674

Free-to-Play Space MMOG
  • f4ember
    Sziasztok
    Végre Én is kaptam beta kulcsot. Az nagyon látszik, hogy developer verzió, mert állandóan hibát dobál ki a játék, de szerencsére nem lép ki a játék. Viszont a nagyobb probléma az első küldetésbe lévő bug, amikor kísérem be szállítóhajót, akkor fogja magát, és kidob a bejelentkező képernyőre. És, ha belépek, akkor mindig újrakezdi ezt a küldetést. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
  • JethroHUN
    Akinek nem kell a beta mert nem érdekli vagy mert nem tetszik neki az kölcsön adná az accountját esetleg?
  • Torzonborz
    na sikerült a béta reg. szerintem az lehetett a gond hogy nagy betűt adtam meg a game passwordnél mert most csináltam egy resetet és csak kisbetűt írtam bele.
    érdekes.

na majd ha hazaértem leszedem aztán megkukkantom bár az eddig leírtak alapján nem sok jóra lehet számítani.
  • CharrDen
    Na akkor én letörlöm, sziasztok, ez a játék nem az én idegeimnek van tervezve. Jön 15 ellenséges fighter, mire megölöm marad kb 5% élete a space stationnek, erre jön megint de mostmár 20db. Ok, valahogy sikerül, és mi következik? IGEN! Megint 20 db. Alt f4 és letöröltem a játékot, mivel nem csak nekem van és ugy tünik csak karakter újracsinálással lehet kijavítani. Majd ha a teljes kijön, kipróbálom, de addig is ez nem nekem van kitalálva. Dead zone 0, kurzor középen, még a DPI meg mouse sensitivity is maxon, de így is gyorsabban mozog az ellenség, mint a hajó és vele együtt a célkereszt forogna.
  • CharrDen
    Na újra megpróbáltam a küldit, bebuggolt, mert ahány hullámot megöltem mindig jött egy újabb, sose lett vége. Olvastam neten, másoknak is van hasonló problémája.
  • kobra223
    hello kaptam béta kulcsot más illetőtöl valaki dobna egy linket ahova a béta kulcsot regelni kell?
  • CharrDen
    Ha esetleg sikerül, mond el kérlek hogy hány hullámban jönnek.
  • CharrDen
    Én nem haltam meg, csak meguntam :/
  • Cat 02 #386
    Igen, itt haltam meg én is ;D

Jockey: te látom benne vagy a témában, craftolás milyen ? Mert az most így jobban érdekel
  • CharrDen
    Nem tudom, második felvehető küldetés, sehol sem írta hogy party lenne, ráadásul nincs kivel mennem, mindenhnol csak németek vannak.
  • JethroHUN
    Szerintem party questet csinálsz, mert van benne olvastam, biztos nem egyedül kell menni, ezt is írták h a csapat játékon lesz a hangsúly.

