19
  • Oláh Herkules
    én azt se adnék neki, ott ahol valóságos kép van a cgi-re rakva ott olyanok a valóságos részek mint ha ps-ben magic wand-el, copypastelték volna rá. Színek nem illeszkednek, megvilágítás sem, lehet hogy a cgi jól néz ki de ilyenre illene figyelni.
  • DaniH
    Remélem legjobb hang és legjobb effekt a maximum amit ez a film kap, mert bár hiperlátványos, de röhej.
  • endrev
    Hát ez tényleg gusztustalan lett volna...
  • Glutamin
    Szerintem Sacha Baron Cohen-t is ki lehetne lassan figurázni. Nagyon sok jó poénja volt ezt vitatom, de mára kicsit kifulladt. És sokkal inkább ízléstelen, és kevésbé vicces. A Borat még szódával elment, de a Brüno az már keményen bukta volt. Foooooscsi, b***meg szaaaaaarcsi!
  • immovable
    Minek paródia, Avatar maga a paródia?. Pocahontas paródia.
  • sandor8206
    mondjuk egy seggvillantás még elmegy egy MTV-n, de egy Oscarhoz azért nem illik :-)
  • sandor8206
    gondolom egy avatar paródián nem sértődött volna be Cameron, csak a producer gondolom félt attól, hogy Cohen nem valami ízléses dolgot rak le az asztalra (ami simán benne van)
  • pixx
    Remélem azt nem hiszed el, hogy az igazi volt, része volt a PR kampánynak ráadásul pár napra rá, már poló és sapka hegyek voltak amerikában. Mindenki erről beszélt, meg a T4-ről. A cél ez volt.
  • Merces
    ...........öö Cohen egy zseni, Cameron meg nem..............
  • Nazir
    Ez nagyon jó kis videó volt köszi. :)
  • chase
    Ott sántít a dolog, hogy ha napokkal előre lehet tudni, hogy kik milyen paródiát fognak csinálni milyen témában, akkor JC nyilván nem fog megsértődni, mert ő is tudja előre, hogy mi jön, hanem esetleg felkészül egy frappáns válasszal.
    Egész biztosan nem azért fújták le, hogy nehogy megsértődjön.
  • kalapos01
    A Törtetőkben is szerepelt és nagyon jó volt benne, de ettől még csak szerepet játszik. Christian Bale is jó fej, ha veszi a kamera.
  • edios
    ezek után nemhiszem, hogy bármin is megsértődne, és hogy ne lenne humorérzéke:)
  • kalapos01
    Ja. Meg a DVD-n ugye bármit megjátszhat, hiszen az imidzsének bármi jót tesz, de a való életben ugye ő a Világ királya, egy arrogáns hollywoodi.

Egyébként csak szerintem szánalmas, hogy akadnak olyanok, akik, ha valaki rosszat mer írni kiskedvencükről, menten besérülnek és elkezdik védeni? Főleg, ha az a valaki egy külföldi újságíró, mert gondolom azt senki nem hiszi, hogy a hollywoodi hírek saját források, nem pedig fordított anyagok.
  • Librarian
    Tuti, hogy a Viktor az... szánalmas az EVER! (És ez a kommentem is lehet, hogy ki lesz törölve) Pedig csak építő jellegű javaslat, hogy rúgjátok ki innen Viktorkát. Persze... ha már egy SG.hu oldalon is megjelenik olyan cikk, hogy folytatódik a Győzike akkor szerintem az építő jellegű ötletek mit sem érnek. :-)p
  • IMYke2.0.0.0
    Azért több millió/milliárd ember előtt beégni [az álterhesség...] nem ugyanaz, mint egy DVD geg.
  • Kferro
    Valóban szánalmas. Mármint az, hogy a cikkíró kategórikusan kijelenti (Viktor, ön az?) "hogy Cameron nagy mértékben híján van a humorérzéknek". Ha ismerné jobban a rendezőt, vagy csak megnézte volna a cikk írása előtt (élve a kétellyel) valamelyik filmjének DVD-s extráját, akkor nem írna ilyen sületlenséget.
  • Loverman
    ja, tényleg az vagy
  • GG
    csak egy szó: SZÁNALMAS