674

Free-to-Play Space MMOG
  • tomonor
    hmm, megnéztem közelebről a next generation trailert, lehet hogy valóban lesz mászkálós rész űrállomásokon/bolygókon, ám lehet hogy csak cutscene-k. Majd meglátjuk...
  • CharrDen
    Az igaz
  • Vitez77
    Viszont a kereskedelem ütött ;)
  • CharrDen
    Nekem abban a harcrendszer nem tetszett, unalmas volt..
  • tomonor
    hmm, eve-be én amar voltam 2 napig, aztán lejárt az acc-om :D

Tetszett az óriási birodalmuk, illetve hajódesignuk.
  • Vitez77
    Hjah, én is csak annyit tudok amennyit mondtak - az meg nem túl sok :S Amúgy a jó és a rossz egy relatív fogalom
    Mondjuk én hezitálok egy picit - tetszik a Genides-ek militarista és rendpárti felfogása (ezért voltam EVE-ben Caldari), node kopasznak lenni.... valakinek jól áll, de nekem nem
  • tomonor
    dicsak Vitez, már vártalak :D

ööö, TYI ftw én azt mondom xD Tetszik a hajódesignuk, ám mivel még semmit nem tudok róluk passz. Általában a rossz fiúk oldalán szeretek játszani amúgy.
  • CharrDen
    Ezt a vadászos rombolós módszert meg lehetne úgy oldani, ahogy homeworld 2-ben van. A rombolók többet sebeznek, több élet, ám nehéz eltalálni egy mozgékony vadászt.
  • mrfire
    Jah, gondoltam belinkelek ide egy galériát, azoknak akik nem szeretnek annyit böngészni. Itt van két-két Tyios és Genideses közeli kép a pliótákról.
  • mrfire
    Illene bevezetniük a klánhajókat, ha már állomás van. Nem lenne stílusos csak vadászokkal ostromolni.
    Habár a fejlesztők a legnagyobb hangsúlyt tényleg a harcra fektetik én is remélem, hogy ez nem azt jelenti, hogy csak klánba verődve lehet élvezni a játékot egymást irtva. Ha csak akkora hangsúlyt kap a gyártás és kereskedelem, mint az mmo-k többségében, akkor az nekem meg is felel. Bár ahhoz képest, hogy a craft rendszert csak nemrég tették bele, nem tudom mire számítsak.
    Frakciók közül személy szerint a Tyi felé hajlok, bírom ezeket a kiborgokat. Lehet, hogy a Genideseseknek szép cockpit-jük van és ők legalább kilátnak balra meg jobbra is és nem takar be két dög nagy modul, mint a Tyioknál, az biztos, hogy egy idő után zavarna az a sok kék fény. Mondjuk mindegy is mert a pilótafülkés nézet szerintem éles harcban csak korlátozza az ember látószögét és csak poénnak jó.
  • Vitez77
    Látom Tomonor nagyon benne vagy a fórumkészítésben :) De ez így jó
    Speciel én bízom benne, hogy attól még, hogy nem a kereskedelem adja a játék alapját, még nem fogják elhanyagolni teljesen a hozzám hasonló békés lelkeket
    Amúgy ti melyik fajt részesítitek előnyben?

@CharrDen: akkor neked Infinity kell :)
  • Cat 02 #23
    Szerintem egy klánhajó (nem állomás) lenne jó epic fegyverekkel, meg belső hangárral.
  • mrfire
    Az új trailer bemutat pár beltéri területet is. Míg korábban csak annyit mondtak, hogy nincs kizárva, hogy később el lehet hagyni a hajót, itt azt írják, hogy tervbe van véve a dolog. Lehet majd mászkálni az űrállomásokon és saját lakásunk is lehet.
    Az is benne van, hogy habár most csak vadászgépekkel lehet játszani, a jövőben lehet, hogy ezen is változtatnak. Gondolom ha bevezetnek nagyobb hajókat is akkor sem lesznek akkorák, hogy ne legyen nekik ellenfél egy vadászgép. De ha már csak akkorát lehetne építeni amiben fel lehet állni a pilótaszékből és belefér egy kabin meg rakodótér az nem lenne rossz szerintem. És akkor már azt is megcsinálhatnák, hogy a hajón belül is lehessen mozogni.
    Nem hiszem, hogy nagyobb rombolók bevezetésével tönkretennék a vadászgépes alapötletüket, de ki tudja, ha sikeres lesz és már nem tudnak mit kitalálni, az is elképzelhető.
  • Tababo
    Legyen igazad.
  • tomonor
    Nem nem, ez a valóság... Ám semmi baj, amíg nem EA keze alatt van, addig nem kell semmi rosszra számítani elvileg.
  • Tababo
    Kicsit le voltam maradva a játékkal kapcsolatosan.
    Ma utána olvastam...kár volt...

f2p????
    Remélem valami rossz tréfa.
  • tomonor
    bolygóközi utazásra ott az Evochron Legends.

