69
A cég remekműveinek egy közös topicja van a fórumon:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1251967693
ebben 1-2 kivétellel az összes hasonló elfér.
-
#29 De amíg százmillás kocsikkal nem száguldozhat az ember, miközben zsaruk üldözik, a fűnyírás elég hétköznapi dolog... -
#28 Tourette szindrómás vagyok babám, nem örülök neki, hidd el, elég idegesítő dolog állandóan káromkodni, akármennyire sem tűnik annak. -
#27 ugye? ugye? -
Rundstedt17 #26 Érdekes ez a sok fikázás a panel prolik részéről,hiszen a need for speed-ért meg hasonló kocsis vackokért rajonganak de eredeti ötleteket fújolnak,jah hogy itt nem élhetitek ki a luxus kocsik iránti vágyatokat?my bad :D -
#25 látom nem véletelnül van 2 ... -
#24 Nem hiszitek el, milyen kellemetlen hokizás közben ilyen topikokra bukkanni... most várhatok, amíg újra feláll! -
#23 "...csapbahugyozas kozbe..."
:DDDDDDDDD -
#22 :DDDDDDDDDDDD -
#21 "hetekig kell várni hogy ennek a szenvedéjemnek hódolni tudjak"
Annyi idő alatt pont át tudod olvasni a magyar nyelvtan "Az LY használata" című fejezetét.... -
#20 engem speciel érdekel, imádok füvet nyírni és még hetekig kell várni hogy ennek a szenvedéjemnek hódolni tudjak
utoljára putt-puttban tudtam füvet nyírni :) kipróbálom ezt az tuti -
#19 képeket!!! -
totahun #18 -
#17 ...és még nincs vége.... várom az ablakmosó-kábelcsatornafelragasztó-lefolyóduguláselhárító-szarszippantókocsi-pedikűrös-macskadorombolás-stb szimulátorokat... -
#16 en pl tegnap kerdeztem, hogy mi a faszert nem csinalnak egy Astragon topic -ot ennek a sok hulladek szarnak aztan azok akik nem tudnak mit kezdeni az eletukkel es ilyen szarokkal toltik el az idot ott ki tudjak beszelgetni egymas baromsagait funyiras, favagas, tuzoltas meg csapbahugyozas kozbe...
-
#15 nyelvtan könyvet forgasd inkább ne a multin törd az agyad... -
#14 Áááááááá épp valamelyik nap gondoltam rá, hogy behányom az egyik új "szimulátor" topicjába, hogy mikor lesz már fűnyíró szimulátor. :D:D -
#13 te jó isten..ezeknek a szaroknak lassan külön témakor kéne, isten tudja milyen címmel -
#12 loooooooooool -
#11 Emlékszem még a busz szimulátor korába mindenki azzal hülyült hogy mi jön még.. Hát most itt tartunk, ez már félelmetes -
#10 aztapicsa :DDD
gondolom vmi belvárosi sznob vagy :D -
#9 Te jóságos szent szar.... -
totahun #8 kivan benne egy multis mókába ??? van VS mód ahol egymás ellen lehet versenyezni , ki bírja hamarabb levágni a füvet! -
#7 Hát ezek a germánok sohasem voltak normálisak az biztos.
Fűnyíró szimulátor ... A következő meg az inszeminátor szimulátor lesz ?? -
#6 nemár miez.
ennek felesleges topikot nyitni miezaszar komolyan, kinek jut eszébe ilyen szart csinálni.
és ki az a barom, aki ilyennel játszik. -
totahun #5 osszug=osszuk -
totahun #4 ebben a topicban beszélhetjük meg kinek melyik fűnyíró jön be a játékban , hogy tuningolja . Osszug meg egymással a fűnyírózás apró titkait! -
totahun #3 40 féle kert , több fajta fűnyíró várja hogy kipróbáld!!!! -
totahun #2 -
totahun #1 Átélhetjük a fűnyírózás élményét! Vágd a gazd , a dudvát , vagy a füvet!!!
FŰNYÍRÓ SZIMULÁTOR HIVATALOS WEBOLDAL