674

Free-to-Play Space MMOG
  • Venom
    Na igen a cash shop-ot elfelejtettem említeni. Pont emiatt lenne jó ha a játékot magát megkéne venni és utána játszol amennyit akarsz mert akkor ugye onnan is megy pénz nekik :)
    Na mindegy bárhogyan is lesz én remélem a legjobbakat.
  • tomonor
    á la Battlefield Heroes
  • BuriP
    Ha nem változtattak a terveiken akkor netről lesz letölthető, bár ez nem zárja ki hogy legyen dobozos verzió mindenféle kacattal a fanatikusoknak és a gyüjtőknek. A játék úgy lesz ingyenes hogy letöltöd és játszasz. Én nem a kolátozásoktól félek, hanem a cash shoptól. Sok f2p játékot végeztek ki már azzal (főleg PvP-bázisut) hogy a különböző dolgokért fizető játékosok hatalmas előnyre tettek szert az ingyenesen játszókkal szemben. Ott az Allods nevü MMORPG, mikor elindult az openbeta az oroszok tömegesen elözönlötték az EU-s szervereket, mert náluk a patch-ekkel teljesen hazavágták a játékot, nincs semmi balance, és egyre jobban probálják az új dolgokkal ráerőltetni a játékosokra az itemshopot, (persze hiszen probálják visszahozni a játékba beleölt pénzt). A játék még csak open béta itt nálunk, de ugyanazokat a patcheket kapjuk szépen sorban mint annak idején az oroszok (kezdenek is eltünni a szerverről). A legtöbb magyar akivel elkezdtem játszani még a closed bétában, már otthagyta a játékot vagy szünetelteti és kivár, én is csak a BP-t várom addig még elszórakozom vele. Pedig nagyon ígéretes játéknak indult. Lehet hogy jobban jártunk volna ha a BP előfizetős játék marad, ahogy az elején tervezték. Mióta megtudtam hogy f2p lett félek hogy elrontják. De ne fessük az ördögöt a falra, és reméljük a legjobbat!
  • Venom
    Hát legalább képeket és videókat pakolnának fel hogy legyen mire csorgatni a nyálunkat addig :D
    Amúgy én reméllem ez úgy lessz Free to Play mint a Guild Wars hogy magát a játékot meg kell venni. De még ha nemis akkoris reméllem hogy nemraknak be valami hülye korlátozásokat mint más hasonló letöltöm, játszok játékokba.
  • Supa
    Szerintem az itt forumozok nagy resze bejutott a 100 fos zartbetaba aztan most orrba-szajba toljak ajatekot nincs ido sgforumra
  • f4ember
    Ennyire nem történik semmi a játékkal kapcsolatban, hogy már az árvízről készült képeket linkelitek be ? :D
  • Vitez77
    Az árvíz előtt.

Uploaded with ImageShack.us
  • tomonor
    apropó, youtube fiókod mikor nézted utoljára? xD
  • Vitez77
    Mondjuk én sem értem. Nem úgy van hogy a trial időtartama alatt nem lehet pénzt utalni? Vagy azóta megváltozott?
  • tomonor
    még csak az első 100 embernek küldtek, szal az bajos ha nem.
  • WorldTorrent
    Am regiztem en is most Black Prophecy betara , kuldenek meg meghivokat?
  • WorldTorrent
    2 honap ? vagy hogyhogy 2 trial ?
  • Thanatos
    2-3 trialból simán összelehet szedni kezdőként, kis rutinnal meg egy trialból is...
  • WorldTorrent
    Es egy kezdo hany honap alatt tud eleg penzt ossze szedni egy havidijra?
  • Thanatos
    marhaságot mondtak :)
  • tomonor
    ám ennek ellenére a black prophecy f2p lesz. És ha pénz megvásárlásával előnyökhöz lehetlesz majd jutni, akkor én egy bús panda leszek.
  • WorldTorrent
    xD ugy lehet
  • tomonor
    de, ha van egy kedves ismerősöd, aki nyomja neked az extra kreditet be
  • WorldTorrent
    Hat igen, csak akkor soha nem lessz penzed cuccokat venni stb.. meggazdagodni nekem azt montak
  • f4ember
    Az EVE-t is meglehet oldani úgy egy idő után, hogy ne kerüljön pénzbe. Meglehet venni játékbeli pénzen a gamecardot.
  • WorldTorrent
    Nah ez a jatek nekem is tetszik , eve is csak hogy fizetos ..:S remelem ez jo lessz;)
  • Vitez77
    Mármint a skilleket? Remélem nem!
  • Supa
    Talan kapunk egy olyan rendszert mint EVE-ben ahol ha tiltott teruleten tamadsz meg valakit azonnal szetkap a ConcordLvlezest is megoldhatnak hasonlokepp
  • tomonor
    Természetes.
  • BuriP
    Attól még lesz szép számmal olyan aki puszta szórakozásból vadászgat a kicsikre, csak hogy jól érezze magát nagysága teljes tudatában. Ilyenek mindig vannak.
  • Jockey
    nincs ezzel semmi baj, csak tegyenek valami ertelmet a pvp-nek, vagyis hogy low lvl ne erje meg gankolni...:)
  • Vitez77
    Ahogy én tudom lesz "aréna" PVP és küldetés-PVP.
  • tomonor
    taikodomban bizonyos szektorok pvp-k, bizonyos szektorok pve-k. És hidd el, nagyon idegesítő, hogy át akarsz kelni egyik főszektorból a másikba egy lvl 15-ös karival, aztán meg jön a lvl 60-as és egyetlen lövéssel legyőz.
  • Jockey
    en mindent leszarok csak a pvp legyen jo..:)
    nehogy ilyen arena rendszeru legyen vagy mittomen mit akarnak kihozni belole..:p
  • CharrDen
    Persze, az idő dönti el úgyis. De remélem jó is lesz, meg arra is kíváncsi lennék, hogy más mmo-khoz képest itt hogy lesz a szerver megoldva. Több kisebb, vagy egy nagy. Én az utóbbit támogatnám
  • Vitez77
    Ha lesz kereskedés akkor az enyém is. Ha nem lesz - Vitez kadét jelentkezik a TomCorp-ba!

@CharrDen: Vmelyik beszélgetésben épp egyetlen-egy új info volt, s pont az, h igyekeznek (mind a Reakktor, mind a gamigo) minél többet frissíteni majd a játékot - persze mondani egy dolog, majd kiderül, mi lesz belőle :)
  • CharrDen
    :D Jó is lenne, csak reméljük fognak vele rendesen foglalkozni és nem hanyagolják el még ha ki is adják akkor se. Jó lenne
  • tomonor
    nyárra reményeim szerint már a klánom is meglesz :D
  • Vitez77
    Ez legalább beért a béta fázisba, nem úgy, mint más játékok. Szerintem nyáron már mind gyilkoljuk a többieket :)
  • Lord Diablo
    Elég kevés hírt lehet találni róla pedig már nagyon várom:(
  • sorner
    Lehet tudni valamit arról, hogy mikor engedik be a csatatérre a második turnust?
  • CharrDen
    Neki nem kell 100at regisztrálnia, sőt regisztrálnia sem kell.
  • tomonor
    hát ha ő maga regisztrálta az első száz account-ot, akkor bezony.
  • Vitez77
    Szerintem mind a százat egy ember kapta.
  • f4ember
    Nem is baj egyelőre. Ez még csak stabilitás teszt lesz. Itt csak a fejemet fognám, hogy állandoan, behal a server stb :D Nah majd a következő hullámba talán bekerülünk.