113
Metin 2 DDMT2
  • ddmt2theking
    nincs igazad töltöttkáposzta ugyanis már én is leszedtem a magyar klienst és nekem indul úgyhogy nem szar de egyébként nekem az a bajom hogy ha rendelek vanmit a netről nem rakja be a raktárba és az armor vendornál van egy küldim és van két lehetőség: az egyik az hogy kilép mármint az armor vendortól kilép és a másik a küldihez van és az armor vendornál nem enged így semmit se vásárolni és a küldik pedig kínaiul vannak szóval nemtom őket megcsinálni vanki sos!!!!!!! FONTOS LENNE!!!!
  • szabikafarkas
    meg a jatekra sem
  • szabikafarkas
    mar megint szerver karbantartas van?
    mert nem birok felmenni az oldalra
  • Hurki
    ami neked jobban tetszik...
  • Leevi
    az cumi:Dam elektron mitket nézzek mi kell rá ha menta vagyok?
  • Hurki
    4-et bírsz rárakni, áldott márvány az 5., item shopos 10 SÉ
    UI: nem mind megy rá, havernak múltkor 30. 5. bónusz ment fel :D
  • Leevi
    Electro +9 emre kb hány olyan szart tegyek?ami ad +okat.
  • Hurki
    Hát ez van :D lehet itt is, ott is játszunk. Az meg, hogy nem fejezed ki rendesen a problémád, te bajod. Nem tudsz belépni egyik, másik szerverre, mindnek van hivatalos fóruma, ahol ki vannak tárgyalva a dolgok...
  • Hurki
    Megbűvölt táry vagy mi, 100k a fegyverzet kereskedőnél, de lehet nem egyből HP-t ad...
  • Töltöttkáposzta
    annyira faszák vagytok.
    Átküldötök ide h ide írjam le a problémámat, de ti is átjöttök és ti válaszoltok...
  • bigbigle
    valaki tud válaszolni a kérdésemre?
  • Leevi
    Hát lol megint szerver karbantartás...
  • bigbigle
    hp-t hogy lehet cuccba tenni ?
  • szabikafarkas
    a ddmt2.co.cc-n a konyveknel melyik a lovaglas kk es a kard aura, forgokard kk?
  • szabikafarkas
    sziasztok
    a jatekban hogy lehet megvaltoztatni az irast?
    mert nagyon szarul ir
  • Hurki
    semmi baj, igazad van...
    unom már:
    GMGMGM PMPMPM hívásokat
    elegem van: eladod a kardod/vérted 40m-be (feka vas+9, possion/szirusz/lélekrabló/partizán+9)PM-ből
    CS nem köszönés, játék....
  • bigbigle
    de a torrentesnek tényleg az az előnye hogy sok kis pattogós nem tud feljutni (bocsi hogy kárörvendő vok)
  • Hurki
    Mióta magyar klienssel fut csak, egyre nő az értelem a szerveren, egyre több a normális a szerveren. Hiába Top 100 minden szerverről metin.hu-ról átszokik :D
  • ToCsEk
    hát akkor mégis kié? :)
    megnyugodhatsz atagé :) az más kérdés hogy mások intéznek helyette mindent :) ő csak élvezi hogy a sok láma rendeli a sé-t és simán meggazdagodik ez által :) mondjuk jól is teszi a szerver 90% segghülye..
  • bigbigle
    am ez nem is atag szerója tehát itt bukta értelmét a hsz-ed.
    ha nem indul akkor a netedel van baj ,érdekes nekem minden haveromnál megy rendesen (és az nem 1-2).
    U.I.:nem is baj hogy 1 kis pattogóssal (már az írásodból ítélve) kevesebb,így több normális tud rendesen játszani.
  • miközödvanhozzá

[IMG][/IMG]
  • miközödvanhozzá
    egy ketdőhöz képest
  • FGB
    lépésről lépésre:
    1.) regelj
    2.) töltsd le a klienst
    3.) indítsd el a játékot
    4.) válasz birodalmat
    5.) válasz karaktert
    6.) játsz
  • szabikafarkas
    de fiuk
    en bejelentkezem az oldalra es nem tudok karaktert csinalni?!
    hol kell?
  • Hurki
    Süt rólad az értelem. Nálam minden további nélkül fut a játék. Leszeded a klienst az frissít (kivárod, lehet hogy 20-30 perc) aztán indul és örülsz. Minden ismerősömnél működik rendesen.
    UI: ilyen hozzáállással jobb is ha abbahagyod és hagysz minket érvényesülni
  • ToCsEk
    1. raktárban a 3. lehetőségnél nézted?
    2. p-ni tudni kell :) mindent ki kell rakni raktárba majd venni 60babot 20lélekkövet és bemenni középre :) ás úgy kell ügyeskedni, hogy mindig legyen elég babod levinni a - rangot :) nem nagy dolog :)
  • Töltöttkáposzta
    ja és ha nem a te hibát akkor bocs, és annak mondom aki miatt van ez.
  • Töltöttkáposzta
    ott van az csak lag miatt nem látod.
    Nekem is volt már ilyen.
    Amúgy meg a játékot abbahagytam, ugyanis szar, mert a torrent miatt nem indul,hibát észlel, és a reinstallálás se segít, úgyhogy ATAG, gratulálok sikerült elbasznod a játékot. Nem értem mi a faszért kellett ez a rohadt frissítés.
    Másnál is ez a probléma, hallottam pár panaszt úgyhogy kiszophatod a farkamból a 8 éves g.cit!!!!
  • Leevi
    Ez de geciség,feltöltötem 3m sét vettem király vért meg 2 láda erre semmi nicsn a bankerben olyan ideges vok h nagyon,erre huzo ma skilleket p-re kimegyek babért megölnek eleveszitettem a tunde +8 at...A sés cuccoakl msot mivan?a sét levette,de nem adta.
  • bigbigle
    akk hagyd abba
  • ddmt2theking
    amúgy hiába indul csak magyarral a ddmt már én is hallottam de mostmár a magyar miatt nem indul a sima metin sem!!!!!!!!!!!! és mostmár elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hurki
    Elvileg már csak a magyarral fut :D
  • bigbigle
    am hallottam olyanról hogy csak a magyar kliensel fog futni, ebből mi igaz?
  • Leevi
    csak nyomtam 1 gyors ss-t:D
  • Danyi95
    Ha már meguntad nézni a sok küldi tekercset, nyomd meg a Ctrl+Q !!! És máris látsz valamit! :D xd
  • Leevi
    http://ddmt2.co.cc/down.html
    ez és ottvan h torrent arra rámész
  • Töltöttkáposzta
    Help!
    Hogyxan kell letörölni a DDmt2- magyar kliensét?
  • Töltöttkáposzta
    mert nincs elég exp-d!
    menny mobozni, vidd fel 90% ra a karit és ugy próbáld.
  • Leevi
    ...>Fel ba/// ez a skilelzés most miér nem engedi?
  • Leevi
    Vettem tunde+7 et Fullosan kövekkel meg stb:30m -be:DMost lehet megvenszek 1 király vétet.