41
-
#41 LOL. Te nem vagy szazas. Megartott a kis agyacskadnak Ánglia.
Ha fikazok, az tipikus magyar, ha dicserek vmit az meg inkabb amerikai? :DD
Ha rossz tapasztalatom volt a Virgin ugyfelszolgalataval, akkor hadd irjam mar le azt, jo?!
"A problemak megoldasa csak 1 telefon lenne.." OMG, nem ertetted amit irtam.. maga a telefonos ugyfelszolgalat volt adott esetben a problema. Mellesleg, egy helyi ujsagban is cikkeztek errol, a lep.co.uk-n, h altalanossagban tobb ugyfelszolgalat is megkulonbozteti az ugyfeleket, velt szarmazasuk alapjan ill az akcentusuk miatt.. de amugy en leszarom, nekem nem volt komoly, mar egy masik elofizetes van, viszont azt szanalmasnak tartom, hogy egy magyar mindenben lenezi a sajat hazajat, kijon kulfoldre es rozsaszin kodben lat mindent, otthon meg azt mondja, itt meg a szar is aranybol van..
-
G_ArchAngel #40 T-online, Virgin, Vodafone, O2, 3, Orange, BT, Sky, etc...
Mind a regi BT halozattol fuggnek, ha gaz van, akkor rajuk kenik a sarat, a BT-t meg nem erdekli. Ugyanez volt otthon a Monornet-tel (ami vegulis UPC), ha nem volt jo, akkor szerintuk az a Matav (T) sara, Ok meg szettartak a kezuket...
Par szolgaltato mar reszben fuggetlenitette magat a telefonvonalaktol, de nagyon kicsi a lefedettseguk meg Londonban is... -
G_ArchAngel #39 Nekem Sky van, 16-os, jo esetben 4-gyel jon, de szinten korlatoznak.
Legtobb esetben ez az eloregedett BT halozat miatt van, nem tudom, hogy a kabeles/digis illetve optikai szolgaltatasoknal is fennall-e ez a problema...
A masik az, hogy a szolgaltatok azert novelik a savszelesseget, hogy a fejlettebb orszagokban vasarlas/eladas utjan torteno adatcsere ki legyen szolgalva, mind a szolgaltato, mind a fogyaszto megelegedesere.
Tehat nem az a cel, hogy Janika, Alika vagy Zvarek tudjon seedelni (ertsd nem az illegalis letoltest valaszto K.Europai es Arab gyerekek), hanem azok, akik iTunes-rol megneznenek online egy HD filmet. Penzert. -
#38 En meg nem probaltam Virgint, BT-m volt anno 1 evig, igazabol nem volt vele semmi baj, stabil, nem szakadozik, csak annyi a gubanc vele, hogy nap kozben le van korlatozva torrent letoltesi sebesseg (ertsd 10-15 kb/s), viszont este 10 utan kobo reggel 7-8ig repeszt mint allat.
Most egyebkent O2-m van, keruljetek el nagyon messzirol, a legszarabb a vilagon, egyfolytaban szakadozik, kobo 50szer naponta, igaz legalabb letoltes nincs korlatozva csucsidoben, de online jatszani vele eselytelen. Igaz azt hozza kell tenni, hogy a routerjuk szar, viszont az istennek nem akarjak kicserelni, mar vagy 20szor hivtam oket, de igyekeznek mindig valami marsa kenni a dolgot. -
#37 így van, döntse el az internetszolgáltatás, melyik országban fizetsz adót, még ha belerokkansz is majd... -
chuky123 #36 Na akkor angliába se megyek.
Ha már ennyi külföldre szakadt hazánk fia szidja a virgint akkor már tényleg lehet ott vmi gubanc. T-online-t nem tudom miért szidod ott nincs lekorlátozás (enyenlőre) kopp..kopp -
#35 Nofene. azt hittem a t-onlie alulmúlhatatlan, de látom a britek vezetnek.
