Black Prophecy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
De lenne egy kérdésem. Miután vége lesz a beta-nak utána törlik a karaktereket mint a többi MMO-ban ? Mert akkor nem megyek bele annyira mivel úgy unalmas lenne ha már megjelent.
-Kliens letöltve. /5.6GB/
-Kliens telepítve.
-Bejelentkezésnél ismeretlen hiba. xD
Greetings MrMeow!
Congratulations! High Command has accepted Your pilot license application.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ERROR:
The web service is currently unavailable. Please try again later or contact our support department for further assistance.
Nekem nincs idõm játszani, igy továbbadom!
天使たちは私を見守る
vagy nagyon keves a teszter vagy en nezek fel szar idoben, vagy teljesen at kene gondolniuk a invitlasi folyamatot es tegyek it is 1-10, 10-20 lvl stb formaba mert igy karcsu
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
anti hero
"No date has yet been announced for open beta. We fully expect beta populations to fluctuate throughout the testing process, especially since not all functionality has yet been made available. However, we're more than satisfied with the response we've received so far - and there's much more to come!
As for the part that I edited, please re-read the forum rules (specifically the section on providing feedback)."
"As previously stated, there will be an open beta but the date has not been set. And I've edited you again because you chose to break the forum rules again. They are there for good reason and they're not optional."
http://youtu.be/4v8qae11_-M
pro9 van meg
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ossze klene tomoritenem..valami erre valami program?😊
http://www.2shared.com/video/03je7iXo/BlackProphecy_2010-10-14_19-01.html
http://www.2shared.com/video/UK2jdKYa/BlackProphecy_2010-10-14_19-03.html
...
Kép bannerhez: http://noob.hu/2010/10/12/233.JPG
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
1.craft rendzer van, de tenyleg draga es reszemrol atlathatatlan, igaz en sehol nemcraftoltam eddig, nem kot le, ami talan lenyeges resz ennel a kulonbsozo alkatrezek modolasi lehetosege, mondjuk igy enchante/asa, pl resist noveles a szarnyakra stb, itt eleg sok variaco van
2. Jatekmenet: intsance-lt zonak vannak, fajodtol fuggoen vannak par alapzlona, ahol alomsaok vannak, ide be is tudsz dokkolni, kuldiket felvenni npc-tol. Ha bedokkolsz ered el a mission es hajomodifikacios/ah es egyeb teruleteket.
3. Kuldetesek: vannak storyline kuldetesek, meg vannak elore paraameterezett kuldik, ertem ezalatt pve (menj a szektorba es ki kell nyirnod x ezt, megvedeni ezt a hajot stb), ebbol van vagy 6 fele, valaszthatsz milyen szintut akarsz (en szintem mindegyik tipusra van 5-7-9-11szintre), ezeket ha vegig tolod reward valaszthaato hajofitt vagy+penz
Ezen felul vannak group kuldik+ vannak pvp kuldik. Pvp kuldit eddig nem tudam csinalni, hiaba inditottam el parat nem volt gondolom ellenfel aki ugyanoda jelentkezett volna, remelem ez csak aplayer hiany miatt van.
Lootolas R betu, de neke ez valahogy kevesbe mukodik, igy bonyolultabb modon szoktam kivitelezni.
Pvp elmenyem egyedul a main sectorokba (itt tudsz kuldeteseket felvenni stb) vol ide neha benez par ellensege frakciobeli jatekos, de jelenleg mivel van repait kit lehetoseg a jatekoban, amit ha elnyoms forro billentyun visszatolti a pajzslod egy reszet, igy kicsit nehezkes volt a harc, mire lelottem akkor repairelt. Sajna pont abban nem nagyon volt reszem, ami erdekelne, a pvp resze..
hamlond valaki egy progit, amivel a fraps altal generalt cuccot osszebb tudom tomoriteni, akkor veszek fel nektek par ingame movie kuldeteskrol stb..
Open betáról csak pletykák vannak, november vagy december talán. Lootolni az R betüvel lehet, véletlenszerü cuccokat hagynak maguk után, mindenfélét.
Craftolás rohadt drága, úgyhogy én azt nem próbáltam.
Tradelni lehet a játékosokkal, de egyszer se jutott eszembe, hogy ilyet csináljak, boltban meg lehet venni mindent. Sima pvpzni már csak az erre kijelölt szektorokban lehet, de a pvp küldetés még mindig nem tudom milyen, mert körülményes elindítani egy olyat jelenleg, keresõ sincs.
Item mall még nincs, de vannak achievmentek 😄 de azokkal nem foglalkoztam.
Rengeteg minden hiányzik még a játékból pl: voiceoverek, csak a papos küldetésnél van egyedül, sok story küldetés, pvp keresõ, party rendszer is elég béna. Meg bárokban, ûrállomásokon való járkálás mindenképp kellene a játékba pl chateléshez, ismerkedéshez, mert az hogy most mindenki beböfög valamit global chatbe az elég hülyén néz ki, az egymás körüli repkedés meg nem valami érdekes.
Milyen a PvE, és a PvP? Milyen a loot rendszer, van egyáltalán? Hagynak a mob-hajók valamit maguk után, gear-t, fegyvert, crafting-material-t? Milyen a craftolás, és honnan lehet szerezni, bányászni alapanyagot hozzá? Milyen a shop? Milyen tread-elési lehetõségek vannak, van AH?
A PvP-nél van valamilyen honor-pont-rendszer, és mire jó ha van? csak a ranglistánál számít, vagy a guildekenek, esetleg a játékosnak magának is származik belõle haszna, esetleg be lehet váltani õket cuccokra például? Milyen az itemshop (bár ha zárt béta és a végén wipe-olnak akkor gondolom még nincs benne, nagy kicseszés lenne azzal aki fizet)
Még volna kérdésem pár, de már annak is örülnék ha ezekre választ kapok!
Elõre is köszönöm!
pvp-t meg nem nagyon ertem, vannak szektorok ami battlelfield szeru, de nem nagyon talalkoztam meg ellenseges playerrel, ez most vagy a CB miatt van vagy lehet vannak magasabb szintu zonak kesobb ahol eppen vannak a playerek