Lost - Beírja magát a tévétörténelembe az utolsó évad?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koránt sem biztos :-D
A 6. évad már egyenesen siralmas. A 14,5 milliós visszatérés mára már csak 9-10. Fokozni nem sikerült az érdeklõdést Amerikában sem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

az utolsó 3 hozzászólónak mondanám, hogy ti vagytok kevesebben 😊
egy reszt sem lattam, max ilyen perceket lattam belole, engem nem szegezett a kepernyo ele <#oooo>

anti hero

Szerintem is. Húzták halasztották mint a "rétestésztát"
szerintem rohadt unalmas sorozat, max 2 részt bírtam.

gothmog
A rejtvény szabályai és megfejtése menet közben változnak, mivel az újabb válaszoknak csak korábbi részválaszokhoz kell igazodniuk, a végeredményhez nem. Az ugyanis a befejezés pillanatáig nem is létezik. (úgyértem:számunkra. a készítõk mostanra természetesen ismerik a befejezést, mivel dobozban van)
Persze ha elég sokáig találgatunk, biztos lesz olyan válasz, ami majd fedni fogja azt, amit az írók végül kigondoltak, de valójában nem a megfejtés a lényeg, hanem a precízen, a fenti szabályok szerint felépített rejtvény.

Valaki lelõné a poént? A cikkíró kellõen felcsigázott, de nincs kedvem 40 fórum összes hozzászólását végigolvasni. Gondolom aki fan, az tudja, hogy mi a legvalószínûbb forgatókönyv. Megköszönném, ha megosztaná akár Spoiler dobozban is.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Nos, remélem talán valami érdekes is történni fog.
Tele van a tököm a retroaktiv forgatókönyvirással és a deus ex machinákkal.
Az 5. szezont is immel-ámmal néztem végig, hamarosan megunom.
Pedig mekkora fan voltam az 1-2 szezonok után, atyám, imádtam...
supper, asszem 😊

google képkeresõ:

lost last dinner...

drogosgeci
enyhe alábecsülés hogy a tv történelembe írja be magát

minden tv/mozi/irodalmi mû fölé emelkedõ csoda lesz ez a végére.

Meg a dexter 1.5millája nem jo példa mert az külön fizetõs csatorna tehát sokkal kevesebb a közönség már eleve azért számít jónak.
5c0rp330n
ez a szam csak amerikara vonatkozik.
es amerikaban kicsiket tobb a minosegi ado, musor, amik kozott lehet valogatni.

az számít jó nézettségnek, ami a többihez képest jó. tök mindegy mekkora az rszág, ha a 23 nézõ a legtöbb, akkor az a jó. a dexter például 1,5 milliós csatornarekordot döntött nemrég.

(itthon egy országis tévé van, hogy 50%-os közönségarányt produkál. ott örülnek, ha 10%-osat, annyi a csatorna.)
Ezek a fotók nagyfelbontásban megvannak valahol?

"12,5 milliós nézettséggel tért vissza"

Valaki világosítson már fel, hogy ez miért számít jó nézettségnek, amikor egy 10 milliós kis országban egy gyõzikét naponta néznek 1-2 millióan.

Egyetértek! 😊

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

én tavaly vettem Madridban a vasárnapi vásárban egy fekete Dharma-mintás pólót, a hátán a hat számmal...
Milyen titok? Van a jó isten, mega gonosz isten, és utálják egymást... hatalmas titok.

A www.polo16.hu oldalon márciusban akciósan lehet kapni a lost-os pólókat!
BaliBoy
Az utolsó vacsora. +1 ember. 😊)
Jöhet Mr. Langdon megfejteni, hogy mi van elrejtve a képekben. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DjDano
A Lost a legjobb sorozat nem is kérdés!