Mondjuk mostanában megemberelte magát nálunk a t-online, és stabil 6mbit van a 8Mbit-es vonalamon. (néha meg 10Mbit, de remélem a pluszt nem veszik le) -
Mcsiv #34 DOCSIS 3-nál már nincs maximum határ, mivel a szabvány nem korlátozza be a csatornák számát. Elvileg csatornánként 38/27 a fixen átvihető sávszél rajta, de ez erősen függ egy csomó környezeti tényezőtől. Sokan szídják a UPC-t, nekem 10 éve van, szolgáltatás szintjén soha nem volt nagyobb problémám egy két esetet leszámítva, a legnagyobb kiesés is talán egy fél napos volt. A negatív része az egésznek az ügyfélszolgálat illetve a vevőbarát hozzáállás, ami mondjuk úgy, erősen hiánycikk, bár nem csak itt;] -
#33 Virgin Mediáról annyit ,hogy annyira nem stabil ,hogy hihetetlen.
Sokszor elmegy a net csak úgy, főleg hétvégente, esténként.
50 Mbit/s -ből MAXIMUM ELÉRT LEGNAGYOBB SEBESSÉGEM: 20Mbit/s
Az kevesebb mint a fele :)
Ennyit a Virgin Mediáról.
Ha majd lesz a 200as net akkor majd elmondhatjuk ,hogy majd az fok 80 - 90 Mbittel tölteni...
(Ger1 - Edinburgh) -
cateran #32 A Virgin eloszor probalja elerni a garantalt 10 Mbitet,aztan johet a 20 majd az 50..100-rol meg jobb ha nem is almodoznak..messze a legszarabb szolgaltato itt angliaban akikkel dolgom volt..olyan kis putri faluban mint Nottingham nem kepesek epkezlab szolgaltatast nyujtani....divatfikazas a faszom..ez a kokemeny igazsag..ajanlom mindenkinek hogy messzirol,kibaszott messzirol keruljek el... -
hodobaj #31 Jah persze az angol infra struktúra világhíres, például az ország nagy részén nincs olyan csaptelep ami keveri a hideg-meleg vizet. Külön kiöntik a meleget aztán bele a hideget, mert megtehetik. -
hodobaj #30 Hát ez most milyen hír nálunk magyarországon az UPC már fél éve add 120mb/s-es netet DOCSIS 3-al. 200mb/s is elérhető lenne rajta. Kicsit lemaradtak. -
#29 "A youtube-hoz az 1 megabit jo hd tartalmakhoz, akkor mar nem fog szakadni." – Ezzel azért vitába szállnék. Így nem teljesen igaz. Nekem 2 Mbites netem van, és minden sebességmérő oldal szerint meg is kapom, ami jár, de ez a YouTube HD letöltés erősen függ a videó tartalmától is. Egy lassú, nyugodt képsorokból álló videó, nyugis kísérőzenével esetleg, de egy mozgalmas filmtrailer, a sok hirtelen vágással, villogással, hangeffektussal már igencsak beszaggat 2 Mbiten. Szvsz a duplája kéne ennek a kiküszöbölésére. Az 4 Mbit. 100 valóban nem kell hozzá. -
#28 Ó, mekkora bullshit duma! Pont náluk, ahol még filmet/zenét sem lehet letölteni még magáncélra sem! Nálunk még oké lenne, ha erre vernék a nyálukat, de náluk... -
#27 Ebben azért vitatkoznék... Volt pár alkalom, hogy fel kellett őket hívni, de még soha semmi bajom nem volt velük. Kétszer költöztünk, kétszer csomagot váltottunk és egyszer nem működött a net. Mindig normálisan meg lehetett velük beszélni a dolgot.
De úgy látom, hogy a panaszkodás meg az elégedetlenkedés még mindig szép magyar szokás. Itt kint is... Pedig a problémák megoldása sokszor tényleg csak egy telefon lenne, de inkább fikázunk a fórumokon, mer' az tökös dolog. -
#26 jah. -
#25 jah. -
kvp #24 "A masik meg, ruhellem a szoftvereket. Ha bekacsolom a gepet, kb 5 progi dob fel buborekot, hogy talalt maganak update-et."
