674

Free-to-Play Space MMOG
  • tomonor
    vagy családtagok, közeli ismerősök.
  • BuriP
    Szerintem a kulcsot olyanok kapták akik aktívan fórumoztak a hivatalos oldalon, és a nyelv is biztos szerepet játszott.
  • Vitez77
    Kíváncsi vagyok hány madzsar kapott kulcsot. (Tipp: 0). Mondjuk tágan értelmezték az "áprilisi indulást" :D
  • tomonor
    tessék, addig foglald el magad ezzel:

http://www.lorenzgames.com/game/sperm-rider

Naphosszat tudom játszani :D
  • CharrDen
    Jah tudom de én már játszani akarok :/
  • tomonor
    természetes... kicsit gáz lenne ha closed betába 100 játékos nyomul csak *_*
  • Supa
    "A zart beta elso fazisa eleg kicsi lesz korulbelul 100 jatekos kap meghivast.A teszt ezen resze a szerver es a program stabilitasara fog iranyulni"Na ez csak egy durva szabadforditas de szerintem kesobb tobb jatekos is kap majd meghivast.Nekem legalabbis ez jott le belole
  • CharrDen
    Eh csak 100? Én még nem kaptam, úgy tűnik én ebből kimaradok :/
  • tomonor
    valóban :(
  • Torzonborz
    "Gamingo and Reakktor Media have announced that Closed Beta testing for their sci-fi space MMOG Black Prophecy has begun.
    The first iteration of closed beta will be quite small, however, with only 100 gamers to receive invites. The initial test will focus squarely on server and program stability."

azt hiszem még várnunk kell egy kicsit :D
  • CharrDen
    Érdekes amúgy hogy a honlap majdnem ugyanolyan mint a régi RF online (Codemasters). Még a szín is.
  • CharrDen
    Jee :D
  • BuriP
    Nem hiszem, de a hivatalos oldalon azt írták hogy áprilisba kezd, az meg csak éjfélig tart.
  • CharrDen
    Ma indul a béta?:O
  • BuriP
    Éjfélig van idejük elindítani a bétát!
  • BuriP
    Én örülök is neki, sőt sokkal jobban beszélem a németet mint az angolt, csak álltalában nagy szájhúzás szokott lenni ha német nyelvű videó kerül elő, mert sokan nem szeretik, vayg beszélik a nyelvet.
  • tomonor
    inkább örüljünk, hogy vannak tesztek, legalább tudjuk hogy nem halott a project
  • BuriP
    van ittpár videó egy in-game bemutatóval (német nyelvű).
  • f4ember
    Végülis még április van, szóval legyünk bizakodóak. A videókon és a képeken úgy tűnik, mintha már előrébb járnának. Mintha mát lenne játszható része.
  • tomonor
    én még tavaly nyáron jelentkeztem xD
  • BuriP
    Hát a hivatalos oldalon még mindig április van kiírva a béta indításának, de elég nagy a csend, ki tudja.
  • fantomas11
    Jelentkeztem closed betara, nem tudjátok véletlen, hogy hol jár a fejlesztés, mikor adják ki az első működő verziót?
  • Jockey
    értem
    azt látom, hogy JGE-be nincs semmi infó, de még amegjelenésről sem lehet tudni semmit, ez inkább kétségbeejtő..gyanus, hogy ott is pénzhiány van, mindenestre én már rég kinéztem JGE-t (hamarabb mint ezt), nekem az elődjei miatt jobban is tetszene, de az abaj valszeg 2010 failed mmo-k éve lesz, kiváncsian várom, én tuti adok mind2 esélyt, még ha csak béta formájában is, ott már sok minden kiderül...
  • tomonor
    azok nem deveknek valóak, akik nem bírják a kritikát... Jobb is így.
  • Vitez77
    Nem, az sajnos nem lesz f2p.
    JGE-vel az volt, hogy fejlesztették (fejlesztik), összegyűlt egy rakat rajongó. NetDevil infókat adott ki a játékról, ez elzavarta a potenciális vásárlók egy részét (akinek nem tetszett). A dev beijedt, nem ad ki semmilyen infó, ami meg az emberek másik részét zavarta el (türelmetlenek /nem bízik már benne).
    Szal remélem hogy a csend nem fog így hatni a BP-re.
  • Jockey
    miert, JGEel mi van? csak nem az is f2p lesz?
  • tomonor
    dede, a taikodomot is azért hagytam ott mert láttam a trailert és mondom, hű, ez már nagyon closed beta gyanús...

Aztán nézd meg hol tartunk D:
  • Vitez77
    Az oké, de tavaly még nem volt ily közel s mégis oly távol :D
  • tomonor
    én már tavaly nyár óta várok türelmesen xD
  • Vitez77
    Lehet, hogy én vagyok türelmetlen, de igazán lehetne már valami. Nemám ez a játék is a JGE sorsára jut :S Hirtelen mekkora csend lett.
  • tomonor
    én is erről beszélek
  • Vitez77
    Jó, de azért különböztessük meg a Sötétség Gonosz Hercegét (a.k.a. EA) a gamigo-tól :D
  • tomonor
    hehe... nem voltál ott a BFH-ban, az is f2p és nagyon gonosz dolgot tett velünk az EA.
  • Jockey
    mmorpg-s kommentek nem errol fecsegnek, de ne legyen igazuk es legyen komplex es elvezetes pvp benne emesztheto grinddel..
    meg latjuk.. a vak is ezt mondta..
  • Vitez77
    Attól még, hogy f2p még nem feltétlen lesz le- (vagy el)sz@rva. A f2p-t nagyon jól oldották meg (boosterek, semmi több), és már beígérték az állomáson mászkálós kieget, vagyis szerintem nem fogják elhanyagolni. Amúgy is, a játék már legalább 80% kész volt, amikor az eredeti kiadó (Tentacle) csődbe ment, s a videók alapján ugyanazt az utat követték az interregnum majd a gamigo alatt, amit elkezdtek - legalábbis én nem vettem észre szignifikáns változást. :)
  • Jockey
    hmm most latom en is f2p lett...
    ez nagyon nem jo jel, pedig igeretesnek tunt a gamma..remelem nem dobjak ossze azt le van szarva:(
  • tomonor
    igéretesnek tűnik.

Alig várom a bétát :D
  • Cat 02 #37
    Freelancer klón ? :D
  • ScarY MAN

• ScarY MAN
    azokat én is észrevettem :) haverokkal beszeltük épp, hogy tuti jön majd valamikor (a közeljövőbe)