Settlers 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerekkorom egyik nagy kedvenc sorozata a 4 ig bezárólag utána kissé elfajult nekem..
adjunk hozzá 1 búzát a csillag menüből bármely betéthez
Ez így mit jelent?,az online-ban van egy ilyen küldetés.
Settlers 7 olcsón
Utoljára szerkesztette: Piko888, 2018.07.21. 16:12:36
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
Nekem megvan a gold edition,de sanos a dlc-kig nem jutottam el.:/
Az alapjatekot szivesen kiprobalnam viszont.:)
Iden meg elkeszulhet?
Stoppos szeretné felvenni a kapcsolatot egy olyan emberrel, aki oda-vissza végigjátszotta a The Settlers 7: Paths to a Kingdom c. játék dlc-it. Ha van itt ilyen ember, kérem írjon egy mailt a [email protected] -ra. Köszönöm.
lõre is köszi
The Settlers 7 Deluxe Gold Edition
Ki játszotta végig a Settlers 7 kieg részét?
A perils of the coast pályát ki csinálta meg? Kellene help.
Megvettem én is és a játék megy, de az FB-t nem tudom össze csatlakoztatni vele. Belépek a játékon belül a FB-re, ráklikkelek az elsõ kis sorra, bejön az FB és kiírja, hogy
HIBA!
Hiba történt. Kérjük próbáld meg késõbb.
De akár mikor megyek rá, (2 napja szarakodok vele), mindig ez jön be.
Ötlet, javaslat?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Még mindig gubanc van a DRM védelemmel? Csak mert megvenném a játékot, de csak akkor ha hiba nélkül mûködik.
Köszi elõre is:
tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
Itt mit kell csinálni????
Meg van olyan fasz küldetés is amit nem tudom hogy mit kell csinálni mert 12 óra valamit ír, és az utolsó a nyersanyagokat írja, már vettem belõlük sokat de nem csinál vele semmit.
galaxisban Settlers 7: Paths to a Kingdom Gold Edition 2000ft
vagy
ubisoftnál Bundle The Settlers 7: Paths to a Kingdom - DLC Pack 1 & DLC Pack 2 6 euro
persze van egy halom még felsorolva ubinál . na az a kérdés melyiket kéne megvenni.
steamen külön látszik hogy mi a dlc és mi nem. ott viszont nagyon drága. 20 euro ha jól emléxem
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
hol érdemes megvenni most?
nézem cd galaxist , steamet, ubisoft shopját de nehéz kiigazodnom.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben