Charlie Sheen elvonón, áll sorozatának forgatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
winnie: Ezt nem tudtam, így viszont tényleg necces nélküle.
cateran: stílusért no comment. Charlie Sheen esetében az alhokol a legvalószínûbb. Egyszerûen csak furcsa volt, hogy így van leírva a hírben, hogy nem tudják. Írtam egy lehetséges és valószínû változatot. Ha nem tetszik, nem kell egybõl kötekedni.
Choco: nem okoskodásnak szántam. lásd fentebb. Amúgy ezek az elvonó-központok az általad felsoroltak egyikét sem engedik, szóval gyakorlatilag tényleg mindegy, miért ment be. Lehet, hogy csak nyugalomra vágyott vagy csak a haverjaival (akik ugyanott vannak 😊 )akar egy kis idõt eltölteni 😊
BAk3r: nem lehet egyszerû, de legalább rutinja van a szerepben 😊
Amúgy Alec Baldwin is iszogat néha a 30 rock-ban, de hát ettõl profik.
Errõl egy jó kis Joey idézet jut eszembe: "Fifteen loooong years ..." 😊
cateran: stílusért no comment. Charlie Sheen esetében az alhokol a legvalószínûbb. Egyszerûen csak furcsa volt, hogy így van leírva a hírben, hogy nem tudják. Írtam egy lehetséges és valószínû változatot. Ha nem tetszik, nem kell egybõl kötekedni.
Choco: nem okoskodásnak szántam. lásd fentebb. Amúgy ezek az elvonó-központok az általad felsoroltak egyikét sem engedik, szóval gyakorlatilag tényleg mindegy, miért ment be. Lehet, hogy csak nyugalomra vágyott vagy csak a haverjaival (akik ugyanott vannak 😊 )akar egy kis idõt eltölteni 😊
BAk3r: nem lehet egyszerû, de legalább rutinja van a szerepben 😊
Amúgy Alec Baldwin is iszogat néha a 30 rock-ban, de hát ettõl profik.
Errõl egy jó kis Joey idézet jut eszembe: "Fifteen loooong years ..." 😊
Legalább a sorozatban saját magát játszhatja, az egoista alkoholista fazon szerepében, akit tök véletlenül Charlie-nak hívnak. 😊
a how i met hibrid, félig egykamerás, félig többkamerás, de a két és fél pasi (vagy a big bang theory vagy a jóbarátok, a rám rendes család és a többség) sima többkamerás, olyan mint egy színházi elõadás, amire ha akarsz, jegyet lehet venni. aki los angeles környékén jár, annak érdemes az egyikre befizetnie. élmény.
a nevetés a helyszínen élõ, de késõbb biztos manipulálnak vele, a magyar szinkron meg tippre valami nemzetközi hangsávos kacajjal dolgozik, de a technikához nem értek.
a nevetés a helyszínen élõ, de késõbb biztos manipulálnak vele, a magyar szinkron meg tippre valami nemzetközi hangsávos kacajjal dolgozik, de a technikához nem értek.
de ezt a közönség elõtti felvételt is nehéz elképzelnem. pl how i met your mother-ben az utcai jeleneteket, ilyesmiket.
magyar szinkronban talán felvétel a nevetés, de az angolban nem hiszem
A Lukcy Loui-t is közönség elõtt vették fel és a Kockafejeket is. Youtube-on lehet találni olyan videot ahol látszik.
Ennek ellenére a 2 pasiban nekem sem tûnik teljesen élõnek a nevetés.
Mintha ismétlõdne állandóan. Vagy csak mindig ugyanazok a nézõk és mindenki ugyanúgy nevet ;-)
Ennek ellenére a 2 pasiban nekem sem tûnik teljesen élõnek a nevetés.
Mintha ismétlõdne állandóan. Vagy csak mindig ugyanazok a nézõk és mindenki ugyanúgy nevet ;-)
Közönség elõtt? Akkor az alájátszott nevetések nem is alájátszottak?
"Amúgy meg ha tényleg csak 2-3 hét, akkor addig csak olyan jeleneteket forgassanak, amiben nincs benne, majd ha kijön, akkor leforgatják. Így szerintem 1 Charlie nélküli résszel megúszhatják."
a mûfaj miatt necces, hiszen élõben, közönség elõtt veszik fel a részeket, melyet egy hét fekészülés, próbák elõznek meg, de tény, hogy meg lehetne mindezt oldani utólag felvéve is, csak úgy oda a varázs.
a mûfaj miatt necces, hiszen élõben, közönség elõtt veszik fel a részeket, melyet egy hét fekészülés, próbák elõznek meg, de tény, hogy meg lehetne mindezt oldani utólag felvéve is, csak úgy oda a varázs.
Akkor nem szóltam, hogy játszhat ilyen szerepet úgy, hogy alkoholista? 😊
Amúgy teljesen beleillene a sztoriba, a lehányt kisbaba után nem lenne túl nagy fordulat 😊 mondjuk gyanús, hogy drog problémákkal küzd.
Az a baj, hogy sg-n kívül kb. minden oldal leírta, hogy alkohol problémái vannak, Sheen is beismerte.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kár kötekedni, a hírben benne van minden.
Egyébként lehetne az elõbb említett drog-, alkohol-, szerencsejáték-, szex-, sõt, internetelvonó is (oké, nem Sheen esetében, de ezek mind léteznek, nem kell rögtön okoskodni).
Egyébként lehetne az elõbb említett drog-, alkohol-, szerencsejáték-, szex-, sõt, internetelvonó is (oké, nem Sheen esetében, de ezek mind léteznek, nem kell rögtön okoskodni).
Gaming is believing.
Allatira muvelt lehetsz, ha drogelvonorol meg nem hallottal....
"...most pedig elvonóba vonult a színész. Azt nem tudni, hogy milyen gondokkal küszködik,"
Mondjuk alkohol? 😊
"csak annyi biztos, hogy komédiasorozatának forgatása szünetel jelenleg."
+
"valószínûleg addig nélküle készülhet el a Two And a Half Men eredeti címre hallgató komédia 19. és 20. epizódja."
Csak én nem értem, hogy most akkor leállnak miatta vagy nem?
Amúgy meg ha tényleg csak 2-3 hét, akkor addig csak olyan jeleneteket forgassanak, amiben nincs benne, majd ha kijön, akkor leforgatják. Így szerintem 1 Charlie nélküli résszel megúszhatják.
Mondjuk alkohol? 😊
"csak annyi biztos, hogy komédiasorozatának forgatása szünetel jelenleg."
+
"valószínûleg addig nélküle készülhet el a Two And a Half Men eredeti címre hallgató komédia 19. és 20. epizódja."
Csak én nem értem, hogy most akkor leállnak miatta vagy nem?
Amúgy meg ha tényleg csak 2-3 hét, akkor addig csak olyan jeleneteket forgassanak, amiben nincs benne, majd ha kijön, akkor leforgatják. Így szerintem 1 Charlie nélküli résszel megúszhatják.
ja bele kéne irni 😄
Amúgy ja, ez a sorozat sztorijába is simán beleillene 😊 Így a lehányt kisbaba után nem lenne túl nagy fordulat 😊
hehe
felkene venni a jelenetet mikor bevonul es akkor okes lenne a 2 resz. aztan ha visszajonne, akkor visszaesne...
felkene venni a jelenetet mikor bevonul es akkor okes lenne a 2 resz. aztan ha visszajonne, akkor visszaesne...
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Lehet, hogy túlságosan is beleélte magát a szerepébe? 😊