167
Valami átszáguldott MO felett.
-
#167 Cseh és szlovák csillagászok megtalálták a február 28-án robbant meteor darabjait. -
#166 -
#165 Miért nem tudta slotát agyonvágni ez a ménkű?Úgy lett volna valami értelme is:) -
#164 remélem folytatják a kutatást és megtalálja valaki -
#163 te beszélsz mama 2? -
#162 LINK: Akkor hogy visszatérjünk a témához, friss "nyomozás" -
n3whous3 #161 azóta elég kamugyanús a gyerek, de mivel az eredeti regje tuti egy értelmi fogyatékosé, ezért ez is lehet, hogy az, csak mostanában erőlteti magát, vagy én nem tudom. -
#160 vazze, aláírásod ugye nem komoly?:D
ha igen akkor linkt pls :D -
n3whous3 #159 -
#158 Tetszik a műsor csak így tovább! -
Flammius #157 Csak egy utolsó kérdésem maradt: ezt miért nem privátban írtad? -
#156 Tényleg nehéz ennyire nehéz a felfogásod?Nem tudod megérteni hogy ez a topik nem a személyeskedésről szól?Ki tudod betűzni azt a szót hogy privát?Ha igen akkor legyél szíves azt megnyomni aztán úgy mondd el mi nyomja a szívedet.A zag-zag olással gondolom azért példálózol annyit mert ez a kedvenc szókapcsolatod.Mást nem nagyon tudsz értelmezni. -
Flammius #155 Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ez lebegjen mindig a szemed előtt, mielőtt bárhol, bármilyen formában is nyilatkoznál: beszélj mindenhol az anyanyelveden, azaz ne írj mást csak "zag-zag"-ot mindenhova, és akkor nem lesznek gondok. -
#154 A diplomáddal nem vagy egyedül,erre nem kéne felvágni mert csendben megsúgom hogy olyan nekem is van és nem piacon vettem én sem.
A képességeknél maradva pedig éppen te kezdted firtatni azokat velem kapcsolatban,mégpedig egy személyeskedéssel indítva.
Javaslom hogy amennyiben tovább akarsz okoskodni azt inkább privátban küldd el nekem,mert biztos hogy nem erre kíváncsiak az ide betérő fórumozók. -
Flammius #153 Arra kaptam az egyik diplomámat, hogy 5 évig mondatok értelmezését (is) tanultam. De te biztosan jobban fel tudod mérni, kinek milyen képességei vannak, mint a több akadémikust is magában foglaló bizottság. -
#152 149.hsz Tudsz értelmezni egy mondatot? Úgy tűnik nem. -
Flammius #151 Már hogy ne lenne az, hiszen a tényállítások extenzionális kijelentések.
Ajánlom figyelmedbe: Ruzsa I. - Máté A. , Bevezetés a modern logikába. 1997. bár sokat úgyse fognál fel belőle...
-
#150 Még ez sem igaz...
Epiktétosz -
Flammius #149 Egy ténnyel nem lehet egyet, vagy egyet nem érteni... -
#148 Egyet értek veled. A szülők is nyakig benne vannak/voltak -
#147 Az idegenek tehetnek erről is. -
#146 Azt jól teszed ha kiszállsz végre kis Aztán a tanácsaidat meg tartsd meg magadnak. -
#145 Elsőre nem néztem végig a vidit,csak a kriminálszpszichológus véleményéig.
