Az ok, amiért nem lesz PC-s Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez a kifogás is egy nagy kamu volt, szopatták az embereket, úgy mint a duke nukem foreverrel teszik.
akkor vegyel konzolt es ne nyafogj
En maximalisan jol erzem magam PC-vel, semmi se hianyzik a konzolok kinalatabol, a multiplatform cimek meg nekem bejonnek. Az hogy PC only alig van, kb nem erdekel, a lenyeg hogy jol szorakozzak.
En maximalisan jol erzem magam PC-vel, semmi se hianyzik a konzolok kinalatabol, a multiplatform cimek meg nekem bejonnek. Az hogy PC only alig van, kb nem erdekel, a lenyeg hogy jol szorakozzak.
One Vision. One Purpose.
Valamiért ilyenkor durran el az agyam. A gagyi konzolok miatt mi PC-sek lemaradunk a jó kis játékokról, vagy pedig a PC-s hardverhez képest butított grafikával rendelkezõ játékot kapunk(ilyen lesz a Crysis 2) pedig teljesítményben már erõsen alázva van az összes konzol. Kõ kemény pénzeket ölök a gépembe, erre meg Vér Pistike ott tunyul a f*sbox, vagy pisi 3 elõtt és élvezi a konzol exkluzív játékokat, én meg egy xar átiratot kapok ami még egy nasa kategóriás gépen is irreálisan lassú.
nem tudom, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány általam ismert konzol-exkluzív játékot sajnálok, hogy nem jött pc-re. mivel szeretem a sötét hangulatú, jó sztorijú játékokat, valószínûleg ez is bele fog tartozni, de azért kibírom valószínûleg, a sok másik pc-s játék mellet, amibõl most is jó néhány ott sorakozik játszatlanul a polcomon <#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Errõl a játékról nem is hallottam, kár pedig jónak néz ki. Ezt is felteszem a listára 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Te nekem ne akard megmondani, hogy SZERINTEM mi ér pénzt, jó? Te adnál azért a szarért pénzt, én a büdös életbe nem. Maradjunk ennyiben.
Engem kurvára hidegen hagy, hogy milyen autós játékok jönnek vagy nem jönnek PCre.
Ha neked hiányzik, vegyél konzolt!
Engem kurvára hidegen hagy, hogy milyen autós játékok jönnek vagy nem jönnek PCre.
Ha neked hiányzik, vegyél konzolt!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mario,Metroid ismeretlen mint jatek,de a GT meg penzt is er,nemhogy savszelesseget..azaz ert..az 5 meg...majd meglatjuk...szoval ne bofogj hulyesegeket...PC-n orulne a nep,ha csak fele olyan jo autos arcade/simulator keverekek lennenek mint a GT
Aztán ha majd egy év múlva, amikor mégis kihozzák PC-re (a Microsoft sem arról híres, hogy ha valamibe pénzt öltek, azt egy tollvonással kihúzzák a teendõk listájáról), õk lesznek a "jó fejek", amiért gondoltak ránk.
Ááá, volt azért itt néhány nagy marhaság a hsz.-ek között.. Ha csak konzolra jön, van esély a fejlesztés megtérülésére, aztán majd külsõsök megcsinálják (talán) a pc-s verziót. A capcom is csak szenved pc-n, minimális eladásokkal.
Commodore Plus4 forever!
Exkluzivításdíj 50 fõre elosztva az fejenként nem kevés pénz 😛 Megbundázták mint a 21-et 😄
Fákjúal!
Ezt úgy írod, mintha bárkinek is hiányozna Mario, Metroid, vagy a Gran Turismo. Legyetek ezekkel a szarokkal boldogok konzolon! Ha ezek jönnének PC-re is, nem sok minden változna. Nem érik meg a sávszélt sem, nemhogy pénzt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Brutáljó... Még a horrort is elnézem nekik, pedig utálom... 😊 Úgy tudom magyarok is dolgoznak a csapatban, vagy csak dolgoztak.
Akik ezt mondták, azok vajon játszottak a GoW-val? Én kijátszottam, de ezek közül egyik se volt igaz...