Ez a felhasznalo hibaja. Erdemes kivenni az osszes autoupdate-et a startup-bol. (a spybot search and destroy-ban van hozza grafikus menu) A microsoft frissiteseket meg ugy kell beallitani, hogy ask first (eloszor kerdezzen) es akkor be lehet egyesevel ikszelgetni, hogy mit kell letolteni es mi nem, aztam meg megkerezi, hogy ezek kozzul mit rakjon fel.
Egyebkent online jatekhoz tobbnyire boven eleg a 64 kilobit, 256 ha kell kozben hang alapu konferencia is a csapattarsak fele. A youtube-hoz az 1 megabit jo hd tartalmakhoz, akkor mar nem fog szakadni. A skype-nak is eleg a 64 kilobit, de nem szereti ha csomagvesztes van, tehat erzekenyebb az ingadozasokra es a ping-re mint a kis sebessegre. (sokat segit rajta, ha tuzfal mogottinek allitjuk be a gepet, mert akkor csak a hivasok terhelik, a skype p2p forgalma nem)
A valosagban egy stabil 1 megabites fel es letoltes boven eleg. File megosztasnal pedig mindig a lassabbik sebesseg garantalt reszet kell nezni, ami 100 megabites virgin netnel ha jol latom 2 megabit lesz. Tehat aki hasznalni is probalja majd a 100 megas netet az 2 megabit-et biztosan megkap belole. -
HM #23 Nincsen DIGI-d! Máskor ha hazudsz legalább nézzél utána... -
Zealot #22 Nekem is virgin van itt edinburghben, 10/0.5 Mbit. Napközben többnyire 8-9,5 Mbit, pár GB után lekorlátoznak 2,5/0,1-re 5 órára. Este változó, van amikor 2-9,5 között ingadozik (akár percenként) van amikor stabilabb. Éjszaka stabil 9,5 Mbit.
A pingek elég gyengék tényleg. -
denes123s #21 Nálunk üvegszálas net van és ugyan annyi a le- és feltöltési sebesség. Legroszabb esteben is 2MB/s fel/le egyszerre :)
http://index.hu/tech/net/boly070712/ -
#20 A masik meg, ruhellem a szoftvereket. Ha bekacsolom a gepet, kb 5 progi dob fel buborekot, hogy talalt maganak update-et. Pl az Adobe-nak bizonyos programjait akarom h updatelje magat, bizonyosakat meg nem.. de ezt nem lehet megcsinalni.
A Microsoftnal is az Office-t rohadtul nem akarom updatelni a Win eseten pedig csak a biztonsagi cuccokat, de nem tudom neki elmagyarazni.. :)
A qrva FF 2naponta talal maganak vmit..
Ha ujratelepitem a wint, akkor tobb gigat updateli magat..
-
#19 A Virgin ugyfelszolgalata egy vicc. Ha meghalljak az akcentusat, nem csinalnak semmit. -
Renátó1985 #18 "Remélem az egész gerinchálót, mindent áttervezenk és nomális elérés lessz csúcsidőben is."
erre értette szerintem -
sathinel #17 Mármint mi az ábránd ebben? mobile internetről(O2 szolgáltató) jött 190k-val az adat akkor most miért nem jöhetne ennyivel 20 megás netnél? -
Renátó1985 #16 persze 100 megás netet hazudoznak aztán a 10 megás netet is lekorlátozzák ha csúcsidőben letöltesz 3 gigát a csúcsidő meg reggel 10-től este 10-ig tart
mit akarnak ezek?
