60
LG Application Store - Új LG mobilok
  • Suffering
    #60
    Giroszkopot hogy lehet müködésre biy tucat birni? egy tucat giroszkopos windows mobiles játék/progit probáltam, de mindegyik ugyanazzal a hiba üzivel dobott ki vmi htc-vel kapcsolatos. hallotam vmi htcemu-s dologrol de semmi letöltés vagy leirást nem találtam hozzá. LG GM750-em van. de gondolom a többi lg-nél is ez van
  • FlyHigh
    #59
    Én is ezt néztem ki, arena és e között gondolkodom, de az angol megy szóval szerintem nem adok egy tízessel többet az arénáért. Meg nekem ez a fekete + króm kert bejön.
  • Suffering
    #58
    Tegnap óta egy LG GM750 büszke tulajdonosa vagyok, eddig ez a legjobb LG amit valaha használtam. Csak beszerezni jo nehéz volt, mivel egy darab üzlet kivételével az összesben német nyelven árulják. 1 hét telfonálgatás után sikerült találni 1-et ahol angolul van: B-Tel 18.kerület.
    40 000-ért kapható.

    Windows mobile 6.5-t, 3 hüvelykes, 240x400 képpontos érintőkijelzőt, S-Class kezelőfelületet, 5 megapixeles autofókuszos kamerát, 7,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési sebességet, GPS, giroszkópot, WLAN és sztereó Bluetooth modult, microSDHC kártyahelyet, 528 MHz-es Qualcomm processzort és 1.000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Szerintem rohadtul megéri.
  • csipa44
    #57
    azért a konyhába még csak kitalálunk :D de látod huntamunta, ha lenne rá szoftver akkor nem kéne lepillantani, mert mondaná magától, hogy merre menjél :D
  • huntamunta
    #56
    már annyira elment egy betegebb irányba ez a gps mizéria, hogy lassan gps nélkül már a konyhába se fogunk kitalálni a alkásban.gyalogosan, kocsiban mindenhol ott van már a kis szerkezet, és enélkül élni sem lehet.abszolút nem értem, hogy például aki járja kocsival Budapest utcáit, mi az a hely amit ne találna meg gps nélkül.amúgy meg nem egy kicsike kijelzőn fogom nézni a navigációt, közben folyamatosan lepillantva az útról..
  • ideoda
    #55
    tudjátok, hogyan lehet beállítani hogy a képekhez elmentse a koordinátákat? :o
  • jetskci
    #54
    hát persze, de akkor is, nehogymár nemtudták volna ezt normálisan kiadni, hogy működik benne minden.. nemértem ezt a fejetlenséget. több értelme van a kettőnek együtt, és aki mondjuk kevésbé olvasott utánna a telefonnak, csak látta h van benne gps (mondjuk azért talán van mindenkinek annyi esze, hogy alaposabban utánnajár), akkor az bebukta, mert lehet, hogy direkt azért ezt választotta, hogy majd jujdejó mind kettő dolog egyben.
  • bocker
    #53
    jap. sztem mindennek megvan a maga helye. bár aki nem akar külön gps-re és külön telóra költeni, ha már egyszer van ilyen lehetőség, akkor érthető, hogy jól jönne az a szoftver. talán már nem is kell olyan sokat várni rá. én bizakodom.
  • jointo
    #52
    persze, kocsiba inkább normális gps-t, de érted ha úgy hirdetik meg, hogy van benne, akkor miért nem csinálják meg normálisan.. olyan porgramot kell írni rá ami egy normális gps-ben van és kész.. gyalogosként am tényleg jó a google maps azt adom, de kocsiba már karcsú, akkor lehessen kihasználni a lehetőségeteket normálisan amiket beletettek!
  • ribot
    #51
    Persze... utána kell járni a dolgoknak!
    Mondjuk kocsiba navigálásra biztos, hogy nem telefont vennék, hanem egy normális GPS-t!
  • liptakkitti
    #50
    de ha mondjuk vki arra gondol, hogy csak telefont vesz, mivel abban is van gps, akkor elég nagyok koppan, mikor megtudja, hogy tulajdonképpen még sincs. és akkor veheti a rendes gps-t a kocsiba. persze a teló telefonálásra van, ebben maximálisan igazad van. :)
  • f4ember
    #49
    Közvetlen el tudod vele érni a Google Mapsot, amit tökéletesen tudsz használni helymeghatározásra. Az Én véleményem szerint elég ennyit tudnia egy mobilnak. Ez olyan, mint a mobilba épített kamera, a mobil általában mindig nálad van, így ha meglátsz bármikor bármit letudod fotózni, anélkül, hogy egy fotósgépet kellene magaddal cipelned. Ugyanígy a GPS-nél, nem hordasz magadnál mindig egy autós navigációt, max kocsiban. Szóval, ha gyalogosan vagy, akkor tökéletesen megfelel egy ilyen.
