60
LG Application Store - Új LG mobilok
  • redmonk
    Megvettem a memóriakártyát a telóba raktam rá dokumentumot és mint kiderült van rajta picsel viewer tehát tudok puskázni ;)
    de f..sza
  • kastil
    Gd510.

Arena viszont szerintem egy fos. Nem tetszett, hirtelen kidobott valaminek tűnik, félkész opciókkal.
  • redmonk
    elkezdtem írni a készülékről és az apps-store-ról a blogomat...
    akit érdekel megtekintheti az aláírásomban szereplő címen...
    folyamatosan frissítem és írom le a tapasztalataimat...
  • redmonk
    gsmline - km900 arena
    gsmtakacs - km900 arena
  • redmonk
    Hát nem véletlenül ennyi az ára.
    Ha wifis cucc kell LG Arena, szerintem az egy komoly kis készülék és manapság már nem is annyira drága
  • theone91
    Én is bevállalnék egyet POP-ot vagy KP500-at, ha lenne bennük Wifi.
  • redmonk
    Neked milyen készüléked van?
  • kastil
    fő az optimizmus :D

am. én is meg vagyok elégedve vele
  • redmonk
    LG Cookie (KP500) - Túl a 10millión
    LG GD510 POP - Túl az 1millión

Nekem ezek a hírek azt sugallják, hogy nem lehet olyan túl rossz az LG. Ha széria hiba lenne nyilván ennyi eladott termék után visszahívás lenne, vagy valami információ lenne róla. Sajnos van, hogy az ember kifog egy-egy olyan darabot, de hol nem fordulhat elő?! Az, hogy nem megfelelően kezelik a garanciát az nem azt jelenti, hogy nem lennének jók.
  • Pistike 007
    Csatlakozom!
    Mondjuk az enyém még nem halt meg ennyire, de utálom mint a szart.
    :DD
  • redmonk
    nos majd kiderül, esetemben ugye lg gd510 nagyon jól összevan rakva, nem hiszem h bármi gondom lenne majd. lg kp502-t ha 10ezerért adnák akkor se vettem volna, de olvasgattam és azt mondták h az újabbak már elég korrektek...majd kiderül
  • SrAta
    életed legrosszabb döntése volt, hogy lg telefont vettél...
    Nekem normál használat mellett 3 hónap alatt elpatkolt a csatlakozó benn pedig csak addig volt bedugva füles míg hallgattam a zenét, majd mivel túl drága lenne a főpanel csere elküldtek, hogy garanciába nem javítják nem rendeltetésszerű használat miatt.
    Most az LG Magyarország KFT.-vel reklamációt vetettem fel valszeg új teló lesz ha korrektek ha parasztok jöhet a fogyasztóvédelem...
    Ilyen hulladék népségtől(mint az LG emberei) rossz burkolatú telefont (esetemben KP502) nem szabad venni!
    Nagyot csalódtam, azt hittem normális cég!
    Tévedtem!
    Soha többet LG telefont!
  • redmonk
    köszönöm
    így még nem kerestem...upsz
  • kastil
    Innen

• redmonk
    Vagy alapból van benne?
  • redmonk
    Valaki nem tudja, hogy LG GD510-hez picsel viewer vagy valami pdf doc olvasót honna tudnék szerezni?
  • redmonk
    Okés, már leesett...hülye voltam
    no mind1
  • Fabio Capello
    Mivel netkapcsolatot használsz, nyilvánvalóan fizetsz érte...
  • redmonk
    Nekem mindjárt lenne is egy kérdésem.

Az LG GD510-ben található Facebook stb. klienst ugyanúgy használhatom mintha böngésznék? Tehát fizetnem kell érte? Elég félreérthető egy két tesztben, hogy is működik ez. Az ember joggal gondolná, hogy azokra a portálokra ingyen mehet fel.
  • redmonk
    Üdvözlet minde régi és új LG tulajnak,

Ebben a topikban kérdések, tapasztalatok oszthatóak meg az újabb LG telefonokkal kapcsolatban (LG KM900, LG GD510pop, stb.).
    Jómagam is új tulaj vagyok a mi nap vettem egy LG GD510pop készüléket.
    Nem utolsó sorban az LG nemrég megnyitott [URL=http://www.technet.hu/telefon/20090720/elindult_az_lg_apps_store/]"apps-sore"[/URL]-ral kapcsolatban is felmerülő kérdésekre adunk választ.