game

mindezt 5€-ért
  • Krisztiam #73
    én is az UK-ból rendeltem az AC2-t
  • kerla
    Pénteken kis hazánkban is kapható lesz, egyenlőre csak a sima verzió, gyűjtőiről még nincsen hír.... lekaptam a demót, majd kipróbálom még addig, hogy tetszik-e annyira, hogy megvegyem és ha igen, érdemes-e bevárnom a gyűjtőit...
    apropó gyűjtői: pontosn mit is tartalmaz?
  • l0b1g
    nem maradunk ki, nekem most jött meg az SMS, hogy feladták a csomagot postán. remélem péntekre ide ér UK-ből.
  • Fenrir
    The Settlers 7: Paths to a Kingdom is Now Available in North and South America

Na szép, már megint csak mi maradunk ki.
  • kerla
    köszi alinket. hát sajnos már itt is drágább, bár olcsóbb mint ebayen, de kb hazai áron van, akkor meg minek rendelgetni, megveszem a cd galaxisban pénteken.
  • l0b1g
    mondhatni. másolásvédelem, bla-bla-bla, hogy csak 1 gépen/eszközön/felhasználónál futhasson/működhessen az adott tartalom...
  • Krisztiam #67
    ez egy védelem a játékokhoz, hogy ne lehessen feltörni?
  • Faterx
    Na jó most olvasom hogy az 1.01 patch a véglegeshez van, ami ugye még meg sem jelent
  • l0b1g
    ez
  • Krisztiam #64
    sziasztok
    egy másik noob kérdés bocsika
    mi az a DRM? kösz
  • n003
    egy nub kérdés: demo-ban van mentés?
  • Faterx
    Ez nem a demóhoz van?
    Nekem azt mondja nem találja...
  • l0b1g
    de most nézem, hogy megemelték az árát. szerencsém volt, hogy időben berendeltem, gyakorlatilag 1 nappal korábban...
  • l0b1g
    Settlers 7 Patths To A Kingdom £14.85
    Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) £3.50
    Total: £18.35

nekem így...
  • Nos
    nem feltétlenül kell arra törekedni, hogy minden épülethez mindhárom oldalt legyen kapcsolat
  • Nos
    residence +4, noble residence +5, minden más alapépület +1, fejlesztett residence még több plussz
    de minden kapcsolt létesítmény (takács, farm, halász, fegyverkovács . . .) meg katonák, papok, kereskedők -1 (pontosabban egy munkanélkülit elvesz)
  • zsozso29
    £24,85*296=7355FT
  • grebber
    1.01 Patch (430MB)

Changes in Version 1.01

* Improvements
    o Facebook and Twitter features implemented
    o Increased multiplayer stability
    o Fixed various balancing issues
    o Fixes localization issues
    * Bug Fixes
    o Fixed various problems with the savegame option
    o Fixed problems with online profile storage
    o Fixed crashes related to street upgrade
    o Fixed crashes in map forge
    o Fixed a lot of minor bugs
    * Additional
    o If you are behind a proxy and would like to use the Facebook features, add the following entries under [System] in your options.ini (find it here: C:\Documents and Settings\YourName\My Documents\Settlers7\Options.ini):
    + [System]
    + WebProxyHost = xxx.xxx.xxx.xxx
    + WebProxyPort = xxxx
    + WebProxyUsername = someName (optional)
    + WebProxyPassword = somePassword (optional)
  • zsozso29
    Hogy jön ki az az 5400ft?