18
-
#18 American McGee's Alice nagyon jó játék volt :D Remélem egyszer elkészül a film is és nem lesz alvós fajta... Am egy Half Life történet alapú filmnek igazán örülnék! :D -
5i #17 Több részes lesz a cikk, ahogy olvasom. Sztem ábésé sorrendben lesz, mert itt csak A-betűs címeket látok. -
#16 Sufferingből film készül? :O
Ez feldobta napom ^^ -
jahola #15 A The suffering-prison is hell is lemaradt. -
#14 És a Crysis filmről mi hír?
Azon kívűl,hogy nincs hír! -
#13 Na akkor egy kis UPDATE a World of Warcraft filmel kapcsolatban :P
Rendező már van!
Jut eszembe... Van már producer, stúdió és forgatókönyv is ;) -
amitakartok #12 Annak mindenki örülne. Állítólag nem egyszer keresték már meg a fiúkat egy film ötletével, de mindig elhajtották a forgatókönyv-terveket. "They sucked" volt az indok. -
#11 Mikor annó ezt a videót először láttam, én is elkezdtem reménykedni hogy egy ügyes producer esetleg ihltet kap :)
BTW, MI VAN A WOW-WAL???
Annál nincsen vártabb játék film :P
-
#10 én ennek örülnék a legjobban :)
[center] -
pixx #9 Csak az baj a Halo filmmel, hogy a jogok visszaszálltak az MS-re, suttogni lehet róla, de most az Alan Wakre-re várnak, mert abból akarnak filmet csinálni, ha sikeres lesz. -
#8 Upsz, ez esetben elnézést kell kérenm az SGtől, a végét kihagytam O_o -
#7 olnap folytatjuk, hiszen olyan alkotások, mint a BioShock, a vagy a Fallout még hátra vannak.
"Call of Duty" azt mi lesz benne? 120 percen keresztül 1 ember mészárolja a gonosz náczykokat vagy a tenoristákat? :DDDDD -
#6 Az aztán igazán izgalmas lenne: irodaház, raktár, irodaház, raktár, irodah... KISLÁNY!
Részemről kihagyom ^^
Én Bioshock és Jericho filmre szavazok.
Btw, a cikkiró kihagyta a Bioshock filmet ami az eddigi hírek szerint jobb álapotban van mint az American McGee, ahogyan a Halo film is amiről újra el kezdtek sutogni. -
#5 Az már elkészült -
Dicsolovag #4 Egy F.E.A.R. filmet látnék szívesen! -
#3 Az Óz jópofa lehetne, de... az az igazság, hogy valamikor 2004-ben hallottam róla utoljára. Azóta még tényleg terveznek vele valamit? Érdekes.
Az Alice szintúgy, nagyon régóta húzzák, még a játék megjelenésekor röppentek fel az első hírek a filmverzióról.
Area 51? Hát... oké... :D -
cyberdj #2 A Prince of Persiát elfelejtetted? -
Szefmester #1 Ezek közül leginkább az Army of Two feldolgozást tartom életképesnek..