973
Hogy néz ki a cipőd?
-
donoki #893 ez milyen márka akar lenni?:o monkeyshoes or what? -
donoki #892 pedig jobban jársz ha becserélteted.. -
#891 pedig jó kis csuka abszolút kulturált, visszafogott, mindene fekete, nubuk, kedvencem :( -
#890 Vettem pár napja egy fekete DC Pure-t (US 9,5, 27,5 cm) és néhány órai hordás után rájöttem hogy megint sikerült túl nagyot vennem (cipővásárlással megvert engem az Isten) szal most van egy eladó szinte nem használt DC csukám, cirka 15k-ért
akinek kell, írjon PM-et
tudom, hogy ez afféle hirdetés, de esküszöm ide a cpőt akartam betenni, amit vettem, ehhez képest lett belőle ez
vagy cseréltessem be? felpróbáltam kisebbet is, akkor még jó választásnak tűnt ez, szal nem merek visszamenni a boltba, bottal vernek engem ki onnan :(
szal inkább eladom :(
-
#889 Nekem most ez lenne -
K0CKA #888 Nekem most ez van barna fűzővel.
Nike AirMax 90 ACG Velvet/Brown/Circuit orange
Aki tud esetleg ilyen cipőket jó áron webshopból rendelhetőket széles választékban kérem jelezze nekem!
Kicks-Crew, Pickyourshoes kilőve! -
#887 itt van egy csomó qrvajó! -
#886 tegnap egy ilyet,annyi h fekete fűző van benne
-
#885 kicserélték simán a p&b-ben a cipőt. közben még beszeretem egy 6.0-át. -
Knabb #884 Nem :D Victory bakancs a deichmannból :DD -
#883 p&b volt az is? -
Knabb #882 vidd vissza, nekem visszaadták adták az árát a bakancsomnak, ami még egy hónapot se bírt és levált a talpa... -.- -
#881 megtaláltam a pull & bear -es cipőm blokkját.
2 kis kavicstól így néz ki. összvissz 3 alkalommal volt eddig a lábamon. (még lehet érezni rajta a kínai szagot.)
válik lefele az oldala. ha visszaviszem kicserélik vagy kezdenek vele valamit?
-
#880 75$
de Magyarországon asszem 16ezer. -
Gaba94 #879 jóféle
mennyi volt? -
Sóschips #878 Egyik ismerősömnek ami van Nike,az jobban tetszik mint az Adidas.Na meg amúgy is Nike párti vagyok:D
Bár most Adidas cipőt sikerült vennem 16ért.Belül enyhén bundás,fázni nem fázik benne a lábam,csak annyi lesz vele a gond,hogy ha leesik a hó,akkor csúszni fog,mint a rettenet:S:D
-
#877 ezeket hordom most télen. nike már vagy 5-6x volt mosógépben és megjárta már egy kutya száját is 1 éves. :D tudom, hogy nem kellene a bőrt oda tennem. ahhoz képest eszméletlen jól bírja, sehol egy szakadás vagy válás csak a színe jött ki néhány helyen.
-
#876 egyébként soha többé ilyen fost. -
#875 soha nem fogom megérteni ezt a "nyelvkidobós" viseletet. -
#874 ezt vettem utoljára. 10k volt. pull and bear. jól néz ki, de minőségre egy nagy kuka. a fehér része hátul már elkezdett leválni, belement 2 db kavics. ezt sikerült összehozni 1 nap alatt. le is hánytam, de azért jó volt a buli.
sajnos a blokkot kidobtam már amilyen barom voltam, pedig vinném visszafele.
-
#873 belül nem bundás. a talpa gázas, nem csúszik, geci kényelmes. amúgy vigyázni kell a fűzővel mert én a jobb fűzőjébe sikerült beleszakítani a bal cipő két felső fűzőlyukával. beleakadt. -
#872 adidas jobban néz ki mint a nike. árban ugyan ott vannak. érdemes szétnézni mert én 25-ért vettem. valahol 27 valahol pedig láttam 20-ért is. -
#871 ez vagy te szédülve, de kurvára. -
donoki #870 19éve spóroltam a cipőre! -
#869 most meg kéne mondjam a cipők márkáját? :D -
#868 -
#867 -
#866 Ahogy olvastam a hozzászólásod egyből egy showder klub jelenet ugrott be :D
Pontosabban:
0:18-0:43 puma-s rész
-
#865 -
#864 honnan a pics@ból van mindenkinek 20ks cipőkre pénze??? -
#863 DC SPARTAN HIGH WC - 28k - Garage Storeról :D De nagyon elégedett vagyok vele! -
#862 not bad -
#861 -
#860 Kár, hogy a sarok résznél, a belső anyag hamar kopik :/ -
#859 nice
mi a neve
és mit kóstált? -
#858 wow -
#857 Télire
-
#856 -
donoki #855 azt inkább kihagyom :p -
#854 de, ebay