Nincs amúgy pl vmi hőköbvető rakéta? :D videokon csak lézerféléket láttam.
  • CharrDen
    Ááá ezt nem bírom. Volt egy mission, ahol el kell menni egy állomáshoz, megvédeni. Jöttek nagyobb transporter hajók, azokat élvezettel lőttem ki, aztán 3x 10 db (hullámokban) ilyen ki vadászok, amiket reménytelen kilőni. Amikor megjelent a negyedik hullám kiléptem. Bug volt, vagy valóban ömlenek a hullámok? Mert ha tényleg, és ilyen lesz az egész játék akkor biztos nem fogok vele játszani. Nem tudom miért, de engem bosszantanak a kis hajók a random mozgásukkal, sokkal jobban tetszenek amúgyis a nagyobb hajók. (nem a célzással van baj, mert megoldom, csak unalmas)
  • CharrDen
    Na. Köszi a segítségeket, egész jól kezelem már a játékot, de néha van egy kis probléma. Az a küldi, hogy menjek vissza, berakom autopilotot és nem történik semmi. Újra kell indítani a játékot :(
  • Jockey
    soxor nem kell bedokkollni a kontaktokhoz
    ha a M csillaglterkepen jo helyen vagy nyomjatok egy U betut ott lesz a station+neha npc-k is akivel dumalni kell
    de van olyna hely is pl spire, ahol csak dock-lva tudsz beszelni npc-l..>:)
    de majd raaereztek:)
  • Cat 02 #380
    Fél óráig kergetem őket, erre 5 mp alatt megöl egy és vége a küldetésnek <3
  • Cat 02 #379
    Space / Jobb klikk és nem Dock hanem Contact
  • tomonor
    majd vitez ír.
  • CharrDen
    Admiral Gira lenne az.
  • Cat 02 #376
    Az amúgy gyakori, hogy a küldetés jutalmat nem rakja be az inventoryba?
  • CharrDen
    ? Valakivel beszélnem kéne azt írta amikor beléptem, minden gombot végignyomogattam de nem találom :(
  • Cat 02 #374
    Elsőre ikon bal oldalt és missionök, de a fő izét én sem találom.
    Amúgy nem lenne igény 1 picit blog félére ? Bárki írhatna bele és megosztaná élményét, így pl nekem se kellett volna fél órát szenvedni, hogy hogyan is kell dokkolni :D
  • CharrDen
    Na. bejutottam az állomásra, itt kéne valamit csinálnom, de nem írja hogy mit. Most mit kéne itt csinálni? Küldi kéne.
  • Cat 02 #372
    Felrobbantam, nem is rossz ez a játék ;D
  • Cat 02 #371
    Aki nem tudott belépni, próbálkozzon most, most volt szerver restart :)
  • Cat 02 #370
    Kiírtam és mind2-re jött is reply, igaz csak annyi, hogy same here :D
  • tomonor
    az nem jó, mert nekem csak 2 van xD
  • DarkBlade
    hű bakker, még most néztem.. 1.8Giga ramot eszik a game.
  • Grotesque
    Hát ez király :P már az első küldetést se engedi tovább kinyírom a battleshipet meg az összes vacak fightert és semmit se csinál nem tölti tovább ha ki loggolok a karival akkor ugyan bejátszik egy videót de mikor megpróbálok vissza loggolni azzal a karival nem csinál semmi csak a hátteret ismételgeti aztán ennyi... erre van e már valami solution?
  • Grotesque
    Most megy a server? mert megint nem tudok be loggolni karakter készités közben mikor le okéztam a karaktert akkor crasheltem egyet és azóta nem jutok el a karakter választásig...
    erre van ötlet??
  • sherlock1
    Crashelés ellen egy megoldás hogy a grafikai beállításoknál a textures ne very high legyen, hanem csak highon. A hajó fordulási sebességét meg a mobility befolyásolja, ha magas akkor lassan fordulsz, ha alacsony akkor gyorsan.
  • DarkBlade
    Nekem kolónia hajó kísérés akkor lett készen mikor a faránál a chekpoint -ra rárepültem.
  • Grotesque
    Főleg mivel a fórumon zömmel németül karattyolnak amit nem értek :S
  • Grotesque
    Jucky

Rögtön az első küldetés után a második melót nem hajlandó csinálni amikor be kell kísérni a kolónia hajót én nem találtam rá postot... de ha van és te tudsz róla akkor jó néven venném ha közvetlen linkel szolgálnál...
  • Jockey
    passz, szokni kell, itt nem 10 msp kiloni valakit, van amikor 1 percig kergetsz vagy tovabb egy playert, npc ha nagyon unod es van kornyeken masik enemy T-t vegyel fel uj tragetet aki kevesbe mozgekony, aztan majd bedaralod kesobb a szocsket..
  • Jockey
    ilyenkor ezt irjatok be ha kidob valahol a jatek a forumra mielott ranyomtok megint alaucnhra, atl javitjak es nekik is fontos mi a hiba
  • CharrDen
    Ráadásul nálam egy ki lag is volt. (20/10es digi netem van, tehát nem nálam volt a probléma)
  • CharrDen
    Igen, érzékenység dead zone beállitások meg minden megvolt, dpi vagy milyen beállitás is oké, sebességgel is szórakoztam, de amikor iszonyat randomszerűen mozog az ellenség és ugye elé kell célozni reménytelen eltalálni (számomra)
  • Jockey
    arra engme is kidobott az elobb, azt ne nyitogasd..:)
  • Vitez77
    Vki pls segítsen!
    Sikerült (nagynehezen) a reg és megkaptam az emailt amiben volt egy setup.exe, setup 1a 1b 1c és 2a link. Mindegyiket le kell szedni?
  • Cat 02 #355
    Hm, vissza lesek akkor lassan, csak kifagyott a játék mikor megnyitottam az enciklopédiát :D