DDMT2

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leevi
Mi a neveteg a ddmt2-õk?és mien szinuek vagytok?
Én TryMeNuub2,és piros vagyok.

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

Hurki
Hát én a feka vas vértem nem adnám el semmiért:
védelem kõ (+100 def), életerõ kõ (+1000 HP), kitérés köve (15% testi támadás kivédése, skillt is missel), 1500 HP, 10% kard védelem, 10% kétkezes védelem, 10% varázs sebesség, 35 támadó érték 6-7 bónusz még nincs, de lesz valami ütõs
UI: "nem a szint számít, hanem, hogy mennyit alszol"

What a feeling? Cycling and beer :D

Leevi
Nekem eltun ka király vértem,azóta nem láttam gm-et ...Vettem 60m-be feka vas +9et 2 kõvel ha találkozom gm el megmondom neki h adjon sét vagy olyan értéku cuccot.Meg electro+6 ot 1 kõvel 12m-ben ezek szerintem jo árak voltak.

Hurki
Céh alapítás, céh kilépés, céh megszüntetés, már csak ehhez kell a kínai kliens, többi már megy magyaron is. Továbbá magyar kliensbe folyamatosan javítják 80-as fegyókat, siriusz már csillog +7-tõl felfelé és kiírja a rendes támadó értéket etc...

Danyi95
Lehet, hidd el... én azt használom!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Hurki
Rengeteg király vértes harcos rogyott össze elõttem 1,5 skilltõl (száguldás, 3 vágás fele)1 dolog az 550 def, de nem sokat ér ha csak az van.
Másrészrõl próbáltam PvM-re is vörösben a vértet, hát kiábrándító volt 2-3-at sebeztek igaz a mobok, de minden 3. átható volt (1000-1100-as sebzés) 3-4 csoportnál már veszélyesen ingadozott a TP-m, kipróbáltam jól kövezett fekete vért+-et, hát hirtelen megváltozott a dolog, igaz 30-40-et sebeztek rám a mobok, de elmaradt az 1000-1100 átható, így mindjárt másképp mozgott a TP, de aki ahogy érzi.
Királyvért nem jelenti azt, hogy sérthetetlen vagy és mindenkit elversz PvP-ben, 1-2 helyen jó PvM-re is, de legtöbb helyen kuka

Leevi
Én azt nem néztem.Csak a japánt tudom h azzal tuti lehet.

Danyi95
Magyar kliensel is lehet követ rakni!<#hehe><#vigyor>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Leevi
Most a laggot csinálják!:S Sajnos most nem jo, szedd le az US-verziót mind 3 letölthetõ(japán,EU,HUN)Ugyan az.Egy szerveren van c1-c5 mindeggy hol vagy akárhol találkozhattok.Csak japánon tehetel be köveket (fegyo,vért)A magyar nekem nem tetszik.Szerintem EU-t szedd le<#vigyor2>

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B&#8364;CKHAM

a metint nyomtam,de a végefele már cak fun szerókra mentem,mert meguntam,de meglesem ezt is 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Leevi
A játékba lehet igazi pénzt feltölteni amiért general itemeket lehet vásárolni.A pénz már áfá-t tartalmaz,Híresztelik ,hogy még több,de nem.
Például:--->Ezek a király vértek minden szörnytöl,és harc közben levonnak 550-sebzést!Persze kövek és már "cuccok"nélkül!

Leevi
Most ahogy nézem, éppen karbantartás van.

Leevi
Ez nem a sima metin2,Ez a ddmt2
Regelési lehetõség:www.ddmt2.co.cc
Jellemzõk:
-Könnyu fejlõdés(fun)
-Sok pénz
-És még sok más!

← ElőzőOldal 3 / 3