189
Flipperez Otthon Valódi Gépekkel
-
#69 Végre megvan a Theatre of Magic FS szélesvásznú változata is :) -
#68 Többi tábla megy? -
#67 VP8-on nekem a Theatre of Magic egy indítás után rendre meghal. A következő asztalindításnál script hibával betöltés közben megáll. Ez mitől lehet? -
#66 Megoldódott. Ahogy nézem Dark Knightból nincs még FS verzió a régiek közül pedig ami még kéne az a Theatre of Magic.... -
ntex #65 viszont nálam meg olyan van hogy 1-2 asztal ami eddig ment elkezdte azt csinálni hogy script hiba miatt nem indul el, gőzöm nincs mitől. újratelepítés után is fennáll a gond -
ntex #64 nálam csak a Red & Ted Roadshow VP9 verziója csinálta ezt, úgy tudtam megoldani hogy elindítottam az editort, betöltöttem az asztalt és a "HD Render" elől kiszedtem a pipát. ezután már normálisan látszódott az asztal -
#63 Sziasztok!
Élesszük fel kicsit a topicot.
Miért lehet az, hogy a Tales, a Terminator2 illetve a Gilligans hátterei nem jelennek meg nálam?
FS azaz fullscreen asztalokkal játszok, de valamiért van 1-2 játék amit szépen betölt, de háttérkép(tehát magánap az asztallapnak a képe) sehol. -
#62 van accom a vpforumra, leszedem majd, azért köszi.
régóta tolom rajta, most halt be 2 napja, de hogy mitől, ötletem sincs :D -
#61 http://data.hu/get/2923968/totan_14.zip -
#60 a jó rom újra leszedése és berakása -
#59 találkozott már vki olyan "buggal"?, hogy az emulált asztalon elromlott egy hardveres alkatrész? A Tales of The Arabian Nights asztalomon az egyik bumper beragadt (vhogy a golyót is megállítja, nem tudom hogy), a rom selftestje is kiírja hogy hibát talált, de a restart se segít...
ilyenkor mivan? nincs beépített szerelő? :D -
ntex #58 amúgy ezek tényleg szép asztalok én is ilyenekre vadászok de a napi 5 download limit nem bejövős :\
packot meg nem találok sehol frisset csak régebbit -
ntex #57 Amúgy az én személyes kedvenceim :
Terminator 2 (játszottam élőben is és 100%-ig ugyanaz a Visual pinball verzió)
Red & Ted Roadshow (ezt is játszottam élőben nem keveset a kedvencek között a kedvencem)
Fish Tales
Getaway : High Speed 2 (élőben is volt)
Jokerz! (eredetis ez is)
The Machine : Pride of Pinbot -
ntex #56 én 64MB-os Radeon 9500-on játszom az összes asztalt egy kivételével (Bad Cats) eddig mind ment, az is ment először, de nem tudtam melyik ROM fájlt hiányolta elindítottam ROM nélkül, kiírta melyiket hiányolta leszedtem, utána már nem indult el mert kiírja hogy valami ActiveX összetevőt nem tud futtatni és script hibát ír hogy frissítsem a script fájlokat.