...

A Taikodom meg egyszerűen nem képes felvenni egy ilyen minőségi játékkal a versenyt.
  • CharrDen
    Látom szerencsére a harcrendszer nem olyan, mint EVEben és Taikodomban, azok nem tetszettek... viszont jó lenne, ha a bolygó légkörébe, esetleg felszínéhez is lehetne menni, és mekkora lenne, ha lenne olyan küldetés hogy bombázd le az ürböl az egyik várost... Bár ezek csak az én kis álmodozásaim
  • tomonor
    egy biztos: ütős játék lesz.
  • Torzonborz
    új trailer
  • tomonor
    nos jelen esetben csak annyit tudok mondani hogy kövest Vitez barátom blogját (link a nyitó postban)
  • ScarY MAN
    attól még lehet hogy valami info van ;)
  • tomonor
    türelem rózsát terem.
  • ScarY MAN
    valami info?
  • tomonor
    eredetileg a taikodomot is úgy tervezték, aztán egy nagy szar lett belőle :D Még a teaserébe is benne volt az a feature pedig...
  • Vaxi
    az igen!!!! :O
    "A FAQ szerint MMO lesz, amiben ugyan nem lehet kiszállni és állomásokon járkálni, DE ez nem zárja ki, hogy egy későbbi kiegészítőben ez ne legyen."
    pedig mekkora ötlet lenne...
    kiszállnál a hajóból, bemennél pl egy bárba, ott lenne a többi player stb..
    nagyot dobna a játékélményen.
    nagyon jónak ígérkezik.
  • tomonor
    nemtudom, de cockpit szerint én Tyi-s leszek xD
  • CharrDen
    Húú a genides belsőnézet nagyon szép
  • tomonor
    Vitez barátom oldalán van egy kis infó a játékról + screenshotok.

http://spacesimulators.blogspot.com/2009/06/amit-black-prophecy-rol-eddig-tudni.html
  • CharrDen
    Az biztos, fel is iratkoztam bétára, remélem minél hamarabb lesz!!
  • Cat 02 #4
    Ha lesz nagy űr és ott lesznek a klánok hajói akkor eléggé powás lesz :o
  • ScarY MAN
    hűűűűű +fav
  • Vaxi
    nem tűnik rossznak
  • tomonor
    http://www.blackprophecy.com/

Hamarosan megnyítja kapuit a Reakktor gondozásában készülő Black Prophecy űr MMO játék, mely az utóbbi fejlesztői bejelentés szerint Free 2 Play lesz (vagyis ingyenesen játszatsz vele némi korlátozással).
    Ez természetesen a mikrotranzakciós elemek bevezetését is jelenti, amit nem sokan lávolnak, ám várjuk ki a végét :P

A játék maga egy űrszimulátor, melyben az Eve Online-al ellentétben te! irányítod a hajódat. Ugyan ez nem új feature, több MMO űrszimulátor is használja (Taikodom, Jumpgate-hmmm) mindenesetre, hogy a játék akciódús lesz, az garantált.

Elvileg két frakció közül választhatunk majd, a Tyi és a Genides között.
    Továbbá a következő feature-ök várhatóak:
    -A hajókat modulonként, és nem egyben adják, ami azt jelenti, hogy egyedi hajókat gyárthatsz.
    -Lehetnek bővíthető állomásai a klánodnak.
    -Lesznek nyersanyagok.
    -A sztorit a díjnyertes Michael Marrak sci-fi író készíti.
    -Lesz craft-system.
    -Saját pilótát készíthetsz magadnak (alla EVE).
    -Lesz XP rendszer.
    -Minden frakciónak saját cockpit-je lesz.

Bétára itt lehet jelentkezni: http://blackprophecy.gamigo.com/

Ingame HD gameplay:

Kapcsolódó link:
    http://spacesimulators.blogspot.com/