Játékból filmek - BioShocktól Crazy Taxi-ig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leonidász is jól nyomja, sztem a 300 mellett a RocknRollaban is jó.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Kár hogy Diablo filmet nem készítenek. De egy Dragonlance is jó lenne. Mondjuk Peter Jacksonnal és nem Uwe Bollal.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

zombeeka
"Soap MacTavish kapitány hangját adó színész elárulta, hogy magát a karaktert Gerard Butlerrõl mintázták..." Valóban???
Semmi bajom G.Butlerrel,Brit meg minden,de szerintem inkább mintázták a karaktert
Johnny Messner színész a Nap Könnyei-c filmbéli karakterérõl!!!
És ha már itt tartunk akár õ még jobb is lenne a szerepre!

Irgum-burgum :)

a_n_d_r_e_w
Azt a gyalazatot amit a 28 hettel kesobben muveltek most a Bioshockkal is meg akarjak ismetelni? Tenyleg? De miert? :S

One Vision. One Purpose.

zaki
azt már láttam
azért reménykedem a filmben. pedig úgy olvastam nemrég, hogy tervbe van véve.

NEm lesz film, mert az EA ragaszkodni a játék világához, ám azt egy stúdió sem merte bevállalni. Túl véres lenne.
Mass Effect-bõl is lesz film.

Dante's Inferno anime már megjelent pár hete.
zaki
dante's inferno lesz?

Don't screw Bioshock up!... would you kindly?
zola2000
Érdemes lenne felhívni a figyelmet az Inazuma Elevenrõl is, igaz nem film, hanem RPGbõl készült anime sorozat, de a foci vb idején tervezik elhagyni japánt, és valószínû, hogy valamelyik csatornán menni fog magyarul is.

Meg volt ilyen RPGbõl készült sorozat a Tales Of Abyssból is (az animeaddictson van hozzá felirat), a Sakura Taisenbõl is (Magyarul Szakura Háborúja az AXN Sci-Fin megy), de tényleg sok játékból készül film/animációs film.

A