Mi volt ez?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jhetedikj
<#eplus2><#idiota>

anno 1987

Willenbrock
Miért nem tudta slotát agyonvágni ez a ménkû?Úgy lett volna valami értelme is😊

jhetedikj
remélem folytatják a kutatást és megtalálja valaki

anno 1987

akyyy
te beszélsz mama 2?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zmeor
LINK: Akkor hogy visszatérjünk a témához, friss "nyomozás"

leszarom a konfigod...

n3whous3
azóta elég kamugyanús a gyerek, de mivel az eredeti regje tuti egy értelmi fogyatékosé, ezért ez is lehet, hogy az, csak mostanában erõlteti magát, vagy én nem tudom.

púúúúú

kastil
vazze, aláírásod ugye nem komoly?😄
ha igen akkor linkt pls 😄

n3whous3
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#gonosz1>

púúúúú

jhetedikj
Tetszik a mûsor csak így tovább!<#hehe><#pias>

anno 1987

Csak egy utolsó kérdésem maradt: ezt miért nem privátban írtad?
Willenbrock
Tényleg nehéz ennyire nehéz a felfogásod?Nem tudod megérteni hogy ez a topik nem a személyeskedésrõl szól?Ki tudod betûzni azt a szót hogy privát?Ha igen akkor legyél szíves azt megnyomni aztán úgy mondd el mi nyomja a szívedet.A zag-zag olással gondolom azért példálózol annyit mert ez a kedvenc szókapcsolatod.Mást nem nagyon tudsz értelmezni.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ez lebegjen mindig a szemed elõtt, mielõtt bárhol, bármilyen formában is nyilatkoznál: beszélj mindenhol az anyanyelveden, azaz ne írj mást csak "zag-zag"-ot mindenhova, és akkor nem lesznek gondok.
Willenbrock
A diplomáddal nem vagy egyedül,erre nem kéne felvágni mert csendben megsúgom hogy olyan nekem is van és nem piacon vettem én sem.
A képességeknél maradva pedig éppen te kezdted firtatni azokat velem kapcsolatban,mégpedig egy személyeskedéssel indítva.
Javaslom hogy amennyiben tovább akarsz okoskodni azt inkább privátban küldd el nekem,mert biztos hogy nem erre kíváncsiak az ide betérõ fórumozók.

Arra kaptam az egyik diplomámat, hogy 5 évig mondatok értelmezését (is) tanultam. De te biztosan jobban fel tudod mérni, kinek milyen képességei vannak, mint a több akadémikust is magában foglaló bizottság.
Willenbrock
149.hsz Tudsz értelmezni egy mondatot? Úgy tûnik nem.

Már hogy ne lenne az, hiszen a tényállítások extenzionális kijelentések.

Ajánlom figyelmedbe: Ruzsa I. - Máté A. , Bevezetés a modern logikába. 1997. bár sokat úgyse fognál fel belõle...

Willenbrock
Még ez sem igaz...

Epiktétosz

Egy ténnyel nem lehet egyet, vagy egyet nem érteni...
triplet
Egyet értek veled. A szülõk is nyakig benne vannak/voltak

kastil
Az idegenek tehetnek errõl is.

Willenbrock
Azt jól teszed ha kiszállsz végre kis<#kocsog> Aztán a tanácsaidat meg tartsd meg magadnak.

Willenbrock
Elsõre nem néztem végig a vidit,csak a kriminálszpszichológus véleményéig.
Az addig látott filmrészlet alapján elképzelhetõnek láttam hogy a buta szlõk hisznek a kölyöknek.Ezt a eleinte a kriminálpszichológus sem zárta ki.(ahogy õ mondta:a kölyök talált egy jó mentséget rossz tettei magyarázatára amit ez akultúre EBBEN A FORMÁBAN be is fogad)Most hogy a filmet végig megnéztem már egyértelmû hogy azok is csak játszották a hülyét.

Na én kiszálltam, nem fogok egy orkkal vitatkozni. Tanács: beszélj mindenhol az anyanyelveden, azaz ne írj mást csak "zag-zag"-ot mindenhova, és akkor nem lesznek gondok.
Willenbrock
Aki itt kezdettõl fogva égeti magát az te vagy.Nehéz 25-ös IQ-val balátni?

"de családon belül valószínûleg elhiszik a kölyök marhaságait" Ez az égesd még magad egy picit.
Willenbrock
És ezt ki nem értette meg szerinted elsõ blikkre?A nézõk felé megrendezett,de családon belül valószínûleg elhiszik a kölyök marhaságait-vagy azt gondolták hogy a külvilággal elhitethetik.Bármelyik lehetõség is áll fenn mindenképpen épületes barmok-ahogy te magad is.

Nem én voltam képtelen felfogni, hogy az egész meg van rendezve... De mondjuk 50 alatti IQ-val ez gondolom nehéz is lehet.
Látom, uralkodó lett ebben a topikban a negatív energia. Kár érte.

Willenbrock
Hogy rólad már ne is beszéljünk.Te országbarma.