-
#15 A Virginnek nincs 1 megás netje... -
#14 Valóban valami gond lehet nálad, talán próbáld meg az ügyfélszolgálatot... Én már négy éve használom a Virgint (akkor még Telewest) és soha semmi bajom nem volt vele. Jelenleg a 20Mbit-es net van bekötve, de még este csúcsidőben is tudja a 10-12 Mbit-et. -
#13 hát szerintem ez csak hiu ábránd :))) -
RYO21 #12 kurva anyjukat! nekem csak 1 megás netem van ami max 100kb-svel tölt! És az is drága. -
sathinel #11 Nekünk is Virgin van wireless routerrel. 3 laptopon egyszerre nézünk sokszor filmet netről, stb. Igaz esténként eléggé lelassul, de skype még soha nem dobott le. Valami gond lessz ott. Bár lehet városonként változik. Símán 1600-al töltöttem már többször. Egyre több 720p vagy nagyobb videó van a youtube-és más oldalakon tehát valsz változtatni akarnak ez miatt is. Remélem az egész gerinchálót, mindent áttervezenk és nomális elérés lessz csúcsidőben is. -
cooliq #10 A lakotarsam(virgin net) pont ezert van ki akadva mert skype-na ejszaka es allandoan dobalja a kapcsolatot(virgin). Egyszeru megoldas van a problemara, addig at all az en netem re(2 router ossze van kotve igy csak atirja az ip-t) es mar is megy rendesen a skype. -
cooliq #9 Szemely szerint a Vicc kategoriaba sorolom a Virgin-t. Nalunk 2 net van. Az egyik adsl(5/05), a masik a virgin(20/1). Mar jo ideje(kb. fel eve), tetulassu a virgin es inkabb az en netemet hasznalnak mert az enyem milyen gyors(hala a virgin leszabalyzo rendszerenek). Szoval aki elofizet erre csak azt mondom: isten hozott a lassulasok csodalatos mezejen. -
#8 Nekem csak 2,5 Mbit van, de azt minden körülmények között tudja. Az esetek 95%-ában elég is. -
gasi #7 Nalunk 20mbites virgin 19et tudott, persze napkozben korlatozva volt. Lassu ping, de legalabb egyenletes teljesitmeny. Most Be ADSL van, es 20mbit bol napkozben mind megvan, ping par ms, de este csucsidoben 6-7-8 tol ejfelig kb 1-2re esik vissza (az egesz varos egy kozpontot hasznal), skype pl rendszeresen megszakad rajta, virginnel sose volt gond hogy 3-4 ember skypolt, meg a forgalomlassito idoben se. -
#6 akkor mint itt a digi..50 megabites netem van de örülök ha 300-400al töltök és nem szakadozik net..elenben a upcval ami volt 15megabites csak ugy repesztet!
NYASGEM DIGI!
Na meg tvcsatronákat kiszedni,hol faszba nézem most familyguyt..persze le lehet letölteni..ha olyan gyorsna is menne xDDDD ahh ezen csak röhögni lehet már..
vagy 2 éve volt ilyen szar szolgáltatom de akkor nem foglalt minden 10x annyit.letölteni nem lehet,tvt nézni nem lehet böviteni és hülyiteni az olcso árral azt lehet,és h ne offoljak a virgin is ezt csinálja ,csilivili internet meg igy megugy ,de lasan már csak mondják kisbetübe meg ott van ha tuti garantál fele akkora sincs..hát még a korlátozások!..
tököm televan
-
#5 nálunk 1 mbites a virgin perpillanat, összeteszem a 2 kezem ha picivel fölé megy -
#4 Virgines netem van mar 2eve.. valamivel szarabb, mint Mo-n egy atlagos net.
Itt Ángliaban ugyanis NEM annyi a sebesseg, mint ahogy hirdetik. Az vmi idealis maximum. A jelenlegi 10Mb-em jo ha van 2Mb. Csucsidoben meg méglassabb.
-
#3 de ha video streamet néznek, mondjuk sporteseményt? vagy ha akarnak egy rendeset online játszani ismerősök mondjuk hamachival, akkor is jól jöhet a sebesség. -
Chris05 #2 Pontosan. Bár seedelni még mindig ócska az a 10+ Mbit.