854
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
-
nyuszigod #134 Amúgy én például megvettem a Settlers 7-et. Szerintem jó játék, struktúra még picit fura, de szerintem jó. Demo az nagyon kevés volt, multiba jó ezt játszani, de persze a küldetés is faja, 5-6.-nál járok egyelőre. -
nyuszigod #133 meg valami emulator meg mittudomén.... midneféle szarság kell :D -
nyuszigod #132 creed2-höz csak az 5. küldetésig műxik egyelőre a crack nem? :O -
#131 Azért ha valaki véletlenül talál egy crack-et, légyszi dobjon egy pm-et, ha ide nem is akarja belinkelni :) -
Lorant999 #130 a creed 2 -höz má van crack nkóron :)
csak le kell húzni hozzá a klónozott cdt:) :D -
Cefre #129 A demo alapján nem tetszik azért akarnám kipróbálni a teljes játékot .A 6 os jobb volt -
#128 itt nincs valami megoldás úgy mint az Assassin Creed 2 -nél, server.exe stb -
Lorant999 #127 húúha
egy 8600 gt -n 2,2ghz dualcore procin 2 giga rammal nagyon SZA*UL megy...
800x600-ba minden közepes...
ebbe még nincs benne a dx10,11 sztem nagyon gagyin néz ki
grafika 3/10
élmény 9/10
hangulat háát 8,5
én megvenném 3,4-ezer ft-ér meg elv majd ha nem nagyon használják a játékot akk kiveszik a hüly* DRM-et... -
n003 #126 miért kéne hozzá?? :O van demo az alapján el tudod dönteni hogy tetszik vagy sem -
Cefre #125 -
zsozso29 #124 Sajna nincs, de lehet hogy lesz valamikor mert tegnap az AC2, is csinálatak egy BETA Emulatort ami "működik"..., vannak még akik nem adták fel a törését, és azért is megmutatják az ubinak hogy fel lehet törni, mert fel lehet, mindenhol van kiskapu! ilyen az élet.
-
Cefre #123 hello
Creck van már a játékhoz -
Dobronski #122 Még linkelni sem tud a hülye zsidó. -
#121 -
#120 http://4gifs.com/gallery/v/Smooth_stairfall.gif.html -
Dobronski #119 Szerinted :D hülye zsidó :D -
#118 Az király nekem egy GF 5200 fx van lenyomja a ati 5770 is. GF POWER -
Settlers 6 #117 Nem bocs a 6.-at -
Settlers 6 #116 Mondjuk kell vas rendesen a játék alá hogy vigye.Ki csinálja Zoe hercegnő vel a Campaign-et,ha igen akkor hol jártok?Én most tolom a 5. pályát. -
Dobronski #115 Nem csak a memória számít... egy 512mb videó memóriával rendelkező VGA megverheti a 23124124terrabyte Vram-al rendelkező VGA-t...
Nekem 4670-em van, fullhd-ban nem volt semmi bajom.. és igen, 512mb vram. -
Settlers 6 #114 Az azon is múlik,hogy mien videókártyád van mert egyik haveromnak is 512 mb videókártyája van csak neki ati nekem meg nvidia vagymi és nekem viszi maxon,neki nem. -
nyuszigod #113 Nekem nem fut maximum grafikán a játék:
PROC: Intel Core 2 / 2,13GHZ
VGA: Ati Radeon HD 3800 / 256MB
RAM: 4GB
Van 1-2 opció amit nem enged bepipálni meg a bal oldalon a textura lehet max a többi medium meg az utolso is maxos. De nem vészes. :D -
l0b1g #112 eredeti, megvettük... -
ronnydown #111 Engem is kidobál sajna... -
Settlers 6 #110 Neked is megvan? -
Dzsabba #109 Értem, majd ha haza érek ki is próbálom és szólok hogy milyen lett. -
Settlers 6 #108 Nekem rendesen müködik -
Settlers 6 #107 Én az ereedetit megvettem. -
#106 az eredetivel játszotok, vagy a demoval -
l0b1g #105 és neked működik rendesen? nekünk minden pályabefejezés előtt kidob a desktopra, mert baja van a Profiles.xml-lel... -
#104 megvetted -
Settlers 6 #103 Jó lenne ha lenne hozzá magyarosítás mert én a kampányban az 5. pályát csinálom,nem nagyon tudok angolul,ezáltal nehezebb a feladat. -
l0b1g #102 szerintem az anti-aliasing alatti multisampling miatt olyan. ha kiveszed onnan a pipát, szerintem szebb lesz... -
zsozso29 #101 Angol, Német, Francia, Olasz, Spanyol, Lengyel nyelv van benne.
Magyar nincs! -
#100 cdgalaxisban a játékhoz ezt írták:
Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel -
ronnydown #99 A DVD állományaiban van egy Hungarian.script állomány. Ebből gondoltam, hogy talán a magyar nyelv is benne van. -
#98 tudomásom szerint nincs magyar felirat settlers 7-hez -
Dzsabba #97 Tegnap tettem fel a demót, maxra kihúztam de mégis olyan homályos ha legfelülről nézem,de ha rá közelítek a tájra akkor minden szép éles lesz, nektek is ilyen vagy csak nálam jelentkezik ez? -
ronnydown #96 Hogyan lesz magyar nyelvű a gém? -
Settlers 6 #95 Ez meg a gyüjtői kiadás ha valakit érdekel: http://cdgalaxis.hu/PC/17608/settlers-7-paths-to-a-kingdom-collectors-edition.html