  • missxy
    #48
    persze csak programot nem adtak hozzá amivel tudod használni :D de azért jó hogy van benne :D ez kb olyan mintha villával akarnád enni a levest...
  • mopsar
    #47
    Azért ha már a technika lehetővé teszi akkor két külön készülék helyett jobb lenne ha a mobillal meg lehetne oldani a navigációt és a telefonálást is. Persze tudom hogy ezzel csak most kísérleteznek a gyártók de szerintem nagy jó irányba indultak el ezzel. Ráadásul a telefonos navigációhoz még olyan extra szolgáltatásokat is tudnak tenni mint például az aGPS ami ebbe a telefonba is van. Szóval én tárt karokkal várom az ilyen megoldásokat:D
  • röfinaator
    #46
    "Ha még arra is várni kéne hogy csináljanak hozzá programot akkor lehet hogy fél-egy évig is elcsúszna a telefon debütálása és akkor már nem lenne csúcsmobil hanem lehet hogy már csak a középmezőnybe jutna neki hely." -> teljesen jogos, ebből a szempontból én is csak megvédi tudom a telefont.
    Meg a személyes véleményem az, hogy akinek GPS kell az fogja magát és vesz az autójába GPS-t és nem a telefonjával szórakozik...
  • f4ember
    #45
    Nekem augusztusban lesz elérhető a készülékváltás, szóval már erősen gondolkodok azon, hogy milyen telót vegyek. Eddig csak Sony Ericsson mobilom, volt de nagyon tetszenek a Samsung és LG telefonok is. Így azt hiszem megfog törni a sorozat, mert az SE-nél nem találok egy normális mobilt se. Néztem ezt a GD880-t, nekem nagyon bejön a designja.
  • ribot
    #44
    Tölteném, ha tudnám... de egyenlőre nem tudom. :)
    Nincs erről valakinek infója? Várható egyáltalán navi szoftver?
  • röfinaator
    #43
    Húúúúú basszus jó sokat írtatok, nem győzöm olvasni a segítségeiteket.:D
    Most tényleg nem vágom, hogy van-e benne GPS vagy nincs.... Itt is mindenki mást állít, honlapokon is mást olvasok. Örülök, hogy egyértelműen mindenki a Minit ajánlja, így nem kell vacillálnom a készülékválasztással.:D tmobilnál 61 E -ért láttam, szerintem ott helyben pontot teszek a gps kérdés végére.
  • Bogyo5
    #42
    Ha még arra is várni kéne hogy csináljanak hozzá programot akkor lehet hogy fél-egy évig is elcsúszna a telefon debütálása és akkor már nem lenne csúcsmobil hanem lehet hogy már csak a középmezőnybe jutna neki hely. És majd ha egyszer kész lesz valamilyen navigáció, akkor akinek kell(kinek nem?:D) az majd letölti. Ha nem is a legjobb megoldás de még mindig jobb mintha azt mondták volna hogy: ha úgysincs még szoftver hozzá akkor bele sem teszünk gps-t. Így legalább lehet hogy egyszer lesz arra lehetőség hogy tegyünk bele.
  • annabella2
    #41
    Ezt most hallom először. Eddig úgy tudtam, hogy nincs benne GPS...
    Sok gyártó úgy oldja meg ezeket a szoftveres problémákat, hogy ott van az oldalukon, töltsd le, ahogy tudod. De ez annyira nem elegáns megoldás, agyvérzést tudok kapni ezektől. Nem értem, hogy miért nem lehet az egészet kompaktan, teljesen működőképes funkciókkal átadni. :-(
  • bomo11
    #40
    Végülis inkább úgy fogalmaznék, hogy van benne GPS de program is kell a telefonra hogy azt ki lehessen használni. Bár nem értem azt miért nem rakták bele alapból. Hallottam a widget-ekről is. Arról nem tudtok valamit? Nincs köztük ilyen progi?
  • ribot
    #39
    Nem értem, hogy mi a bajotok az AGPS-el..
    AGPS:
    Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg. Ugyanis a hagyományos GPS-vétel időigényes (bekapcsolás után 2-3 perc is lehet), ráadásul jó rálátás szükséges az égbolt irányába – ami egy sűrűn beépített városi környezetre nem jellemző. Ezek kiküszöbölésére találták ki az AGPS-t.

    Amúgy AGPS van benne!
