Hét évet dolgoztak a Mirror's Edgen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mmint Atkamon.

Tekintve, hogy én is szoktam úgy vásárolni ahogy Atkaom nehéz figyelmen kívül hagyni. De sztem nálad is lehetne találni lúzer dolgokat, mégse írnánk le miatta. Hogy miért? Mert nem vagyunk bunkók. Már bocs...

A példa ott sántít, hogy míg a levegõ valóban ingyen van, mert csak úgy van, korlátlan mennyiségben, addig a szóban forgó szellemi termék sok ember sok órányi munkája árán van, és nem jótékonykodásból készítették el. Igen, hozzá lehet jutni ingyen is, csak azt lopásnak hívják. Arról már nem én tehetek, hogy bizonyos korlátaid miatt ezt nem sikerül felfognod.

dronkZero
Oh, koordinált lúzertámadás! Jaj, mi lesz most velem?!

Reg5: Nekem mindegy. És neked nem mindegy, hogy nekem mi a véleményem róla?

Indigo: Ööö, van eladó 10 köbméter levegõm. Nem veszed meg? Látom te szeretsz fizetni az olyan dolgokért, amihez ingyen is hozzájuthatsz, szerintem ez egy tuti üzlet lenne mindkettõnknek. Érdekel?

pixx: Totálisan hidegen hagy, hogy jön-e a következõ rész PC-re. Elõzõ ajánlat neked is szól!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

De majd te leszel a leghangosabb, ha nem adják ki pc-re a következõt...

Én is megvettem eredetiben, nem bántam meg. Jó játék volt, remélem a következõ rész még magasabbra teszi a lécet 😊

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Miért, felétek olyan menõ dolog a lopás?

(Gondolom majd jól megideologizálod a dolgot, hogy pénzéhes óriáskiadók, meg te vagy a robin húd, stb., de a lényegen nem változtat.)

Már miért ne? Ha neki megérte akkor neked nem tökmindegy?

Balumann
Jó játék volt, de ezt a 7 évet nem igazán értem. Unreal3 engines a játék, a grafikával sem vacakoltak sokat, AI is végig agyonscriptelt, pályák sem voltak egy nagyon összetettek. Egy átkozott pályaszerkesztõt sem voltak képesek kiadni hozzá, hogy lehessen hozzá pályákat készíteni.

Kerub
Najó, az tényleg überelhetetlen 😄

Szerintem.

dronkZero
Te pénzt adtál singleplayer játékért? Lúzer.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Alcorus - Shine
Még mindig ez a legjobb<#smile>
Kerub
Akiknek tetszett a Mirorrs Edge azok töbnyire vélhetõleg szeretik a zenéjét is.

Miután már sz@rrá hallgattam a soundtracket, jó alternatíva volt a Main themre ez a remix <#kacsint>

Szerintem.

Kerub
Nagyon jó játék!
Örülök hogy vannak fejlesztõk akik a megszokott koncepcióktól ennyire elrugaszkodva tudnak alkotni a mainstream mezõnyben.

Várjuk a 2. részt <#eljen>

Szerintem.

Jó cucc volt csak marha rövid. 7 év alatt azért egy hosszabb cuccot is összeüthettek volna.
Atkamon
Én is nagyon imádtam a játékot, megjelenéskor megvettem, kb azóta is ez a játék az, amiért valaha a legtöbb pénzt fizettem, de nagyon megérte, nagyon sokat játszottam vele, és remélem, hogy a második rész még sokkal jobb élmény lesz ezen a jó alapon. Nagyonnagyon sokmindent ki lehet ebbõl hozni, kurva jó a világ, amiben játszódik, jók a szereplõk, stb.

Sheltem
Szerintem szuper játék lett. Én imádtam. Ilyen irányítás / mozgás sem igen van sok játékban.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

edios
7 évben gondolom benne van az az 1-2 év is, amikor a tervezõk a fõszereplõ nevén gondolkodtak, és az a fél-1 év is, amíg a testvére nevén.😊

egyébként nem veszett kárba a (nem túl idõhatékony, de minõségi) munkájuk<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!