973
Hogy néz ki a cipőd?
  • donoki
    ez milyen márka akar lenni?:o monkeyshoes or what?
  • donoki
    pedig jobban jársz ha becserélteted..
  • Mike
    pedig jó kis csuka abszolút kulturált, visszafogott, mindene fekete, nubuk, kedvencem :(
  • Mike
    Vettem pár napja egy fekete DC Pure-t (US 9,5, 27,5 cm) és néhány órai hordás után rájöttem hogy megint sikerült túl nagyot vennem (cipővásárlással megvert engem az Isten) szal most van egy eladó szinte nem használt DC csukám, cirka 15k-ért
    akinek kell, írjon PM-et

tudom, hogy ez afféle hirdetés, de esküszöm ide a cpőt akartam betenni, amit vettem, ehhez képest lett belőle ez

vagy cseréltessem be? felpróbáltam kisebbet is, akkor még jó választásnak tűnt ez, szal nem merek visszamenni a boltba, bottal vernek engem ki onnan :(
    szal inkább eladom :(

• nyuny01 #889
    Nekem most ez lenne
  • K0CKA
    Nekem most ez van barna fűzővel.
    Nike AirMax 90 ACG Velvet/Brown/Circuit orange

Aki tud esetleg ilyen cipőket jó áron webshopból rendelhetőket széles választékban kérem jelezze nekem!
    Kicks-Crew, Pickyourshoes kilőve!
  • Mike
    itt van egy csomó qrvajó!
  • báttyó02
    tegnap egy ilyet,annyi h fekete fűző van benne

• DJ RX7
    kicserélték simán a p&b-ben a cipőt. közben még beszeretem egy 6.0-át.
  • Knabb
    Nem :D Victory bakancs a deichmannból :DD
  • DJ RX7
    p&b volt az is?
  • Knabb
    vidd vissza, nekem visszaadták adták az árát a bakancsomnak, ami még egy hónapot se bírt és levált a talpa... -.-
  • DJ RX7
    megtaláltam a pull & bear -es cipőm blokkját.
    2 kis kavicstól így néz ki. összvissz 3 alkalommal volt eddig a lábamon. (még lehet érezni rajta a kínai szagot.)
    válik lefele az oldala. ha visszaviszem kicserélik vagy kezdenek vele valamit?
  • hungary27
    75$
    de Magyarországon asszem 16ezer.
  • Gaba94
    jóféle
    mennyi volt?
  • Sóschips
    Egyik ismerősömnek ami van Nike,az jobban tetszik mint az Adidas.Na meg amúgy is Nike párti vagyok:D
    Bár most Adidas cipőt sikerült vennem 16ért.Belül enyhén bundás,fázni nem fázik benne a lábam,csak annyi lesz vele a gond,hogy ha leesik a hó,akkor csúszni fog,mint a rettenet:S:D
  • DJ RX7
    ezeket hordom most télen. nike már vagy 5-6x volt mosógépben és megjárta már egy kutya száját is 1 éves. :D tudom, hogy nem kellene a bőrt oda tennem. ahhoz képest eszméletlen jól bírja, sehol egy szakadás vagy válás csak a színe jött ki néhány helyen.
  • DJ RX7
    egyébként soha többé ilyen fost.
  • DJ RX7
    soha nem fogom megérteni ezt a "nyelvkidobós" viseletet.
  • DJ RX7
    ezt vettem utoljára. 10k volt. pull and bear. jól néz ki, de minőségre egy nagy kuka. a fehér része hátul már elkezdett leválni, belement 2 db kavics. ezt sikerült összehozni 1 nap alatt. le is hánytam, de azért jó volt a buli.
    sajnos a blokkot kidobtam már amilyen barom voltam, pedig vinném visszafele.
  • DJ RX7
    belül nem bundás. a talpa gázas, nem csúszik, geci kényelmes. amúgy vigyázni kell a fűzővel mert én a jobb fűzőjébe sikerült beleszakítani a bal cipő két felső fűzőlyukával. beleakadt.
  • DJ RX7
    adidas jobban néz ki mint a nike. árban ugyan ott vannak. érdemes szétnézni mert én 25-ért vettem. valahol 27 valahol pedig láttam 20-ért is.
  • DJ RX7
    ez vagy te szédülve, de kurvára.
  • donoki
    19éve spóroltam a cipőre!
  • 89
    most meg kéne mondjam a cipők márkáját? :D
  • 89
  • Pluskast
  • blackparty
    Ahogy olvastam a hozzászólásod egyből egy showder klub jelenet ugrott be :D
    Pontosabban:
    0:18-0:43 puma-s rész
  • S2000
  • 89
    honnan a pics@ból van mindenkinek 20ks cipőkre pénze???
  • Danyi95
    DC SPARTAN HIGH WC - 28k - Garage Storeról :D De nagyon elégedett vagyok vele!
  • byzhouse
    not bad
  • hungary27
  • ps7a
    Kár, hogy a sarok résznél, a belső anyag hamar kopik :/
  • Mike
    nice

mi a neve
    és mit kóstált?
  • Hegi90
    wow
  • Danyi95