113
Metin 2 DDMT2
-
mindenkinek 5 skillt -
DAK3 #32 öö hány skillt lehet fullra kihuzzni a pontokbol mongyuk egy nindzs(ijjásznak)??? -
---->Megéri?Jobb mint az electro +6 om testinek?
-
jaaaaaahhhhhhh
Készségkönyv rózsaszíneket keresd 55 kell G-ig, G után leírtam már mi kell. Kell EXP is 20k/kk. Vegyél koncentrált olvasást és ördögűzőt (50-50 db) kell majd jó néhány. Jobb klikk koncentrált olvasás, jobb ördögöző, aztán jobb klikk kk. El se lehet téveszteni. -
--->Ezeket akk h kell p-re kihuzni?mi kell hozzá?és hol vehetem meg.
-
Csak egy kép DDMT2-ből... Ilyen sárkányt még nem nagyon láttam metinben (LV92)!
Bár nem bírtuk megölni 20 an se, pedig 88 as testi harcos vok(minden P)!Full 80 +9 es 2kezesfegyó,Csata +9 , Lélekabló+9 és király ruha (amiben 7 bónusz van +3 kő!) Erős volt...

-
Test harcos védelmi problémákkal küzd így tudod orvosolni:
feka vas+9 védelem kő 144+100
61-es pajzs 15141-es sisak 79
full vit 90
ehhez hozzájön szintenként 1 védelmi pont, nagyjából 70 körül 520-550 körül lesz, ha beruházol king vértre akkor az kicsit megdobja még a védelmet.
SD2-ben WP sura, menta tud köpenyezni lv 70 környékén, akár feka vértben is, többivel ne próbáld, mert RIP.
Skilleket lélekkővel tudod fejleszteni, de leviszi a rangot negatívba. legyen nálad mindig elég zen bab, az 2k rangpontot ad, G-s skillt piactér közepén fejlessz, és ne rohangálj ki negatív ranggal, mert ha megölnek droppolod a cuccod... -
kép- -
Fekavasammal mit kellene csinálni?mert csak 144-et véd és az k///a kevés sd 2 őben köpenyel megölnek simán!valaki help. és a skilleket h kell kihuzni 3.ra?mert nem tudom help pls -
Köszzz! -
dzsooe #23 jobb sarokban legalso kek kocka (nem a jobb szelso) az az sd1 annak a vegen van a lejarat sd2 be :) -
Pirosal jelöltem ahol kezdtem.Merre van sd2?MEGvan a belépő csak muti meg pls -
Azért nem, vannak még kihívások, nem a csak a P-s skillek számítanak... -
Én kezdő metinező vagyok, én csak addig tudtam kihuzn ia skilleket ameddig volt rá pontom, szar a 2.odik képig mi kell a 3.-asik képhez?segitesetek már pls.
-
Mostmár CSAK a MAGYAR kliensel lehet tolni! -
Üdv!
Én is ezen nyomatom.
De egy ideje már nem voltam fent.
Kicsit unalmas ha mér 86-on emg van a full P-skill.
-
A DMT egy nagyon jó cucc.
Hányszor szívtatok már dmt-t?
Állítólag maoi gátlóval olyat üt, hogy ott maradsz a másik világban. -
meddig lessz még ez a szar...Induljon már.. -
hát az immun pajzs, ha szerencséd van 102k yangból kijön :D
elég sűrűn beadja bónusznak, szal... -
Ha végre elindulna a szeró kapok immun pajzsot+5-be 5m-ért!Sory ha nem igy kell leirni. -
Mi a neveteg a ddmt2-ők?és mien szinuek vagytok?
Én TryMeNuub2,és piros vagyok. -
Hát én a feka vas vértem nem adnám el semmiért:
védelem kő (+100 def), életerő kő (+1000 HP), kitérés köve (15% testi támadás kivédése, skillt is missel), 1500 HP, 10% kard védelem, 10% kétkezes védelem, 10% varázs sebesség, 35 támadó érték 6-7 bónusz még nincs, de lesz valami ütős
UI: "nem a szint számít, hanem, hogy mennyit alszol" -
Nekem eltun ka király vértem,azóta nem láttam gm-et ...Vettem 60m-be feka vas +9et 2 kővel ha találkozom gm el megmondom neki h adjon sét vagy olyan értéku cuccot.Meg electro+6 ot 1 kővel 12m-ben ezek szerintem jo árak voltak. -
Céh alapítás, céh kilépés, céh megszüntetés, már csak ehhez kell a kínai kliens, többi már megy magyaron is. Továbbá magyar kliensbe folyamatosan javítják 80-as fegyókat, siriusz már csillog +7-től felfelé és kiírja a rendes támadó értéket etc... -
Lehet, hidd el... én azt használom! -
Rengeteg király vértes harcos rogyott össze előttem 1,5 skilltől (száguldás, 3 vágás fele)1 dolog az 550 def, de nem sokat ér ha csak az van.
Másrészről próbáltam PvM-re is vörösben a vértet, hát kiábrándító volt 2-3-at sebeztek igaz a mobok, de minden 3. átható volt (1000-1100-as sebzés) 3-4 csoportnál már veszélyesen ingadozott a TP-m, kipróbáltam jól kövezett fekete vért+-et, hát hirtelen megváltozott a dolog, igaz 30-40-et sebeztek rám a mobok, de elmaradt az 1000-1100 átható, így mindjárt másképp mozgott a TP, de aki ahogy érzi.
Királyvért nem jelenti azt, hogy sérthetetlen vagy és mindenkit elversz PvP-ben, 1-2 helyen jó PvM-re is, de legtöbb helyen kuka -
Én azt nem néztem.Csak a japánt tudom h azzal tuti lehet. -
Magyar kliensel is lehet követ rakni! 
-
Most a laggot csinálják!:S Sajnos most nem jo, szedd le az US-verziót mind 3 letölthető(japán,EU,HUN)Ugyan az.Egy szerveren van c1-c5 mindeggy hol vagy akárhol találkozhattok.Csak japánon tehetel be köveket (fegyo,vért)A magyar nekem nem tetszik.Szerintem EU-t szedd le
-
gyepesjoint #4 a metint nyomtam,de a végefele már cak fun szerókra mentem,mert meguntam,de meglesem ezt is :) -
A játékba lehet igazi pénzt feltölteni amiért general itemeket lehet vásárolni.A pénz már áfá-t tartalmaz,Híresztelik ,hogy még több,de nem.
Például:--->Ezek a király vértek minden szörnytöl,és harc közben levonnak 550-sebzést!Persze kövek és már "cuccok"nélkül!
-
Most ahogy nézem, éppen karbantartás van. -
Ez nem a sima metin2,Ez a ddmt2
Regelési lehetőség:www.ddmt2.co.cc
Jellemzők:
-Könnyu fejlődés(fun)
-Sok pénz
-És még sok más!
---->Megéri?Jobb mint az electro +6 om testinek?
--->Ezeket akk h kell p-re kihuzni?mi kell hozzá?és hol vehetem meg.

--->Ezek a király vértek minden szörnytöl,és harc közben levonnak 550-sebzést!Persze kövek és már "cuccok"nélkül!