A játékok miatt nem járnak a férfiak moziba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Más kérdés,h mennyire sûrün engedhetem-e meg magamnak.)
Kényelmesen meg lehet nézni egy filmet otthon is (HDTV meg ilyenek), de a feeling amit a mozi nyújt azt nem pótolja semmilyen házimozi rendszer sem!
Irgum-burgum :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ja és még annyit hozzátennék, hogy nagyon sok a beteg fantáziájú forgatókönyv író/rendezõ, tehát ha egy gyilkosságra rá akarják húzni, hogy a játékok miatt van akkor kérdem én, hogy a következõ filmek miatt hány gyilkos agyából pattant ki valami "jó" ötlet: Motel,Fûrész,kocka, stb... És ezeket (sajnos) mind láttam. Nem mintha utálnám a horror filmeket (sõt voltak "jó" horrorfilmek is), de ezeknek a filmeknek amiket leírtam új kategóriát nyitnék a mozitörténelemben szadista filmek címszóval.
Egyébként a filmesek amíg nem teljesítenek fenomenálisan vagy akár egyáltalán, addig nem panaszkodhatnak. Sok film rettenetesen béna, míg az Avatar féle producerek egyáltalán nem panaszkodnak.
Kíváncsi vagyok ezek közül hányat nézett meg a cikkíró. Én az A fiók-ot láttam és eléggé jó film.
Ha nem lenne videójáték akkor a tévére meg a mozira fognák rá ezeket.
Mindent a játékokra fogni ma már divat és abszolút nevetséges, ja és persze hülyeség.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Fákjúal!
A
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
(winnie viktor véleménye nem érdekel, tartsa meg magának)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tele van nézhetõ filmmel a mozi. nem a mozi hobája, ha csak a szart nézed.
" ezeket a senkit nem érdeklõ amerikai filmeket nyomatják "
muhaha😊)) az embereket kábé 95%-ban csak amerikai filmek érdekli. a felmérés pedig nem a magyarokról szólt.
és nem csodálkoznak. csak felmértek.
A
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X