  • faubul
    #38
    hát elég zavaró, hogy innen azt hallom, hogy van onnan meg azt, hogy nincs... ez szerintem az LG hibája is, hogy ilyen kavarodások vannak.. amúgy ha van benne GPS akkor max a-GPS leeht benne igen makpadi.. ha már kérdéses a létezése akkor biztos vagyok benne, hogy nem normális GPS-t tesznek bele xD
  • makpadi
    #37
    A-GPS-re gondolsz? Mert én csak ilyet láttam a leírásaiban. Marha fura, hogy ekkora a kavarodás a témában, nem értem, hogy hogy engedhetik meg maguknak egy ilyen frankó telefon esetében, hogy ekkora ellentmondások legyenek a különböző leírásokban...
  • Halassboy
    #36
    hát az lehet, hogy nem használom ki, kitudnám az biztos, nem azt mondom, hogy nincs értelme, csak ha már lassan, szinte ingyér van a mobilnet, ami nem is olyan lassú ha 3g-vel használod akkor értelmét fogja veszteni :)
  • ribot
    #35
    Amúgy annak ellenére, hogy nincs hozzá navigációs szoftver, van benne GPS!
  • ribot
    #34
    Én a wifit nem nevezném "hátrány"nak.
    Mai világban egy ilyen készüléknél ez elvárható. Azért mert te nem használod ki, még nem hanyagolható el! Én sokkal többre tartom mint egy mobilnetet!
  • Halassboy
    #33
    én arra jöttem rá, hogy a wifi szinte elhanyagolható... nekem is az volt a véleményem, hogy juuuj de az kell mert majd beülök a mekibe és tök durva leszek, de nagyon olcsón lehet netes előfizetést kérni telóra és azzal bárhol tudsz netezni, szóval szerintem ez annyira már ne legyen szempont, mondjuk a 3g-t tudja, mert különben lassú az tény.. de akinek ilyen magasabb kategóriás telefonja van az csak megtudja fizetni a mobilnetet..:D a gps-t adom, az nem hátrány...:)
  • vienman
    #32
    Az LG-k oprendszerére amúgy sincsen gps szoftver, úgyhogy felesleges lenne gps vevőt beleépíteni :)
  • extrem10
    #31
    Nézzétek meg a gyártó honlapját!!! Ott azt írják, hogy GPS nincs benne. Ráadásul ahogy forgattam a kezemben, nekem sem sikerült találnom benne, szóval szinte tuti, h nincs.
  • marosiviki
    #30
    Én is keresgéltem néhol tényleg írják az a-GPS-t. Szóval van benne, ez a szolgáltató által feljavított GPS. De más oldalakon meg azt írják nincs benne.
  • eatmerr
    #29
    A GPS-ről tudtok valamit? Valahol azt olvasni, hogy van benne máshol viszont azt írják, hogy nincs. Most akkor mi az igazság?
  • trabiubi
    #28
    Nem hiszem, hogy ne lenne tisztában szegény azzal, hogy mit tud. Szerintem a legegyszerűbb, ha összehasonlítja a kettőt először funkcionalitásban, meg hasonlók, aztán a legvégén kézbefogva megnézi, miután megvan minden info és el is lesz döntve ;)
  • mamutvadasz
    #27
    Valóban az a legfontosabb hogy eldöntsd mire van szűkséged, főleg ha ennyi pénzed van rá, mert akkor még válogathatsz is bőséggel a készülékek közül. Már az LG BL 40, és a GD 880 Mini között is sok különbség van ;)
  • hantabb
    #26
    Jó sokat szánsz a telefonra. Szerintem először is pontosítsd magadban, hogy milyen funkciókra van szükséged utána meg válogass az ebbe beleeső telefonok közül.
  • kasokaa
    #25
    Ennyiért már elég jó telefonokat osztogatnak.:) Akkor mindenképp kártyafüggetlent vegyél. LG telefonok között tudom neked ajánlani a BL40-et és az új GD 880-at, ha ennyit akarsz rászánni.
  • röfinaator
    #24
    Sziasztok! Szeretném lecserélni a telefonomat ( GB220 ), és mindenképpen szeretnék az LG-nél maradni. Árilag olyan 70-80 000 HUF-ig terjedő kategóriára gondoltam. Mit ajánlotok? Wifi, gps minden jöhet bele!!
  • opre2174
    #23
    Sziasztok vettem egy LG KC910 Renoir-t és az a problémám hogy a memóriakártya képeit egy mappába teszi mikor a kártyán külön vannak válogatva ez van amúgy a zenékkel és a videókkal és minden mással és külön mappákat csak a telefon memóriára tudok csinálni de ott nincs hely, ha tudtok valami segítséget azt megköszönném.
  • Gathavor
    #22
    Engem az érdekelne hogy a GM750 (Layla, a Vodafone-os érintőkijelzős windows mobil) milyen felbontásban és milyen sebességgel vesz fel videót? Mert a kamera 5 Mpixel de a videót sehol nem írják...
  • redmonk
    #21
    amúgy az LG GD510 POP készülékről egy folyamatosan frissülő amolyan teszt féleséget olvashattok az aláírásomban lévő címen