a gond az hogy a legújabb script pack van fent Vpforums.org-ról szal X-akta :D -
Biaggi #55 Sziasztok
Nekem nem tölt le innen semmit, pedig be vagyok regelve, miért lehet ez? Az a friss Star Track asztal kéne... Esetleg valaki át tudná küldeni ? Ha igen majd adok címet. Előre is köszönöm! -
#54 Kár, de igen akkor majd az asztalimon kipróbálom -
xido #53 future pinball tábla-trió -
xido #52 Évekkel ezelőtt ástam bele magam ezekbe,köszönhetően az ASK srácok Pure pinball-jának...gyűjtöttem amit lehetett,ezeket az 50-60as évekbeli rekonstrukciókat sose szerettem,amikben van 3 gomba azt' jónapot,rámpás,extra szelvényes csodákat bírom..úgyhogy jó,hogy indítottad ezt a topikot,mert a Spiderman nem rossz:)..említeném egy kalap alatt a Future pinball-t is,azon nagy kedvencem a Jetsons és valami spanyolok csináltak 2-3 olyan táblát 1 éve,hogy ihaj:)
-
#51 hát sajnos az emulatorok ilyenek :(
később vagy asztlai gépen majd tudod nyomni -
#50 Kár... akkor ezekre a szép VP9-es asztalokra esély sincs? -
#49 nagyon kevés -
#48 Néhány régebbi tábla megy a VP8-al. De ha a VP9-el akarok VP9-es táblát indítani, ezzel fogad: "Out of video memory for Z surface" - nehogy már 128 mega videomemória kevés legyen neki :/ (laptop integrált vga-ja) -
#47 ok holnap berakom neked aztis -
#46 De, arra gondoltam. :) -
#45 Creature from Black Lagoon Pinball Flipper nem kevered? :D -
#44 blue lagoon flipper nem létezik -
http://www.speedyshare.com/files/21173594/RCT_vp9_2.0.vpt
http://www.speedyshare.com/files/21173595/rctycn.zip -
#42 Ezzel is játszottam élőben. Azért is kértem a lentieket. Félelmetes élmény tizenx év után viszonlátni és hallani az asztalokat. :)
Viszont továbbra sem tudom a golyók számát állítani... :(
Az Indiana Jones zenéje halk. Mikor állítom az effektek és zene erejét, akkor a zene eltűnik. Érdekes. -
#41 Friss star trek asztal
ITT -
#40 JudgeDredd_PD_1-5.vpt
http://www23.zippyshare.com/v/84506080/file.html
rom
http://www6.zippyshare.com/v/22115446/file.html
Blue lagoon nincs
-
#39 Ja, az Indiana Jones flipperel tolja valaki? Van benne egy hiba. Mikor felmegy a billegtethető részre a golyó a tábla egyszerűen nem adja ki a golyót. -
#38 Judge Dreed
Blue Lagoon
Első körben ennyi elég.
Ki mivel tolja? A különféle TwZ verziók miben térnek el? Több évnyi nem flipperezés után majdnem 1 milliárdot összehoztam. :) -
#37 inkább mondjátok nekem kinek melyik asztal kell és én majd adom mellé jó romot meg táblát a lényeg amiket én raktam azoknál minden rom jó :D -
gabesz012 #36 Akkor az rom hiba lehet. Próbálj másik verziószámú romot keresni/ nem tudom milyen vp exe-vel futtatod, de próbáld másikkal (vp7/8/9). -
#35 A képe bejön az asztalnak, de nem indul el. Nem történik semmi. -
gabesz012 #34 A beállításokat a start-al mented el? (1-es gomb) Nálam nincs gond a TZ-vel, 5 golyós setup-al használom. Judge Dredd is megy nálam, az nálad mit ír ki? Vp9 alatt nem minden régi tábla megy, azokhoz vp8, vagy régebbi kell. -
#33 Csak az a link nem működik rendesen. Mindegy. A TwZ működik, bár tökmindegy, hogy mit állítok be, csak 3 golyós. Ez miért lehet?
Az is elég fura, hogy az editorból kell futtanom. A táblák nagy része továbbra sem megy. :( Mondjuk a TwZ is elég első körben. Az Indiana Jones és a Star Trek is megy. A Monsters of Blue Lagoon és a Judge Dreen lenne jó, ha menne. -
#32 tudtam nem lesz probléma mentes még ígyse ahogy megcsináltam de sajnálom ennél többet már énse bírok tenni ..... -
gabesz012 #31 *ipdb.org -
gabesz012 #30 Próbálj tesztet nyomni a rom-ban. Vagy szedjél le másik romot. Ipd.org-on mindegyik asztalhoz található romok fent vannak. Arról nem esett szó, hogy mielőtt az "ö"-vel megnyitnánk a rom menüjét, ajánlatos az "end"-et is megnyomni, mert azzal nyitjuk ki virtuálisan a flipper kezelőpaneljét.