50
  • Skynet
    Szerintem sokal nagyobb gond hogy enyhén pénzéhes a fejlesztő/ lan kimarad és így tovább és így tovább....Eddig tulajdonképpen azon kívül hogy majd megjelenik túl sok pozitív hír nem jtt felőle csak a negatívumok de azok vastagon.
  • blessyou
    meg nem azért, de mégis hogy kellene kinézniük, ha nem hasonlóan az előző részhez? milyen hülyeség ez? mégis, ha ugyanazt akarják ábrázolni, minek rajzolnák meg másképp? Meg nem azért, de csak a főbb irányvonalakban hasonlítanak. A protossos képen pl. tök jól lehet látni, hogy a Nexus vagy a Gateway mennyire kidolgozottabb lett.
  • blessyou
    jó, hát ilyen erővel a régi meg az új Prince of Persia között sincs nagy különbség. Mindkettőben fiatal fickó arab ruhában handzsárral a kézben...
  • Lowosan
    El is felejtettem, ez a játék azok közé tartozik ami mozgás közben nagyságrendekkel szebb mint képeken.
  • Lowosan
    Mert annak jobban örülne ha a mutalisknak Heroes5-Griff kinézete lenne?
    Pont az a jó hogy az átvett egységeken nem akarnak hatalmasat változtatni hanem meghagyják olyannak őket amilyenek, elvégre csak pár évvel vagyunk az SC1 után.
    Ezek mondjuk tényleg hiányoznak: "agressive mod, defense mod, ilyen ne lőj semmi"
  • Rage47
    így van
  • drogosgeci
    fel kéne pofozni ezt a tudatlan német újságírót
  • asysoft
    Nem tudom, probléma? Én utálom, hogy csomó régi 2D-s stratégia 3D-s változatából kiveszett a hangulat...
  • Zaraki Kenpachi
    Ahogyan hallom a játék stílusban sem különbözik a game. Ráadásul van 1-2 dolog ami kicsit szúrja az oldalamat az elmondások szerint: nem lehet pl agressive mod,defense mod, ilyen ne lőj semmi
    Tankok/jármüvek mozgásközben nem lőnek.
    Úgy látom a SCII igazából egy remake a SCI-nek.
  • edios
    a stílus hasonló, de teljesen új, átrajzolt modellek vannak.

nem értem a problémát.

ha mindenáron hasonlóságot akar keresni, miért nem a játékmenetben teszi?