A The Last Guardian mindent ütni fog PS3-ra...
A GOW 2 a Fable 2 nagy siker Xboxon, ezért marad is ott, a HALO név meg már egyenlõ az MS konzoljával. Alan Wake meg majd elválik.
MS-nek szüksége van húzónevekre a konzoljához, itt nem arról van szó, hogy veszteséges vagy körülményes lenne PC-re kiadni.
A Capcomnak meg ezek szerint megéri kidobni a játékait PC-re? Pedig voltak róla hírek, hogy nem produkálnak valami nagy eladásokat a PC-s játékaik. Azt mégis zsinórba érkezik szinte az összes. DMC4, Resident Evil 5, Lost Planet 1-2, Street Fighter 4(PC-n!!), Dead Rising 2! Elsõ rész nem is volt PC-n, most meg hirtelen szükség van rá? Azt még így is a játékok jó része multiplatform fejlesztés.
MS-nek szüksége van húzónevekre a konzoljához, itt nem arról van szó, hogy veszteséges vagy körülményes lenne PC-re kiadni.
A Capcomnak meg ezek szerint megéri kidobni a játékait PC-re? Pedig voltak róla hírek, hogy nem produkálnak valami nagy eladásokat a PC-s játékaik. Azt mégis zsinórba érkezik szinte az összes. DMC4, Resident Evil 5, Lost Planet 1-2, Street Fighter 4(PC-n!!), Dead Rising 2! Elsõ rész nem is volt PC-n, most meg hirtelen szükség van rá? Azt még így is a játékok jó része multiplatform fejlesztés.
Idén 3 játék lesz PS3 only, Heavy Rain, God of War 3, meg a GT5, ha jól tudom.
God of War 3 egy hentelõs játék, részemrõl felejtõs, GT sorozat meg sose tetszett, valószínûleg az új se fog. Mondjuk a Sony el is tolta szeptemberre a megjelenést, mert a 3 címet szét kell osztani az évre.
A Heavy Rain az, ami érdekelt volna...
Mondjuk akkor nem tudom mi lesz a pc-vel, ha MS megveszi az EA-t, bár ez csak pletyka...
God of War 3 egy hentelõs játék, részemrõl felejtõs, GT sorozat meg sose tetszett, valószínûleg az új se fog. Mondjuk a Sony el is tolta szeptemberre a megjelenést, mert a 3 címet szét kell osztani az évre.
A Heavy Rain az, ami érdekelt volna...
Mondjuk akkor nem tudom mi lesz a pc-vel, ha MS megveszi az EA-t, bár ez csak pletyka...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
A gears of wart kihozták, az általános vélemény az volt a pc-sek részérõl hogy rossz a grafika, rossz a játék, az irányítás, látszik hogy konzolos szar játék átirata(akkoriban vettem konzolt és elõtte olvasgattam..). Nem is értem miért nem jelent meg a második rész, amit be sem jelentettek pc-re.
A Fable2-õt és a 3-at sem jelentették be pc-re szerintem. A Halo-nál pedig a 3. résztõl nem jelentettek be pc-s verziót.
Az Alan-nál viszont jogos a kiakadás, de hogy lentebb írták át lenne portolva az egy nagy baromság. Más egy demozás egy atom gépen és egy teljes játék futtatása a sok ezernyi konfigurációs pc-n...
A Fable2-õt és a 3-at sem jelentették be pc-re szerintem. A Halo-nál pedig a 3. résztõl nem jelentettek be pc-s verziót.
Az Alan-nál viszont jogos a kiakadás, de hogy lentebb írták át lenne portolva az egy nagy baromság. Más egy demozás egy atom gépen és egy teljes játék futtatása a sok ezernyi konfigurációs pc-n...
Azokat a játékokat nem is jelentették be PC-s címnek 😉
Majd ha azt mondják hogy a FF15PCre jön a végén meg ps3 only, akkor jogos lesz a felháborodás ismét de ha kezdetektõl ps3 only akkor ne pampogjon senki.
