18
  • csiber
    American McGee's Alice nagyon jó játék volt :D Remélem egyszer elkészül a film is és nem lesz alvós fajta... Am egy Half Life történet alapú filmnek igazán örülnék! :D
  • 5i
    Több részes lesz a cikk, ahogy olvasom. Sztem ábésé sorrendben lesz, mert itt csak A-betűs címeket látok.
  • Kerub
    Sufferingből film készül? :O
    Ez feldobta napom ^^
  • jahola
    A The suffering-prison is hell is lemaradt.
  • zombeeka
    És a Crysis filmről mi hír?
    Azon kívűl,hogy nincs hír!
  • Kerub
    Na akkor egy kis UPDATE a World of Warcraft filmel kapcsolatban :P

Rendező már van!
    Jut eszembe... Van már producer, stúdió és forgatókönyv is ;)
  • amitakartok
    Annak mindenki örülne. Állítólag nem egyszer keresték már meg a fiúkat egy film ötletével, de mindig elhajtották a forgatókönyv-terveket. "They sucked" volt az indok.
  • Kerub
    Mikor annó ezt a videót először láttam, én is elkezdtem reménykedni hogy egy ügyes producer esetleg ihltet kap :)

BTW, MI VAN A WOW-WAL???
    Annál nincsen vártabb játék film :P
  • VRSDM
    én ennek örülnék a legjobban :)
    [center]
  • pixx
    Csak az baj a Halo filmmel, hogy a jogok visszaszálltak az MS-re, suttogni lehet róla, de most az Alan Wakre-re várnak, mert abból akarnak filmet csinálni, ha sikeres lesz.
  • Kerub
    Upsz, ez esetben elnézést kell kérenm az SGtől, a végét kihagytam O_o
  • Sanyix
    olnap folytatjuk, hiszen olyan alkotások, mint a BioShock, a vagy a Fallout még hátra vannak.

"Call of Duty" azt mi lesz benne? 120 percen keresztül 1 ember mészárolja a gonosz náczykokat vagy a tenoristákat? :DDDDD
  • Kerub
    Az aztán igazán izgalmas lenne: irodaház, raktár, irodaház, raktár, irodah... KISLÁNY!

Részemről kihagyom ^^

Én Bioshock és Jericho filmre szavazok.

Btw, a cikkiró kihagyta a Bioshock filmet ami az eddigi hírek szerint jobb álapotban van mint az American McGee, ahogyan a Halo film is amiről újra el kezdtek sutogni.
  • Seth
    Az már elkészült
  • Dicsolovag
    Egy F.E.A.R. filmet látnék szívesen!
  • Chocho
    Az Óz jópofa lehetne, de... az az igazság, hogy valamikor 2004-ben hallottam róla utoljára. Azóta még tényleg terveznek vele valamit? Érdekes.

Az Alice szintúgy, nagyon régóta húzzák, még a játék megjelenésekor röppentek fel az első hírek a filmverzióról.

Area 51? Hát... oké... :D
  • cyberdj
    A Prince of Persiát elfelejtetted?
  • Szefmester
    Ezek közül leginkább az Army of Two feldolgozást tartom életképesnek..