11
-
vasziszdasz #11 Leonidász is jól nyomja, sztem a 300 mellett a RocknRollaban is jó. -
vasziszdasz #10 Kár hogy Diablo filmet nem készítenek. De egy Dragonlance is jó lenne. Mondjuk Peter Jacksonnal és nem Uwe Bollal. -
#9 "Soap MacTavish kapitány hangját adó színész elárulta, hogy magát a karaktert Gerard Butlerről mintázták..." Valóban???
Semmi bajom G.Butlerrel,Brit meg minden,de szerintem inkább mintázták a karaktert
Johnny Messner színész a Nap Könnyei-c filmbéli karakteréről!!!
És ha már itt tartunk akár ő még jobb is lenne a szerepre!
-
#8 Azt a gyalazatot amit a 28 hettel kesobben muveltek most a Bioshockkal is meg akarjak ismetelni? Tenyleg? De miert? :S -
#7 azt már láttam
azért reménykedem a filmben. pedig úgy olvastam nemrég, hogy tervbe van véve. -
5i #6 NEm lesz film, mert az EA ragaszkodni a játék világához, ám azt egy stúdió sem merte bevállalni. Túl véres lenne. -
Csak77 #5 Mass Effect-ből is lesz film. -
Celeborn #4 Dante's Inferno anime már megjelent pár hete. -
#3 dante's inferno lesz? -
Eriongtk #2 Don't screw Bioshock up!... would you kindly? -
#1 Érdemes lenne felhívni a figyelmet az Inazuma Elevenről is, igaz nem film, hanem RPGből készült anime sorozat, de a foci vb idején tervezik elhagyni japánt, és valószínű, hogy valamelyik csatornán menni fog magyarul is.
Meg volt ilyen RPGből készült sorozat a Tales Of Abyssból is (az animeaddictson van hozzá felirat), a Sakura Taisenből is (Magyarul Szakura Háborúja az AXN Sci-Fin megy), de tényleg sok játékból készül film/animációs film.