Filmek játékok alapján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
American McGee's Alice nagyon jó játék volt 😄 Remélem egyszer elkészül a film is és nem lesz alvós fajta... Am egy Half Life történet alapú filmnek igazán örülnék! 😄
Prometheus Blog - http://promteam.blogolj.net -
Több részes lesz a cikk, ahogy olvasom. Sztem ábésé sorrendben lesz, mert itt csak A-betûs címeket látok.
A The suffering-prison is hell is lemaradt.
Na akkor egy kis UPDATE a World of Warcraft filmel kapcsolatban 😛
Rendezõ már van!
Jut eszembe... Van már producer, stúdió és forgatókönyv is 😉
Rendezõ már van!
Jut eszembe... Van már producer, stúdió és forgatókönyv is 😉
Szerintem.
Annak mindenki örülne. Állítólag nem egyszer keresték már meg a fiúkat egy film ötletével, de mindig elhajtották a forgatókönyv-terveket. "They sucked" volt az indok.
Mikor annó ezt a videót elõször láttam, én is elkezdtem reménykedni hogy egy ügyes producer esetleg ihltet kap 😊
BTW, MI VAN A WOW-WAL???
Annál nincsen vártabb játék film 😛
BTW, MI VAN A WOW-WAL???
Annál nincsen vártabb játék film 😛
Szerintem.
Csak az baj a Halo filmmel, hogy a jogok visszaszálltak az MS-re, suttogni lehet róla, de most az Alan Wakre-re várnak, mert abból akarnak filmet csinálni, ha sikeres lesz.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
olnap folytatjuk, hiszen olyan alkotások, mint a BioShock, a vagy a Fallout még hátra vannak.
"Call of Duty" azt mi lesz benne? 120 percen keresztül 1 ember mészárolja a gonosz náczykokat vagy a tenoristákat? 😄DDDD
"Call of Duty" azt mi lesz benne? 120 percen keresztül 1 ember mészárolja a gonosz náczykokat vagy a tenoristákat? 😄DDDD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az aztán igazán izgalmas lenne: irodaház, raktár, irodaház, raktár, irodah... KISLÁNY!
Részemrõl kihagyom ^^
Én Bioshock és Jericho filmre szavazok.
Btw, a cikkiró kihagyta a Bioshock filmet ami az eddigi hírek szerint jobb álapotban van mint az American McGee, ahogyan a Halo film is amirõl újra el kezdtek sutogni.
Részemrõl kihagyom ^^
Én Bioshock és Jericho filmre szavazok.
Btw, a cikkiró kihagyta a Bioshock filmet ami az eddigi hírek szerint jobb álapotban van mint az American McGee, ahogyan a Halo film is amirõl újra el kezdtek sutogni.
Szerintem.
Egy F.E.A.R. filmet látnék szívesen!
Az Óz jópofa lehetne, de... az az igazság, hogy valamikor 2004-ben hallottam róla utoljára. Azóta még tényleg terveznek vele valamit? Érdekes.
Az Alice szintúgy, nagyon régóta húzzák, még a játék megjelenésekor röppentek fel az elsõ hírek a filmverzióról.
Area 51? Hát... oké... 😄
Az Alice szintúgy, nagyon régóta húzzák, még a játék megjelenésekor röppentek fel az elsõ hírek a filmverzióról.
Area 51? Hát... oké... 😄
Gaming is believing.
A Prince of Persiát elfelejtetted?
Ezek közül leginkább az Army of Two feldolgozást tartom életképesnek..