Tényleg nem semmi, és tudod mi a legdurvább? Az, hogy te még ennél a három jómadárnál is nagyobb vagy.
Willenbrock
Jól látom hogy 6:20-nál pofánköpte a faterját?Nem semmi mekkora barmok élnek ebben az országban.Én már rég kiûztem volna belõle az összes démont és ördögöt meg vulkánt is.Egyszerû kézrátételes ördögûzést alkalmaznék.

Apus
erre emlékszem. kivételesen néztem a tévét és szakadtam😄😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Mardel
A Magyarországi meteoritek listája a planetologia.elte.hu alapján (név és landolási hely / dátum / típus)

1. Borkút Máramaros m. 1852.okt.13. Kondrit L5
2. Kaba Hajdú-Bihar m. 1857.ápr.15. Szenes-kondrit CV3
3. Kakowa Erdély 1858.máj.19. Kondrit L6
4. Kis-Gyõr Borsod m. 1901 talált bizonytalan -
5. Kis-Varsány Szabolcs m. 1914.máj.24. Kondrit L
6. Knyahinya Nagybereszna, Ung m. 1866.jun.9. Kondrit L5, breccsás
7. Lénártó Sáros m. 1814 talát Vas IIIA
8. Magura Árva m. 1840 talált Vas IA
9. Malom-Háza Minnichhof, Sopron m. 1905.máj.27. Kondrit
10. Mezõ-Madaras Maros-Torda m. Erdély 1852.szept.4. Kondrit L3, breccsás, xenolitos
11. Mike Somogy m. 1944.máj.3. Kondrit L
12. Mikolawa (Mikola) Szatmár- vagy Hajdú-Bihar m. 1837.jan.15. bizonytalan -
13. Miskolc Borsod m. 1559 hullás bizonytalan -
14. Mócs Kolozs m. 1882.feb.3. Kondrit L6
15. Nagy-Borové Liptó m. 1895.máj.9. Kondrit L5
16. Nagy-Dévény Trencsén m. 1837.júl.24. Kondrit H5
17. Nagy-Vázsony Veszprém m. 1890 talált Vas IA
18. Nyírábrány Hajdú-Bihar m. 1914.júl.17. Kondrit LL5
19. Ófehértó Szabolcs m. 1900.júl.25. Kondrit L
20. Ofen-Buda Pest-Pilis-Solt 1642.dec.2. bizonytalan -
21. Ohaba Alsó-Fehér m. 1857.okt.11. Kondrit H5
22. Zsadány Temes m. 1875.már.31. Kondrit H5
23. Kapos-Füred Somogy m. 1995.máj.7. Vas IV A

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel

zmeor
amugy lehet örülni.. mekkora az esély, hogy még 1 meteor MO-n csapódik be? 😄

leszarom a konfigod...

Mardel
TV2...

Willenbrock
"A NASA meg ezek és az FBI is titkolóznak"😄 Abban igaza lehet hogy valamit tudnak😊

MR ME
ja tv2 hozta a színvonalat, elõvette a cigányokat akik bemondták a frankót

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mármint ezt sry
Pistike 007
Igen, csillagász cimbi mondta, hogy kb 1m-es volt. Node állítólag csehországi csillagászradarok érzékelték, és tudták mi az, csak hát megint a jólinformáltság...

RaZoK
ha esetleg idegen civilizáció akkor az infó már jó mélyen van, és valószínüleg soha nem tudjuk meg 😊

nézzenek bele kérem:

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

dave9004
sztem ha már ott járnánk, észrevettük volna.
azért szép dolog lenne a csillagharcosoktól, hogy elsõre szlovákiát akarják elpusztítani songokuval😄
gfreak
és Freezer? vagy Boo?

Racism is a weapon of mass destruction!

dave9004
Figyeljetek!
Fényvillanásról, meg tûzgömbrõl beszél itt mindenki, meg ufókról.
3 lehetséges jövevény jöhetett abban a golyóban.
1: songoku most érkezett meg, és akkor küzdelmes jövõ elõtt állunk😊
2: Raditz érkezett megnézni mit csinált Songoku
3: Vegeta, és Napa jöttek, hogy megbosszulják Raditzot.
Remélem az elsõ az igaz, és akkor van pár nyugi évünk még😊
gfreak
dehogynem, aki hasonló mértékben üldözési mániás, õk biblaként kezelik a könyvet...és tényleg jó nagy trágya volt a filmváltozat (még roszabb mint az átlag könyvadaptációk)..

ha meg valaki napjainkban úgy éli meg a körülötte levõ világot kishazánkban mint a mû fõhõse, akkor nála komoly gondok vannak 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

n3whous3
Az 1984-et sokan ismerik, nem kell említeni zárójelesen, hogy ez egy film, hogy mindenki ugorjon örömében. Továbbá szar a film, ebben az esetben különösen igaz.

A másik pedig az, hogy a csávónak pár volt oka a könyvben állandóan gyanakodni stb, de még így is a paranoia szintjén megy az, ami gondolatait mi olvashatjuk a könyvben. Örült a faszi benne, szóval ez a példa nem jött be.

púúúúú

Amibõl filmet is csináltak.
De a mai fiatalok többsége jobban szeret filmet nézni, mint olvasni, ezért írtam zárójelben a filmet. 😊

(ejj ez a folytonos energiaátvétel)

Apus
Ha már itt tartunk, az 1984 egy könyv😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Oldal 1 / 4Következő →