Ghost Pirates of Vooju Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GET OVER HERE!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem nagyon tudom úgy leírni, hogy megértsd, de megróbálom.
Vannak az un. API függvények. Ezeken keresztül kommunkál az alkalmazás és az operációs rendszer. Ezeket egy IAT (Import Address Table) eljárás segítségével hívjuk meg és nem direktben, ahogy SKIDROW tette. Ha direkt hívsz egy API függvényt, akkor az nem biztos hogy a megfelelõ memóriatartományba töltõdik és instabil mûködést okozhat. Ezt javította Reloaded.
Most, miután egy szó sem esett még eme nagyszerû játékról, tereljuk afelé a témát😊
[merlinw.org]
~~~~~~~~~~~~
SKIDROW uses direct calls to API in their crack, for example:
00402A34: E85565F47B CALL 7C348F8EH
00402A39: 59 POP ECX
00402A3A: 6804404000 PUSH 00404004H
00402A3F: 6800404000 PUSH 00404000H
00402A44: E875F2F37B CALL 7C341CBEH
Because modules are sometimes loaded at a different memory base, indirect
jumps for API calls are required.
That is why IAT exists.
[merlinw.org]
asszem ebbõl imádkozás lesz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
értelemszerûen itt vannak a dialógusok
assets\strings
itt meg a különféle cselekvések, illetve tárgynevek
Ez így nem állja meg a helyét, a szériából egyedül a The Curse of Monkey Islandhez volt köze, és annál is - mint más LA játékoknál, az artért, az animációért és a storyboardért, tehát õ rajzolt, nem történetet és párbeszédeket írt vagy a game desingnért felelt, mint teszi azt mostanában. Ez bizony nagyon nem mindegy.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Örülök az ilyen játékoknak, sok hasonló jelenik meg, de kevés viszi tovább a Monkey Island jó tulajdonságait.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Racism is a weapon of mass destruction!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😄DDDDDDDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kisérteties kalózaink; Papa Doc a vooju pap, Jane Starling a bájos kalózlány és Blue Belly a félénk hajószakács együtt dolgoznak egy titokzatos átok felderítésén. A történet Bill Tiller tollából fröccsent ki, aki többek között a Monkey Island sorozatot is elkövette.
A játék bolti ára £29.99 fontpénz, a torrent ára 20 rózsafüzér és 4 miatyánk. Megszakítás nélkül.
Hivatalos oldal
Autumn Moon oldala
Autumn Moon - Ghost Pirates Blog
[merlinw.org]