22
-
#22 Jómagam speciel szeretek moziba járni!
(Más kérdés,h mennyire sűrün engedhetem-e meg magamnak.)
Kényelmesen meg lehet nézni egy filmet otthon is (HDTV meg ilyenek), de a feeling amit a mozi nyújt azt nem pótolja semmilyen házimozi rendszer sem! -
#21 Vagy pl. azért nem járok, mert más értelmes tevékenységgel ütöm el az időmet. Sport, csajozás, cikkírás, olvasás. -
#20 Én konkértan a szar filmek miatt nem játok. Mikor már trailer szinten sem tudnak olyat összehozni, hogy a trailert végignézzem, akkor a filmet miért is nézném meg? Ha jó filmet akarok látni, akkor keresek valami régit, amit még nem láttam. Az animációs filmek terén vannak kivételek. -
#19 Hát nemtudom, én inkább itthon nézem meg a filmeket mostmár, hdtv (nem nagy, de közelről nézem), 5.1, kurvakényelmes kanapé, kaja-pia, stb. Moziba meg el kell menni, fizetni kell, stb... szerintem inkább a hd technika, házimozi üti ki a mozizást. Maximum csaj vagy társaság miatt mennék el már, vagy 3D miatt, dehát lassan már a 3D-s kijelzők is elterjednek. -
Pares #18 Okolhatnak érte akár kit vagy akár mit. A magyarázat tök egyszerű: kevés a jó film... -
#17 A Fiók (The Jacket) egy kurva jo film.
-
#16 A mekdonálc miatt meg kevesebb gyümölcsöt esznek az emberek... -
Balage74 #15 Ez a cikk hülyeség.. A filmeket most is megnézem, csak mivel sok a sz*r (vagy éppen bizonytalan hírnevű) film, EZÉRT egyrészt kevesebb filmet tudok megnézni, MÁSRÉSZT inkább otthon nézem meg, kivéve az általam jónak tartott filmeket, amik miatt még bemegyek a moziba (Matrix, Star wars, Avatar,stb..) Meg még néha az asszony is rá tud venni, hogy megnézzek valami olyan filmet ami mondjuk nem az én stílusom. A lényeg, hogy a mozgókép elterjedésével (múlt századról beszélek) egyre többen kezdtek filmet csinálni és nem éppen jó filmeket. Míg mondjuk a 80-as években a magyar mozikban forgalmazott filmek (hasamra ütök) 4 százalékát láttam addig ma ez a szám lecsökkent 0.5 százalékra és a filmterjesztők ezt a 3.5 százalékot keresik és ráfogják a videojátékokra, pedig csak szart adnak sok pénzért és csak ritkán találsz olyat amit meg is "vennél" (azaz megnéznél).
Ja és még annyit hozzátennék, hogy nagyon sok a beteg fantáziájú forgatókönyv író/rendező, tehát ha egy gyilkosságra rá akarják húzni, hogy a játékok miatt van akkor kérdem én, hogy a következő filmek miatt hány gyilkos agyából pattant ki valami "jó" ötlet: Motel,Fűrész,kocka, stb... És ezeket (sajnos) mind láttam. Nem mintha utálnám a horror filmeket (sőt voltak "jó" horrorfilmek is), de ezeknek a filmeknek amiket leírtam új kategóriát nyitnék a mozitörténelemben szadista filmek címszóval. -
gabeone #14 Mikor az ember mert nincs miért nem tud hova elmenni, elmegy moziba, ezáltal akár az éjszakába. Így elmondhatja, hogy elment otthonról, sokat volt távol és jól érezte magát. Holott csak egy filmet nézett meg.. Randi jelleggel is sokan járnak moziba, annál is lehet dönteni, hogy mennyi értelme van.
Egyébként a filmesek amíg nem teljesítenek fenomenálisan vagy akár egyáltalán, addig nem panaszkodhatnak. Sok film rettenetesen béna, míg az Avatar féle producerek egyáltalán nem panaszkodnak. -
#13 "Kicsit utánajárva kiderült, hogy a fent említett Mandalay Pictures eddig olyan filmeket mutatott be, mint A tenger vadjai, a Sose hátrálj meg! vagy A fiók. Ezek közül valóban nem lett sikeres egy sem - de ennek oka is volt. "
Kíváncsi vagyok ezek közül hányat nézett meg a cikkíró. Én az A fiók-ot láttam és eléggé jó film. -
#12 lol,az a vicces hogy mindent a játékokra kennek rá,közbe meg csak 1 pár embernek hülye.
Ha nem lenne videójáték akkor a tévére meg a mozira fognák rá ezeket. -
gombabácsi #11 ha már valami, akkor a tévé miatt nem járnak... -
#10 Ez az egész elképzelés úgy hülyeség ahogy van, szerintem legalábbis. Elég sokat játszom én is, de ha érdekel egy film, akkor elmegyek rá a moziba és megnézem (persze csak ha vannak olyan kegyesek velem az égiek, hogy a környékemen lévő moziba is elhozzák az engem érdeklő alkotásokat).
Mindent a játékokra fogni ma már divat és abszolút nevetséges, ja és persze hülyeség. -
#9 A fiók jó film volt. -
#8 Csak azért érdekli az emberek 95%át az amerikai film mert azt nyomatják agresszívan európában. A régi amerikai filmek között még voltak jók, de a maiak között nem találok nézhetőt, a világ kulturális központja már nem Holywood, hanem egyre inkább Akihabara (Tokió), de európa sajnos csak lassan akar haladni a korral. -
#7 Talán azért nem járnak moziba, mert mostanság sok a szar film, amikért nem akarnak pénzt kihajítani az ablakon az emberek. Lehet nem azért nem járnak moziba mert kockulnak, hanem mert leszedik otthon és megnézik oszt jóva. -
#6 Ha jól tudom tavaly a játékipar megelőzte a filmipart bevételben, talán ennek az apropóján jött ez a felmérés.
(winnie viktor véleménye nem érdekel, tartsa meg magának) -
winnie #5 "Amíg nem adnak a magyar mozikban olyan filmet ami nézhető,"
tele van nézhető filmmel a mozi. nem a mozi hobája, ha csak a szart nézed.
" ezeket a senkit nem érdeklő amerikai filmeket nyomatják "
muhaha:))) az embereket kábé 95%-ban csak amerikai filmek érdekli. a felmérés pedig nem a magyarokról szólt.
és nem csodálkoznak. csak felmértek. -
#4 Amíg nem adnak a magyar mozikban olyan filmet ami nézhető, csak ezeket a senkit nem érdeklő amerikai filmeket nyomatják addig ne is csodálkozzanak hogy csak néhányan fanyalodnak rá. -
Jimmyke #3 Szabad választáson alapuló gazdaságban hogy merik megtenni a szemetek, hogy nem mennek mozizni és inkább játszanak?! Pfuj. -
#2 Értelmetlen az egész, a játékoknál a férfi közönség már egy évtizede alíg növekedett, éppen a női játékok azok amik hihetetlenül elterjedtek azóta, tehát ha lenne ilyen összefüggés akkor éppen azt kéne látnunk hogy a mozis férfi közönség még a játékok hőskorában csökkent volna le, a női pedíg az elmúlt 10 évben utána csökkent volna és most egy szinten lennének. -
lamer the true #1 "A fiók" nem is akarok belegondolni milyen film lehet