11
  • vasziszdasz
    Leonidász is jól nyomja, sztem a 300 mellett a RocknRollaban is jó.
  • vasziszdasz
    Kár hogy Diablo filmet nem készítenek. De egy Dragonlance is jó lenne. Mondjuk Peter Jacksonnal és nem Uwe Bollal.
  • zombeeka
    "Soap MacTavish kapitány hangját adó színész elárulta, hogy magát a karaktert Gerard Butlerről mintázták..." Valóban???
    Semmi bajom G.Butlerrel,Brit meg minden,de szerintem inkább mintázták a karaktert
    Johnny Messner színész a Nap Könnyei-c filmbéli karakteréről!!!
    És ha már itt tartunk akár ő még jobb is lenne a szerepre!
  • a_n_d_r_e_w
    Azt a gyalazatot amit a 28 hettel kesobben muveltek most a Bioshockkal is meg akarjak ismetelni? Tenyleg? De miert? :S
  • zaki
    azt már láttam
    azért reménykedem a filmben. pedig úgy olvastam nemrég, hogy tervbe van véve.
  • 5i
    NEm lesz film, mert az EA ragaszkodni a játék világához, ám azt egy stúdió sem merte bevállalni. Túl véres lenne.
  • Csak77
    Mass Effect-ből is lesz film.
  • Celeborn
    Dante's Inferno anime már megjelent pár hete.
  • zaki
    dante's inferno lesz?
  • Eriongtk
    Don't screw Bioshock up!... would you kindly?
  • zola2000
    Érdemes lenne felhívni a figyelmet az Inazuma Elevenről is, igaz nem film, hanem RPGből készült anime sorozat, de a foci vb idején tervezik elhagyni japánt, és valószínű, hogy valamelyik csatornán menni fog magyarul is.

Meg volt ilyen RPGből készült sorozat a Tales Of Abyssból is (az animeaddictson van hozzá felirat), a Sakura Taisenből is (Magyarul Szakura Háborúja az AXN Sci-Fin megy), de tényleg sok játékból készül film/animációs film.