674
Free-to-Play Space MMOG
-
#354 hasznalni kell a sebesseget es nem lesz gond, es persze nem art sztem erzekenyebbre allitani az egeret is, bar kinek hogy fexik...
tipikus hiba, hogy valaki full gazzal megy es mire rafordul a celpontra elhagyja vagy csak koroz utan de nem eri utol, ertelemszeruen vegyel vissza kicsit toloerobol es maris nem lesz gaz..
amugy meg ez egy cock pit jatek, itt ugyesnek kell lenni ha sikeres akarsz lenni, ez nem eve stb, autoattackos fosok:P -
#353 nincs auto aim...csak a jo oreg eger..
nekem a harc resz nagyon bejon, a sallangal van a baj, hogy mai napig nem tudtam pvpzni meg, stb..:)
de hatha az uj testerek ad egy lokest es vegre azt is megnezhetem milyen:) -
#352 Auto aim nincs, amivel szívok is egy küldinél, olyan gyorsan mozog körülöttem egy kis hajó, hogy egyszer se találom el. Kicsit pihentetem a játékot. -
Cat 02 #351 Ez eléggé wtf. Tutorial szövegek üresek, nincs szinkron (jó béta :D) és nekem irányítás se megy :( Vagy van valami auto aim? -
#350 b+ nem a játékról beszélek hanem az account managmentről :D ennek semmi köze a bétához ;) -
#349 oszinten megmondom nem emkleszem mar arra areszre..
lvl hanyas vagy kb? -
#348 turelem es nyugalom
en is szarakodtam vele mire be tudtam lepni anno, ez egy cb ez van
erdemes nezni mielott lunch-ra nyomtok a hireket bejegyzeseket, mert ott know issue stb reszen altalab jelzik a playerek ha problemajuk van, beragadtak missionbe stb, ha nektek is hasonlo es kb egy idobe postolt mas is, akkor nem csak nalatok vana gond
teny sok player erkezett..
storyline missionok elejen furak rudom, nehany meg bugos is, ez van, amugy meg erdemes pontosan elolvasni mit kell csinalni... -
Grotesque #347 Nemtom mit fikázod őket még béta a cucc ráadásul closed!
Nekem is lenne egy kérdésem mert arra nem találtam választ abban az infós cuccban a lényeg az hogy véget ér a csata ami a játék elején van.... kísérnem kell egy átvezető videó és egy média bejátszás után egy coloniahajót az állomásra commander noah beszél hozzám meg minden és a bekísért hajó után semmi nemtörténi nem tudom mit kell csinálni... odaér a hajó még néhány lényegtelen dolgot mond a noah fickó és utána semmi followup nincs nem tudom merre kéne mennem mit kéne csinálnom szóval nekem ez a problémám amellett hogy állandó jelleggel crashel a játék ha van erre valami orvosság magyarul kérek rá valami megoldást közérthetően köszönöm! -
#346 de nem kell új fórum account mivel a jelenlegi már aktív. ki is írja.
az is tiszta röhej hogy a beta invite mail német nyelven jött meg ( gőzöm sincs miért ) , így az account managment is német nyelvű , hiába állítom át angolra.
mondom , totál gáz az egész bagázs :D -
#345 gamigo account systemben a community menupontban lehet csinálni új forum accountot, jobbat nem tudok. -
#344 aktív és össze van linkelve. a game account passworddel van baja de azt hiába változtatom meg nem fogadja el. -
#343 http://blackprophecy.gamigo.com/forum/announcement.php?f=4&a=7 -
#342 ez már rég megtörtént. ott változtattam meg a bp jelszót.
túl van variálva az egész mintha valami hihetetlenül titkos projekt lenne :D -
#341 A gamigo account systembe kell belépni és ott összekapcsolni a black prophecyvel valahogy. -
#340 ezt nem tudom megnézni , gondolom aktív béta account kell hozzá. azt viszont nem tudom megcsinálni mert mailben kapott reg. linken azt mondja hogy nem jó a game account passwordom. reseteltem már 3szor de nem akarja elfogadni.
