22
  • Ender Wiggin #22
    Koránt sem biztos :-D
    A 6. évad már egyenesen siralmas. A 14,5 milliós visszatérés mára már csak 9-10. Fokozni nem sikerült az érdeklődést Amerikában sem.
  • Chaosman88
    az utolsó 3 hozzászólónak mondanám, hogy ti vagytok kevesebben :)
  • Bhalage
    egy reszt sem lattam, max ilyen perceket lattam belole, engem nem szegezett a kepernyo ele
  • chuky123
    Szerintem is. Húzták halasztották mint a "rétestésztát"
  • Oláh Herkules
    szerintem rohadt unalmas sorozat, max 2 részt bírtam.
  • gothmog
    A rejtvény szabályai és megfejtése menet közben változnak, mivel az újabb válaszoknak csak korábbi részválaszokhoz kell igazodniuk, a végeredményhez nem. Az ugyanis a befejezés pillanatáig nem is létezik. (úgyértem:számunkra. a készítők mostanra természetesen ismerik a befejezést, mivel dobozban van)
    Persze ha elég sokáig találgatunk, biztos lesz olyan válasz, ami majd fedni fogja azt, amit az írók végül kigondoltak, de valójában nem a megfejtés a lényeg, hanem a precízen, a fenti szabályok szerint felépített rejtvény.
  • Chris05
    Valaki lelőné a poént? A cikkíró kellően felcsigázott, de nincs kedvem 40 fórum összes hozzászólását végigolvasni. Gondolom aki fan, az tudja, hogy mi a legvalószínűbb forgatókönyv. Megköszönném, ha megosztaná akár Spoiler dobozban is.
  • DaniH
    Nos, remélem talán valami érdekes is történni fog.
    Tele van a tököm a retroaktiv forgatókönyvirással és a deus ex machinákkal.
    Az 5. szezont is immel-ámmal néztem végig, hamarosan megunom.
    Pedig mekkora fan voltam az 1-2 szezonok után, atyám, imádtam...
  • Blacktom
    supper, asszem :)
  • lac0215
    google képkereső:

lost last dinner...

• drogosgeci
    enyhe alábecsülés hogy a tv történelembe írja be magát

minden tv/mozi/irodalmi mű fölé emelkedő csoda lesz ez a végére.
  • AZTA
    Meg a dexter 1.5millája nem jo példa mert az külön fizetős csatorna tehát sokkal kevesebb a közönség már eleve azért számít jónak.
  • 5c0rp330n
    ez a szam csak amerikara vonatkozik.
    es amerikaban kicsiket tobb a minosegi ado, musor, amik kozott lehet valogatni.
  • winnie
    az számít jó nézettségnek, ami a többihez képest jó. tök mindegy mekkora az rszág, ha a 23 néző a legtöbb, akkor az a jó. a dexter például 1,5 milliós csatornarekordot döntött nemrég.

(itthon egy országis tévé van, hogy 50%-os közönségarányt produkál. ott örülnek, ha 10%-osat, annyi a csatorna.)
  • radical@work
    Ezek a fotók nagyfelbontásban megvannak valahol?
  • gombabácsi
    "12,5 milliós nézettséggel tért vissza"

Valaki világosítson már fel, hogy ez miért számít jó nézettségnek, amikor egy 10 milliós kis országban egy győzikét naponta néznek 1-2 millióan.
  • lordofchaos
    Egyetértek! :)
  • dartois83
    én tavaly vettem Madridban a vasárnapi vásárban egy fekete Dharma-mintás pólót, a hátán a hat számmal...
  • Csak77
    Milyen titok? Van a jó isten, mega gonosz isten, és utálják egymást... hatalmas titok.
  • MolniGee
    A www.polo16.hu oldalon márciusban akciósan lehet kapni a lost-os pólókat!
  • BaliBoy
    Az utolsó vacsora. +1 ember. :))
    Jöhet Mr. Langdon megfejteni, hogy mi van elrejtve a képekben. :D
  • DjDano
    A Lost a legjobb sorozat nem is kérdés!