Az addig látott filmrészlet alapján elképzelhetőnek láttam hogy a buta szlők hisznek a kölyöknek.Ezt a eleinte a kriminálpszichológus sem zárta ki.(ahogy ő mondta:a kölyök talált egy jó mentséget rossz tettei magyarázatára amit ez akultúre EBBEN A FORMÁBAN be is fogad)Most hogy a filmet végig megnéztem már egyértelmű hogy azok is csak játszották a hülyét. -
Flammius #144 Na én kiszálltam, nem fogok egy orkkal vitatkozni. Tanács: beszélj mindenhol az anyanyelveden, azaz ne írj mást csak "zag-zag"-ot mindenhova, és akkor nem lesznek gondok. -
#143 Aki itt kezdettől fogva égeti magát az te vagy.Nehéz 25-ös IQ-val balátni? -
Flammius #142 "de családon belül valószínűleg elhiszik a kölyök marhaságait" Ez az égesd még magad egy picit. -
#141 És ezt ki nem értette meg szerinted első blikkre?A nézők felé megrendezett,de családon belül valószínűleg elhiszik a kölyök marhaságait-vagy azt gondolták hogy a külvilággal elhitethetik.Bármelyik lehetőség is áll fenn mindenképpen épületes barmok-ahogy te magad is. -
Flammius #140 Nem én voltam képtelen felfogni, hogy az egész meg van rendezve... De mondjuk 50 alatti IQ-val ez gondolom nehéz is lehet. -
Hajnalcat #139 Látom, uralkodó lett ebben a topikban a negatív energia. Kár érte. -
#138 Hogy rólad már ne is beszéljünk.Te országbarma. -
Flammius #137 Tényleg nem semmi, és tudod mi a legdurvább? Az, hogy te még ennél a három jómadárnál is nagyobb vagy. -
#136 Jól látom hogy 6:20-nál pofánköpte a faterját?Nem semmi mekkora barmok élnek ebben az országban.Én már rég kiűztem volna belőle az összes démont és ördögöt meg vulkánt is.Egyszerű kézrátételes ördögűzést alkalmaznék. -
#135 erre emlékszem. kivételesen néztem a tévét és szakadtam:D:D -
#134 A Magyarországi meteoritek listája a planetologia.elte.hu alapján (név és landolási hely / dátum / típus)
1. Borkút Máramaros m. 1852.okt.13. Kondrit L5
2. Kaba Hajdú-Bihar m. 1857.ápr.15. Szenes-kondrit CV3
3. Kakowa Erdély 1858.máj.19. Kondrit L6
4. Kis-Győr Borsod m. 1901 talált bizonytalan -
5. Kis-Varsány Szabolcs m. 1914.máj.24. Kondrit L
6. Knyahinya Nagybereszna, Ung m. 1866.jun.9. Kondrit L5, breccsás
7. Lénártó Sáros m. 1814 talát Vas IIIA
8. Magura Árva m. 1840 talált Vas IA
9. Malom-Háza Minnichhof, Sopron m. 1905.máj.27. Kondrit
10. Mező-Madaras Maros-Torda m. Erdély 1852.szept.4. Kondrit L3, breccsás, xenolitos
11. Mike Somogy m. 1944.máj.3. Kondrit L
12. Mikolawa (Mikola) Szatmár- vagy Hajdú-Bihar m. 1837.jan.15. bizonytalan -
13. Miskolc Borsod m. 1559 hullás bizonytalan -
14. Mócs Kolozs m. 1882.feb.3. Kondrit L6
15. Nagy-Borové Liptó m. 1895.máj.9. Kondrit L5
16. Nagy-Dévény Trencsén m. 1837.júl.24. Kondrit H5
17. Nagy-Vázsony Veszprém m. 1890 talált Vas IA
18. Nyírábrány Hajdú-Bihar m. 1914.júl.17. Kondrit LL5
19. Ófehértó Szabolcs m. 1900.júl.25. Kondrit L
20. Ofen-Buda Pest-Pilis-Solt 1642.dec.2. bizonytalan -
21. Ohaba Alsó-Fehér m. 1857.okt.11. Kondrit H5
22. Zsadány Temes m. 1875.már.31. Kondrit H5
23. Kapos-Füred Somogy m. 1995.máj.7. Vas IV A -
#133 Link -
#132 amugy lehet örülni.. mekkora az esély, hogy még 1 meteor MO-n csapódik be? :D -
#131 TV2...
-
#130 "A NASA meg ezek és az FBI is titkolóznak":D Abban igaza lehet hogy valamit tudnak:) -
#129 ja tv2 hozta a színvonalat, elővette a cigányokat akik bemondták a frankót -
ldavid #128 mármint ezt sry