DDMT2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
a jatekban hogy lehet megvaltoztatni az irast?
mert nagyon szarul ir
unom már:
GMGMGM PMPMPM hívásokat
elegem van: eladod a kardod/vérted 40m-be (feka vas+9, possion/szirusz/lélekrabló/partizán+9)PM-bõl
CS nem köszönés, játék....
What a feeling? Cycling and beer :D
megnyugodhatsz atagé 😊 az más kérdés hogy mások intéznek helyette mindent 😊 õ csak élvezi hogy a sok láma rendeli a sé-t és simán meggazdagodik ez által 😊 mondjuk jól is teszi a szerver 90% segghülye..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ha nem indul akkor a netedel van baj ,érdekes nekem minden haveromnál megy rendesen (és az nem 1-2).
U.I.:nem is baj hogy 1 kis pattogóssal (már az írásodból ítélve) kevesebb,így több normális tud rendesen játszani.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>[/img]
1.) regelj
2.) töltsd le a klienst
3.) indítsd el a játékot
4.) válasz birodalmat
5.) válasz karaktert
6.) játsz
en bejelentkezem az oldalra es nem tudok karaktert csinalni?!
hol kell?
UI: ilyen hozzáállással jobb is ha abbahagyod és hagysz minket érvényesülni <#worship>#worship>
2. p-ni tudni kell 😊 mindent ki kell rakni raktárba majd venni 60babot 20lélekkövet és bemenni középre 😊 ás úgy kell ügyeskedni, hogy mindig legyen elég babod levinni a - rangot 😊 nem nagy dolog 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Nekem is volt már ilyen.
Amúgy meg a játékot abbahagytam, ugyanis szar, mert a torrent miatt nem indul,hibát észlel, és a reinstallálás se segít, úgyhogy ATAG, gratulálok sikerült elbasznod a játékot. Nem értem mi a faszért kellett ez a rohadt frissítés.
Másnál is ez a probléma, hallottam pár panaszt úgyhogy kiszophatod a farkamból a 8 éves g.cit!!!!
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
ez és ottvan h torrent arra rámész
Hogyxan kell letörölni a DDmt2- magyar kliensét?
menny mobozni, vidd fel 90% ra a karit és ugy próbáld.
...>Fel ba/// ez a skilelzés most miér nem engedi?\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
---->Megéri?Jobb mint az electro +6 om testinek?\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Készségkönyv rózsaszíneket keresd 55 kell G-ig, G után leírtam már mi kell. Kell EXP is 20k/kk. Vegyél koncentrált olvasást és ördögûzõt (50-50 db) kell majd jó néhány. Jobb klikk koncentrált olvasás, jobb ördögözõ, aztán jobb klikk kk. El se lehet téveszteni.
--->Ezeket akk h kell p-re kihuzni?mi kell hozzá?és hol vehetem meg.\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Bár nem bírtuk megölni 20 an se, pedig 88 as testi harcos vok(minden P)!Full 80 +9 es 2kezesfegyó,Csata +9 , Lélekabló+9 és király ruha (amiben 7 bónusz van +3 kõ!) Erõs volt...<#idiota>#idiota><#violent>#violent><#vigyor>#vigyor>
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
feka vas+9 védelem kõ 144+100
61-es pajzs 15141-es sisak 79
full vit 90
ehhez hozzájön szintenként 1 védelmi pont, nagyjából 70 körül 520-550 körül lesz, ha beruházol king vértre akkor az kicsit megdobja még a védelmet.
SD2-ben WP sura, menta tud köpenyezni lv 70 környékén, akár feka vértben is, többivel ne próbáld, mert RIP.
Skilleket lélekkõvel tudod fejleszteni, de leviszi a rangot negatívba. legyen nálad mindig elég zen bab, az 2k rangpontot ad, G-s skillt piactér közepén fejlessz, és ne rohangálj ki negatív ranggal, mert ha megölnek droppolod a cuccod...

Én is ezen nyomatom.
De egy ideje már nem voltam fent.
Kicsit unalmas ha mér 86-on emg van a full P-skill.
Hányszor szívtatok már dmt-t?
Állítólag maoi gátlóval olyat üt, hogy ott maradsz a másik világban.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
elég sûrûn beadja bónusznak, szal...