Szekeres Viktor

Charlie Sheen elvonón, áll sorozatának forgatása

Charlie Sheen ellen nemrég vádat emeltek, most pedig elvonóba vonult a színész. Azt nem tudni, hogy milyen gondokkal küszködik, csak annyi biztos, hogy komédiasorozatának forgatása szünetel jelenleg.

Alig egy hete a 24 forgatása állt le Kiefer Sutherland műtétje miatt, most pedig a Két pasi meg egy kicsi munkálatai szünetelnek, mivel a főszereplőt alakító Charlie Sheen, saját elhatározásból elvonóba vonult. Sheen 2-3 hetet fog az intézmény falai között tölteni, s valószínűleg addig nélküle készülhet el a Two And a Half Men eredeti címre hallgató komédia 19. és 20. epizódja.


A sorozat, mely már évek óta Amerika legnézettebb komédiája, ősztől folytatódni fog a 8. évaddal, azonban Charlie Sheen szerződése májusban lejár, így a gyártó stúdiónak még vele is tárgyalnia kell a hogyantovábbról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #18
    winnie: Ezt nem tudtam, így viszont tényleg necces nélküle.
    cateran: stílusért no comment. Charlie Sheen esetében az alhokol a legvalószínűbb. Egyszerűen csak furcsa volt, hogy így van leírva a hírben, hogy nem tudják. Írtam egy lehetséges és valószínű változatot. Ha nem tetszik, nem kell egyből kötekedni.
    Choco: nem okoskodásnak szántam. lásd fentebb. Amúgy ezek az elvonó-központok az általad felsoroltak egyikét sem engedik, szóval gyakorlatilag tényleg mindegy, miért ment be. Lehet, hogy csak nyugalomra vágyott vagy csak a haverjaival (akik ugyanott vannak :) )akar egy kis időt eltölteni :)
    BAk3r: nem lehet egyszerű, de legalább rutinja van a szerepben :)
    Amúgy Alec Baldwin is iszogat néha a 30 rock-ban, de hát ettől profik.
    Erről egy jó kis Joey idézet jut eszembe: "Fifteen loooong years ..." :)

  • Inquisitor #17
    Legalább a sorozatban saját magát játszhatja, az egoista alkoholista fazon szerepében, akit tök véletlenül Charlie-nak hívnak. :)
  • winnie #16
    a how i met hibrid, félig egykamerás, félig többkamerás, de a két és fél pasi (vagy a big bang theory vagy a jóbarátok, a rám rendes család és a többség) sima többkamerás, olyan mint egy színházi előadás, amire ha akarsz, jegyet lehet venni. aki los angeles környékén jár, annak érdemes az egyikre befizetnie. élmény.

    a nevetés a helyszínen élő, de később biztos manipulálnak vele, a magyar szinkron meg tippre valami nemzetközi hangsávos kacajjal dolgozik, de a technikához nem értek.
  • BAk3R #15
    de ezt a közönség előtti felvételt is nehéz elképzelnem. pl how i met your mother-ben az utcai jeleneteket, ilyesmiket.
  • Balintos #14
    magyar szinkronban talán felvétel a nevetés, de az angolban nem hiszem
  • MrPrise #13
    A Lukcy Loui-t is közönség előtt vették fel és a Kockafejeket is. Youtube-on lehet találni olyan videot ahol látszik.
    Ennek ellenére a 2 pasiban nekem sem tűnik teljesen élőnek a nevetés.
    Mintha ismétlődne állandóan. Vagy csak mindig ugyanazok a nézők és mindenki ugyanúgy nevet ;-)
  • BAk3R #12
    Közönség előtt? Akkor az alájátszott nevetések nem is alájátszottak?
  • winnie #11
    "Amúgy meg ha tényleg csak 2-3 hét, akkor addig csak olyan jeleneteket forgassanak, amiben nincs benne, majd ha kijön, akkor leforgatják. Így szerintem 1 Charlie nélküli résszel megúszhatják."

    a műfaj miatt necces, hiszen élőben, közönség előtt veszik fel a részeket, melyet egy hét fekészülés, próbák előznek meg, de tény, hogy meg lehetne mindezt oldani utólag felvéve is, csak úgy oda a varázs.
  • BAk3R #10
    Akkor nem szóltam, hogy játszhat ilyen szerepet úgy, hogy alkoholista? :)
  • BAk3R #9
    Amúgy teljesen beleillene a sztoriba, a lehányt kisbaba után nem lenne túl nagy fordulat :) mondjuk gyanús, hogy drog problémákkal küzd.