2010 első felében jön a StarCraft 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jáj a blizzard is egy tucat stúdió és ugyan azt adja el mégis mint 20 éve, mégse veszek blizzard részvényt, majd inkább...., melyik is volt nagy durranás mostanában, ja igen a cod 12 jah az is csak rókabõr akkor nézzük: mass effect 2 basszus az is az is kb egy kieg... mostanában tökéletesen kifogytak a stúdiók az ötletekbõl és mégis milliárdokat kaszálnak az okos felhasználókon, lehet mégis az én véleményemhez áll közöelebb az igazdság vagy valami olyasmi
mert melyik RTS sorozat volt olyan ahol hatalmas különbség volt elsõ és második rész között (persze ha nem kapta meg más stúdió a készítés jogát)? vannak új egységek, nesze. Egy RTS sem változott gyökeresen 2 rész között. Végülis akkor a Heroes 3 is szar volt mert csak új grafika meg pár új vár + egység mi?

Saját tapasztalat (mivel volt szerencsém a bétához) szép meg minden de ez csak egy Starcraft 1 jobb grafikával.Semmi fejlõdés semmi újdonság......a BLIZZARD kreatív részlege teljesen agyhalott sajnos. 😞
juhhééé 😄

Hegi90
<#hehe>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

2010 elsõ fele?
Hiszem ha látom, szerintem ebben az évben sem fog megjelenni.
Megváltoztattam a véleményem, gyorsan veszek blizzard részvényt 😛
narumon
Úúú én már alig bírom kivárniiii 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu