113
Metin 2 DDMT2
-
ddmt2theking #73 nincs igazad töltöttkáposzta ugyanis már én is leszedtem a magyar klienst és nekem indul úgyhogy nem szar de egyébként nekem az a bajom hogy ha rendelek vanmit a netről nem rakja be a raktárba és az armor vendornál van egy küldim és van két lehetőség: az egyik az hogy kilép mármint az armor vendortól kilép és a másik a küldihez van és az armor vendornál nem enged így semmit se vásárolni és a küldik pedig kínaiul vannak szóval nemtom őket megcsinálni vanki sos!!!!!!! FONTOS LENNE!!!! -
meg a jatekra sem -
mar megint szerver karbantartas van?
mert nem birok felmenni az oldalra
-
ami neked jobban tetszik... -
az cumi:Dam elektron mitket nézzek mi kell rá ha menta vagyok? -
4-et bírsz rárakni, áldott márvány az 5., item shopos 10 SÉ
UI: nem mind megy rá, havernak múltkor 30. 5. bónusz ment fel :D -
Electro +9 emre kb hány olyan szart tegyek?ami ad +okat. -
Hát ez van :D lehet itt is, ott is játszunk. Az meg, hogy nem fejezed ki rendesen a problémád, te bajod. Nem tudsz belépni egyik, másik szerverre, mindnek van hivatalos fóruma, ahol ki vannak tárgyalva a dolgok... -
Megbűvölt táry vagy mi, 100k a fegyverzet kereskedőnél, de lehet nem egyből HP-t ad... -
annyira faszák vagytok.
Átküldötök ide h ide írjam le a problémámat, de ti is átjöttök és ti válaszoltok...
-
bigbigle #63 valaki tud válaszolni a kérdésemre? -
Hát lol megint szerver karbantartás... -
bigbigle #61 hp-t hogy lehet cuccba tenni ? -
a ddmt2.co.cc-n a konyveknel melyik a lovaglas kk es a kard aura, forgokard kk? -
sziasztok
a jatekban hogy lehet megvaltoztatni az irast?
mert nagyon szarul ir -
semmi baj, igazad van...
unom már:
GMGMGM PMPMPM hívásokat
elegem van: eladod a kardod/vérted 40m-be (feka vas+9, possion/szirusz/lélekrabló/partizán+9)PM-ből
CS nem köszönés, játék.... -
bigbigle #57 de a torrentesnek tényleg az az előnye hogy sok kis pattogós nem tud feljutni (bocsi hogy kárörvendő vok) -
Mióta magyar klienssel fut csak, egyre nő az értelem a szerveren, egyre több a normális a szerveren. Hiába Top 100 minden szerverről metin.hu-ról átszokik :D -
hát akkor mégis kié? :)
megnyugodhatsz atagé :) az más kérdés hogy mások intéznek helyette mindent :) ő csak élvezi hogy a sok láma rendeli a sé-t és simán meggazdagodik ez által :) mondjuk jól is teszi a szerver 90% segghülye.. -
bigbigle #54 am ez nem is atag szerója tehát itt bukta értelmét a hsz-ed.
ha nem indul akkor a netedel van baj ,érdekes nekem minden haveromnál megy rendesen (és az nem 1-2).
U.I.:nem is baj hogy 1 kis pattogóssal (már az írásodból ítélve) kevesebb,így több normális tud rendesen játszani. -
miközödvanhozzá #53

[IMG][/IMG]
-
miközödvanhozzá #52 egy ketdőhöz képest -
FGB #51 lépésről lépésre:
1.) regelj
2.) töltsd le a klienst
3.) indítsd el a játékot
4.) válasz birodalmat
5.) válasz karaktert
6.) játsz -
de fiuk
en bejelentkezem az oldalra es nem tudok karaktert csinalni?!
hol kell? -
Süt rólad az értelem. Nálam minden további nélkül fut a játék. Leszeded a klienst az frissít (kivárod, lehet hogy 20-30 perc) aztán indul és örülsz. Minden ismerősömnél működik rendesen.
UI: ilyen hozzáállással jobb is ha abbahagyod és hagysz minket érvényesülni
-
1. raktárban a 3. lehetőségnél nézted?
2. p-ni tudni kell :) mindent ki kell rakni raktárba majd venni 60babot 20lélekkövet és bemenni középre :) ás úgy kell ügyeskedni, hogy mindig legyen elég babod levinni a - rangot :) nem nagy dolog :) -
ja és ha nem a te hibát akkor bocs, és annak mondom aki miatt van ez. -
ott van az csak lag miatt nem látod.
Nekem is volt már ilyen.
Amúgy meg a játékot abbahagytam, ugyanis szar, mert a torrent miatt nem indul,hibát észlel, és a reinstallálás se segít, úgyhogy ATAG, gratulálok sikerült elbasznod a játékot. Nem értem mi a faszért kellett ez a rohadt frissítés.
Másnál is ez a probléma, hallottam pár panaszt úgyhogy kiszophatod a farkamból a 8 éves g.cit!!!!
-
Ez de geciség,feltöltötem 3m sét vettem király vért meg 2 láda erre semmi nicsn a bankerben olyan ideges vok h nagyon,erre huzo ma skilleket p-re kimegyek babért megölnek eleveszitettem a tunde +8 at...A sés cuccoakl msot mivan?a sét levette,de nem adta. -
bigbigle #44 akk hagyd abba -
ddmt2theking #43 amúgy hiába indul csak magyarral a ddmt már én is hallottam de mostmár a magyar miatt nem indul a sima metin sem!!!!!!!!!!!! és mostmár elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Elvileg már csak a magyarral fut :D -
bigbigle #41 am hallottam olyanról hogy csak a magyar kliensel fog futni, ebből mi igaz? -
csak nyomtam 1 gyors ss-t:D -
Ha már meguntad nézni a sok küldi tekercset, nyomd meg a Ctrl+Q !!! És máris látsz valamit! :D xd
-
http://ddmt2.co.cc/down.html
ez és ottvan h torrent arra rámész -
Help!
Hogyxan kell letörölni a DDmt2- magyar kliensét? -
mert nincs elég exp-d!
menny mobozni, vidd fel 90% ra a karit és ugy próbáld. -
...>Fel ba/// ez a skilelzés most miér nem engedi?
-
Vettem tunde+7 et Fullosan kövekkel meg stb:30m -be:DMost lehet megvenszek 1 király vétet.
...>Fel ba/// ez a skilelzés most miér nem engedi?