röhej. -
#339 Túl sok embert hívtak meg, tele lett a beta server. -
#338 Értem, akármit is próbálok (új karakter) még mindig nem tudok játszani. Rámegyek a Start-ra, eltünik a menü, háttér benntmarad és semmi. Elmentem 5 percig, mire visszajöttem még mindig ugyanaz volt. -
#337 http://blackprophecy.gamigo.com/forum/showthread.php?t=3430 ez meg az account aktiválós cucchoz -
#336 http://blackprophecy.gamigo.com/forum/showthread.php?t=2046 itt minden le van írva. -
Grotesque #335 Az odáig oké hogy béta de hogy a francba lehet továbbjutni miután bekísérted a colonia hajót az állomásra mert utána baszik bármit is csinálni nekem a játék semmivel nem lehet interakciót fojtatni nem lehet valahogy skippelni ezt a bugos totuial bevezetőt? -
#334 ritka szar ez a béta reg , meg mondjuk az egész gamigo account managment.
sajna már itt is látszik hogy eléggé amatőr bagázs , ezek után a játéktól se várok sokat :( -
#333 Na legalább nem csak nekem crashel. Szerintem amúgy azért ilyen "játszhatatlan" mert még csak béta. -
Grotesque #332 Hali!
Nem tudom hogy ez normális e de nekem minden 5 percben crashel a játék....
A másik problémám az hogy miután kész a karakter és megcsinálom a védekezős küldetést amolyan bevezető mission el kell kísérnem a hajót az állomásig ez kész és utána semmi több instrukciót nem ad a játék hogy merre kell menni vagy hogy mit kell csinálni semmit se....
Erre tud e valaki valami okosat mondani? -
#331 Na úgy tűnik ez a béta nem nekem van kitalálva.. Első pályán, amikor egy toronnyal kell védeni a hajót továbbjutottam, utána kidobott. Belépek, kiválasztanám a karaktert, eltünik minden, a menüben lévö háttér ottmarad és ennyi. Megáll, semmi se történik. -
#330 omgomgomgomgomg
én is kaptam
omgomgomgomgomg
-
#329 Na... Letöltöttem a játékot, örülök hogy megy, be akarok lépni, beirom az accountom, kiválasztom a német szervert (csak az van) utána kidob megint, hogy jelentkezzek be. 5ször próbáltam újra, mindig ez történt. Ahogy belépnék, visszadob a menübe hogy jelentkezzek be. -
#328 Azt lehet tudni, hogy kb mikor lesz OBT ? Mert az nem lenne valami jó ha elkezdenék játszani, elérnék valami magas szintet és akkor törlik az egészet. -
#327 VÉÉÉGRee megvan! -
#326 Mikor, és hol regisztráltál? Nekem nem megy :( -
kobra223 #325 ha van valakinek fölösleges béta kulcsa akkor irjon már mert egy ismerősömmel nagyon ki szeretnénk már probálni -
kobra223 #324 sajnos igen mivel csak tesztelésre jelentkeztél accod megmarad de karikat törlék hogy éles inditásnál mindenki egyenlő esélyel induljon -
#323 Ok thx. -
DarkBlade #322 Persze, törlik.
Sajna.
-
kobra223 #321 de nézd a dolog jó oldalát -
#320 Én is kaptam.
De lenne egy kérdésem. Miután vége lesz a beta-nak utána törlik a karaktereket mint a többi MMO-ban ? Mert akkor nem megyek bele annyira mivel úgy unalmas lenne ha már megjelent. -
DarkBlade #319 -Regisztráció sikerült.
-Kliens letöltve. /5.6GB/
-Kliens telepítve.
-Bejelentkezésnél ismeretlen hiba. xD -
Cat 02 #318 Mivan, minden noob kapott ? :D
Greetings MrMeow!
Congratulations! High Command has accepted Your pilot license application. -
kobra223 #317 wah még nem is kaptam még :( -
DarkBlade #316 Kaptam én is kulcsot, engem se enged regelni. :( -
#315 Nee nem enged regelni :(
ERROR:
The web service is currently unavailable. Please try again later or contact our support department for further assistance.