124
-
#11 csak sokkal többet! (nem csak DX11re gondolok) -
roliika #10 Kevesebb memót eszik mint az XP.
XP 640 mega
Win7 450
Azonos szoftveres körítéssel. -
spy803 #9 Nem zabálja fel a memóriát, miközben a processzor unatkozik, pl? -
#8 Háát, nem vagyok nagy szaki, de szerintem annyival nem jobb a 7 a Vistánál mint amennyire magasztalják.
Egyszerűen csak a a két oprendszer megjelenése közt eltelt időben több cég is fejlesztette a gépparkját (ráadásul a hardverek árai is csökkentek ami azt jelenti, hogy kevesebb pénzből lehet teljesíteni ugyanakkora hardverigényt). Így már azért nem is annyira megrázó a gépigény.
Nem tagadom van előrelépés a Vista és a Windows 7 között, de messze nem akkora mint amennyire azt láttatják/láttatni akarják. -
tom235 #7 Oké, de még mindig nem kaptunk arra választ, hogy "Mi a rákot tud a win7, amit az xp nem" -
#6 Én tüzes vassal üldöznék mindenkit aki XP-t használ! A Linuxosok olyan kevesen vannak, hogy nagyítóval kell keresni őket :D -
barii #5 segit a valsagban
munkahelyeket teremt
legkozelebb mar a rákot is gyógyitja
valasztasi kampány feeling -
sh0x #4 Fogyatékos vagy. Ezzel a hozzáállassal akkor le is lehetne állni a windows fejlesztésével, és mindenkinek a nagyszerű és korszerű xpt adni. De miért nem használsz windows 95öt? -
#3 Aki nem Linuxot használ, az b*zi. :) -
#2 ??? ennek mi értelme?! Mi a rákot tud a win7, amit az xp nem (max. némi noszogatással) és a nagyvállaltoknak ez annyira naaaagyon kell a klienseikre, hogy ezé' még vastagon pénzt is hajlandóak kiadni!? [neméti]
Szerencsére nálunk kevésbé agyalágyultak a tulajok (vagy csak sajnálják rá a dellát, esetünkbe az is jó). :DDD -
#1 Nah flame on! FIGHT!