Itt most konkrétan arról van szó, hogy a PC-seknek ígért játék nem fog megjelenni, max sok idõ múlva, ahogy a Fable, Gears of War, Halo esetében volt.
Majd ha azt mondják hogy a FF15PCre jön a végén meg ps3 only, akkor jogos lesz a felháborodás ismét de ha kezdetektõl ps3 only akkor ne pampogjon senki.
Itt most konkrétan arról van szó, hogy a PC-seknek ígért játék nem fog megjelenni, max sok idõ múlva, ahogy a Fable, Gears of War, Halo esetében volt.
Vagy a legfõbb indok: a Microsoft Game Studios utolsó PC játéka a 2007es Gears Of War, azóta semmi. Mint ahogy a sony utolsó pc játéka az everquest, a nintendoé meg valamilyen pokemonos kártyajáték 1997ben, nem értem miért a microsoftra vannak rászállva a PCsek, mikor PS3ra sokkal jobb játékok jönnek, kb annyi esély lenne a sonytól is kikönyörögni pl a grand turismo 5öt/gow3mat vagy a nintendotól a zeldát/metroidot mint az mstõl a fablet/gowot/alan waket. Az ms is ugyanolyan konzolgyártó mint az N/PS.
A
már átportokták... négy magos alan wake procitesztekre verték magukat nem is olyan rég.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A legérthetõbb kifogás amit úgysem fognak elárulni hogy az x360 miután nem volt szinte már rá exkluzív cím a jövõben elvesztette volna uralmát (így is el fogja,ps3 ez évtõl igencsak jobban muzsikál játék kínálatban) ,és feleslegessé vállt volna a pc mellett (már most is az,lévén minden cím jön x360ról pc-re..vagyis jött..). Így a microfost gyorsan elkezdte a pénzt beleölni a multicímek exkluzivitásába.
Utolsó mondatban, a második kiadó az a remedy akart lenni.
A PC és konzol eladásokat nem kell magyarázni, konzolra veszik meg a legtöbb játékot, ha egyjátékos akkor meg fõképp. A két konzol így mindenképpen szóba jött, mivel kis csapat és könnyû fejleszthetõség is a szempontok között lehetett elég hamar be lettek határolva x360-ra. Erre olcsóbb a fejlesztés mint pc-re és ps3-ra, a játékeladások meg kifejezetten erõsek a kockán, a plusz "támogatás" így inkább volt kellemes következmény, mert a döntés szerintem már elõtt megvolt. Inkább ügyesek hogy még microsofttól is lehúztak egy kis zsét ha így volt.
Ugyanakkor x360-ról nem olyan nehéz átportolni pc-re, állítólag (hasonló felépítés). Mivel kis csapat, valószínû hogy szimplán nem éri meg nekik mert még így sem fér bele, azért optimalizálni kell a programot, hogy az x millió fajta pc-ken is elfusson tûrhetõen. Egy külsõs csapatra kellene bízni a kiadónak, nem a kiadót kell basztatni, 50 fõ az nem sok a mai játékoknál.
Ugyanakkor x360-ról nem olyan nehéz átportolni pc-re, állítólag (hasonló felépítés). Mivel kis csapat, valószínû hogy szimplán nem éri meg nekik mert még így sem fér bele, azért optimalizálni kell a programot, hogy az x millió fajta pc-ken is elfusson tûrhetõen. Egy külsõs csapatra kellene bízni a kiadónak, nem a kiadót kell basztatni, 50 fõ az nem sok a mai játékoknál.
Kifogás, magyarázkodás. Annak idején PC-s verzióról is volt szó. Ezek bizony meg lettek kenve, srácok!
Sokszor más csapat készíti a PC-s portokat, nem az eredeti készítõk. Ez csak az Microsofton múlik, hogy akar e portolni vagy sem.
A Remedy-nek ajánlom megtekintésre a Werckmeister harmóniák címû magyar mestermûvet. Abból a filmbõl maximálisan kiderül, hogy mire képesek az emberek, amikor kiéheztetik õket.
Piszkosul be fogtok csõdölni skacok...
Piszkosul be fogtok csõdölni skacok...