674
Free-to-Play Space MMOG
-
#114 Na igen a cash shop-ot elfelejtettem említeni. Pont emiatt lenne jó ha a játékot magát megkéne venni és utána játszol amennyit akarsz mert akkor ugye onnan is megy pénz nekik :)
Na mindegy bárhogyan is lesz én remélem a legjobbakat. -
tomonor #113 á la Battlefield Heroes -
#112 Ha nem változtattak a terveiken akkor netről lesz letölthető, bár ez nem zárja ki hogy legyen dobozos verzió mindenféle kacattal a fanatikusoknak és a gyüjtőknek. A játék úgy lesz ingyenes hogy letöltöd és játszasz. Én nem a kolátozásoktól félek, hanem a cash shoptól. Sok f2p játékot végeztek ki már azzal (főleg PvP-bázisut) hogy a különböző dolgokért fizető játékosok hatalmas előnyre tettek szert az ingyenesen játszókkal szemben. Ott az Allods nevü MMORPG, mikor elindult az openbeta az oroszok tömegesen elözönlötték az EU-s szervereket, mert náluk a patch-ekkel teljesen hazavágták a játékot, nincs semmi balance, és egyre jobban probálják az új dolgokkal ráerőltetni a játékosokra az itemshopot, (persze hiszen probálják visszahozni a játékba beleölt pénzt). A játék még csak open béta itt nálunk, de ugyanazokat a patcheket kapjuk szépen sorban mint annak idején az oroszok (kezdenek is eltünni a szerverről). A legtöbb magyar akivel elkezdtem játszani még a closed bétában, már otthagyta a játékot vagy szünetelteti és kivár, én is csak a BP-t várom addig még elszórakozom vele. Pedig nagyon ígéretes játéknak indult. Lehet hogy jobban jártunk volna ha a BP előfizetős játék marad, ahogy az elején tervezték. Mióta megtudtam hogy f2p lett félek hogy elrontják. De ne fessük az ördögöt a falra, és reméljük a legjobbat! -
#111 Hát legalább képeket és videókat pakolnának fel hogy legyen mire csorgatni a nyálunkat addig :D
Amúgy én reméllem ez úgy lessz Free to Play mint a Guild Wars hogy magát a játékot meg kell venni. De még ha nemis akkoris reméllem hogy nemraknak be valami hülye korlátozásokat mint más hasonló letöltöm, játszok játékokba. -
Supa #110 Szerintem az itt forumozok nagy resze bejutott a 100 fos zartbetaba aztan most orrba-szajba toljak ajatekot nincs ido sgforumra -
f4ember #109 Ennyire nem történik semmi a játékkal kapcsolatban, hogy már az árvízről készült képeket linkelitek be ? :D -
#108 Az árvíz előtt.
Uploaded with ImageShack.us -
tomonor #107 apropó, youtube fiókod mikor nézted utoljára? xD -
#106 Mondjuk én sem értem. Nem úgy van hogy a trial időtartama alatt nem lehet pénzt utalni? Vagy azóta megváltozott? -
tomonor #105 még csak az első 100 embernek küldtek, szal az bajos ha nem. -
WorldTorrent #104 Am regiztem en is most Black Prophecy betara , kuldenek meg meghivokat? -
WorldTorrent #103 2 honap ? vagy hogyhogy 2 trial ? -
Thanatos #102 2-3 trialból simán összelehet szedni kezdőként, kis rutinnal meg egy trialból is... -
WorldTorrent #101 Es egy kezdo hany honap alatt tud eleg penzt ossze szedni egy havidijra? -
Thanatos #100 marhaságot mondtak :) -
tomonor #99 ám ennek ellenére a black prophecy f2p lesz. És ha pénz megvásárlásával előnyökhöz lehetlesz majd jutni, akkor én egy bús panda leszek. -
WorldTorrent #98 xD ugy lehet -
tomonor #97 de, ha van egy kedves ismerősöd, aki nyomja neked az extra kreditet be -
WorldTorrent #96 Hat igen, csak akkor soha nem lessz penzed cuccokat venni stb.. meggazdagodni nekem azt montak -
f4ember #95 Az EVE-t is meglehet oldani úgy egy idő után, hogy ne kerüljön pénzbe. Meglehet venni játékbeli pénzen a gamecardot. -
WorldTorrent #94 Nah ez a jatek nekem is tetszik , eve is csak hogy fizetos ..:S remelem ez jo lessz;) -
#93 Mármint a skilleket? Remélem nem! -
Supa #92 Talan kapunk egy olyan rendszert mint EVE-ben ahol ha tiltott teruleten tamadsz meg valakit azonnal szetkap a ConcordLvlezest is megoldhatnak hasonlokepp -
tomonor #91 Természetes. -
#90 Attól még lesz szép számmal olyan aki puszta szórakozásból vadászgat a kicsikre, csak hogy jól érezze magát nagysága teljes tudatában. Ilyenek mindig vannak. -
#89 nincs ezzel semmi baj, csak tegyenek valami ertelmet a pvp-nek, vagyis hogy low lvl ne erje meg gankolni...:) -
#88 Ahogy én tudom lesz "aréna" PVP és küldetés-PVP. -
tomonor #87 taikodomban bizonyos szektorok pvp-k, bizonyos szektorok pve-k. És hidd el, nagyon idegesítő, hogy át akarsz kelni egyik főszektorból a másikba egy lvl 15-ös karival, aztán meg jön a lvl 60-as és egyetlen lövéssel legyőz. -
#86 en mindent leszarok csak a pvp legyen jo..:)
nehogy ilyen arena rendszeru legyen vagy mittomen mit akarnak kihozni belole..:p -
#85 Persze, az idő dönti el úgyis. De remélem jó is lesz, meg arra is kíváncsi lennék, hogy más mmo-khoz képest itt hogy lesz a szerver megoldva. Több kisebb, vagy egy nagy. Én az utóbbit támogatnám -
#84 Ha lesz kereskedés akkor az enyém is. Ha nem lesz - Vitez kadét jelentkezik a TomCorp-ba!
@CharrDen: Vmelyik beszélgetésben épp egyetlen-egy új info volt, s pont az, h igyekeznek (mind a Reakktor, mind a gamigo) minél többet frissíteni majd a játékot - persze mondani egy dolog, majd kiderül, mi lesz belőle :) -
#83 :D Jó is lenne, csak reméljük fognak vele rendesen foglalkozni és nem hanyagolják el még ha ki is adják akkor se. Jó lenne -
tomonor #82 nyárra reményeim szerint már a klánom is meglesz :D -
#81 Ez legalább beért a béta fázisba, nem úgy, mint más játékok. Szerintem nyáron már mind gyilkoljuk a többieket :) -
Lord Diablo #80 Elég kevés hírt lehet találni róla pedig már nagyon várom:( -
sorner #79 Lehet tudni valamit arról, hogy mikor engedik be a csatatérre a második turnust? -
#78 Neki nem kell 100at regisztrálnia, sőt regisztrálnia sem kell. -
tomonor #77 hát ha ő maga regisztrálta az első száz account-ot, akkor bezony. -
#76 Szerintem mind a százat egy ember kapta. -
f4ember #75 Nem is baj egyelőre. Ez még csak stabilitás teszt lesz. Itt csak a fejemet fognám, hogy állandoan, behal a server stb :D Nah majd a következő hullámba talán bekerülünk.