22
-
Ender Wiggin #22 Koránt sem biztos :-D
A 6. évad már egyenesen siralmas. A 14,5 milliós visszatérés mára már csak 9-10. Fokozni nem sikerült az érdeklődést Amerikában sem. -
Chaosman88 #21 az utolsó 3 hozzászólónak mondanám, hogy ti vagytok kevesebben :) -
Bhalage #20 egy reszt sem lattam, max ilyen perceket lattam belole, engem nem szegezett a kepernyo ele -
chuky123 #19 Szerintem is. Húzták halasztották mint a "rétestésztát" -
Oláh Herkules #18 szerintem rohadt unalmas sorozat, max 2 részt bírtam. -
#17 A rejtvény szabályai és megfejtése menet közben változnak, mivel az újabb válaszoknak csak korábbi részválaszokhoz kell igazodniuk, a végeredményhez nem. Az ugyanis a befejezés pillanatáig nem is létezik. (úgyértem:számunkra. a készítők mostanra természetesen ismerik a befejezést, mivel dobozban van)
Persze ha elég sokáig találgatunk, biztos lesz olyan válasz, ami majd fedni fogja azt, amit az írók végül kigondoltak, de valójában nem a megfejtés a lényeg, hanem a precízen, a fenti szabályok szerint felépített rejtvény. -
Chris05 #16 Valaki lelőné a poént? A cikkíró kellően felcsigázott, de nincs kedvem 40 fórum összes hozzászólását végigolvasni. Gondolom aki fan, az tudja, hogy mi a legvalószínűbb forgatókönyv. Megköszönném, ha megosztaná akár Spoiler dobozban is. -
DaniH #15 Nos, remélem talán valami érdekes is történni fog.
Tele van a tököm a retroaktiv forgatókönyvirással és a deus ex machinákkal.
Az 5. szezont is immel-ámmal néztem végig, hamarosan megunom.
Pedig mekkora fan voltam az 1-2 szezonok után, atyám, imádtam... -
Blacktom #14 supper, asszem :) -
lac0215 #13 google képkereső:
lost last dinner...
-
#12 enyhe alábecsülés hogy a tv történelembe írja be magát
minden tv/mozi/irodalmi mű fölé emelkedő csoda lesz ez a végére. -
AZTA #11 Meg a dexter 1.5millája nem jo példa mert az külön fizetős csatorna tehát sokkal kevesebb a közönség már eleve azért számít jónak. -
#10 ez a szam csak amerikara vonatkozik.
es amerikaban kicsiket tobb a minosegi ado, musor, amik kozott lehet valogatni. -
winnie #9 az számít jó nézettségnek, ami a többihez képest jó. tök mindegy mekkora az rszág, ha a 23 néző a legtöbb, akkor az a jó. a dexter például 1,5 milliós csatornarekordot döntött nemrég.
(itthon egy országis tévé van, hogy 50%-os közönségarányt produkál. ott örülnek, ha 10%-osat, annyi a csatorna.) -
radical@work #8 Ezek a fotók nagyfelbontásban megvannak valahol? -
gombabácsi #7 "12,5 milliós nézettséggel tért vissza"
Valaki világosítson már fel, hogy ez miért számít jó nézettségnek, amikor egy 10 milliós kis országban egy győzikét naponta néznek 1-2 millióan. -
lordofchaos #6 Egyetértek! :) -
dartois83 #5 én tavaly vettem Madridban a vasárnapi vásárban egy fekete Dharma-mintás pólót, a hátán a hat számmal... -
Csak77 #4 Milyen titok? Van a jó isten, mega gonosz isten, és utálják egymást... hatalmas titok. -
MolniGee #3 A www.polo16.hu oldalon márciusban akciósan lehet kapni a lost-os pólókat!
-
#2 Az utolsó vacsora. +1 ember. :))
Jöhet Mr. Langdon megfejteni, hogy mi van elrejtve a képekben. :D -
#1 A Lost a legjobb sorozat nem is kérdés!