27
  • Klub
    Na ez a kifogás is egy nagy kamu volt, szopatták az embereket, úgy mint a duke nukem foreverrel teszik.
  • a_n_d_r_e_w
    akkor vegyel konzolt es ne nyafogj
    En maximalisan jol erzem magam PC-vel, semmi se hianyzik a konzolok kinalatabol, a multiplatform cimek meg nekem bejonnek. Az hogy PC only alig van, kb nem erdekel, a lenyeg hogy jol szorakozzak.
  • debut12
    Valamiért ilyenkor durran el az agyam. A gagyi konzolok miatt mi PC-sek lemaradunk a jó kis játékokról, vagy pedig a PC-s hardverhez képest butított grafikával rendelkező játékot kapunk(ilyen lesz a Crysis 2) pedig teljesítményben már erősen alázva van az összes konzol. Kő kemény pénzeket ölök a gépembe, erre meg Vér Pistike ott tunyul a f*sbox, vagy pisi 3 előtt és élvezi a konzol exkluzív játékokat, én meg egy xar átiratot kapok ami még egy nasa kategóriás gépen is irreálisan lassú.
  • koschwarz
    nem tudom, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány általam ismert konzol-exkluzív játékot sajnálok, hogy nem jött pc-re. mivel szeretem a sötét hangulatú, jó sztorijú játékokat, valószínűleg ez is bele fog tartozni, de azért kibírom valószínűleg, a sok másik pc-s játék mellet, amiből most is jó néhány ott sorakozik játszatlanul a polcomon
  • pixx
    Erről a játékról nem is hallottam, kár pedig jónak néz ki. Ezt is felteszem a listára :)
  • dronkZero
    Te nekem ne akard megmondani, hogy SZERINTEM mi ér pénzt, jó? Te adnál azért a szarért pénzt, én a büdös életbe nem. Maradjunk ennyiben.

Engem kurvára hidegen hagy, hogy milyen autós játékok jönnek vagy nem jönnek PCre.

Ha neked hiányzik, vegyél konzolt!
  • cateran
    Mario,Metroid ismeretlen mint jatek,de a GT meg penzt is er,nemhogy savszelesseget..azaz ert..az 5 meg...majd meglatjuk...szoval ne bofogj hulyesegeket...PC-n orulne a nep,ha csak fele olyan jo autos arcade/simulator keverekek lennenek mint a GT
  • Kindred Blades
    Aztán ha majd egy év múlva, amikor mégis kihozzák PC-re (a Microsoft sem arról híres, hogy ha valamibe pénzt öltek, azt egy tollvonással kihúzzák a teendők listájáról), ők lesznek a "jó fejek", amiért gondoltak ránk.
  • chronos75
    Ááá, volt azért itt néhány nagy marhaság a hsz.-ek között.. Ha csak konzolra jön, van esély a fejlesztés megtérülésére, aztán majd külsősök megcsinálják (talán) a pc-s verziót. A capcom is csak szenved pc-n, minimális eladásokkal.
  • ffxi
    Exkluzivításdíj 50 főre elosztva az fejenként nem kevés pénz :P Megbundázták mint a 21-et :D
  • dronkZero
    Ezt úgy írod, mintha bárkinek is hiányozna Mario, Metroid, vagy a Gran Turismo. Legyetek ezekkel a szarokkal boldogok konzolon! Ha ezek jönnének PC-re is, nem sok minden változna. Nem érik meg a sávszélt sem, nemhogy pénzt.
  • endrev
    Brutáljó... Még a horrort is elnézem nekik, pedig utálom... :) Úgy tudom magyarok is dolgoznak a csapatban, vagy csak dolgoztak.
  • Reg5
    Akik ezt mondták, azok vajon játszottak a GoW-val? Én kijátszottam, de ezek közül egyik se volt igaz...
  • Csak77
    A The Last Guardian mindent ütni fog PS3-ra...
  • wednes
    A GOW 2 a Fable 2 nagy siker Xboxon, ezért marad is ott, a HALO név meg már egyenlő az MS konzoljával. Alan Wake meg majd elválik.
    MS-nek szüksége van húzónevekre a konzoljához, itt nem arról van szó, hogy veszteséges vagy körülményes lenne PC-re kiadni.
    A Capcomnak meg ezek szerint megéri kidobni a játékait PC-re? Pedig voltak róla hírek, hogy nem produkálnak valami nagy eladásokat a PC-s játékaik. Azt mégis zsinórba érkezik szinte az összes. DMC4, Resident Evil 5, Lost Planet 1-2, Street Fighter 4(PC-n!!), Dead Rising 2! Első rész nem is volt PC-n, most meg hirtelen szükség van rá? Azt még így is a játékok jó része multiplatform fejlesztés.
  • pixx
    Idén 3 játék lesz PS3 only, Heavy Rain, God of War 3, meg a GT5, ha jól tudom.
    God of War 3 egy hentelős játék, részemről felejtős, GT sorozat meg sose tetszett, valószínűleg az új se fog. Mondjuk a Sony el is tolta szeptemberre a megjelenést, mert a 3 címet szét kell osztani az évre.
    A Heavy Rain az, ami érdekelt volna...
    Mondjuk akkor nem tudom mi lesz a pc-vel, ha MS megveszi az EA-t, bár ez csak pletyka...
  • peat666
    A gears of wart kihozták, az általános vélemény az volt a pc-sek részéről hogy rossz a grafika, rossz a játék, az irányítás, látszik hogy konzolos szar játék átirata(akkoriban vettem konzolt és előtte olvasgattam..). Nem is értem miért nem jelent meg a második rész, amit be sem jelentettek pc-re.

A Fable2-őt és a 3-at sem jelentették be pc-re szerintem. A Halo-nál pedig a 3. résztől nem jelentettek be pc-s verziót.

Az Alan-nál viszont jogos a kiakadás, de hogy lentebb írták át lenne portolva az egy nagy baromság. Más egy demozás egy atom gépen és egy teljes játék futtatása a sok ezernyi konfigurációs pc-n...
  • Szefmester
    Azokat a játékokat nem is jelentették be PC-s címnek ;)
    Majd ha azt mondják hogy a FF15PCre jön a végén meg ps3 only, akkor jogos lesz a felháborodás ismét de ha kezdetektől ps3 only akkor ne pampogjon senki.
    Itt most konkrétan arról van szó, hogy a PC-seknek ígért játék nem fog megjelenni, max sok idő múlva, ahogy a Fable, Gears of War, Halo esetében volt.
  • zola2000
    Vagy a legfőbb indok: a Microsoft Game Studios utolsó PC játéka a 2007es Gears Of War, azóta semmi. Mint ahogy a sony utolsó pc játéka az everquest, a nintendoé meg valamilyen pokemonos kártyajáték 1997ben, nem értem miért a microsoftra vannak rászállva a PCsek, mikor PS3ra sokkal jobb játékok jönnek, kb annyi esély lenne a sonytól is kikönyörögni pl a grand turismo 5öt/gow3mat vagy a nintendotól a zeldát/metroidot mint az mstől a fablet/gowot/alan waket. Az ms is ugyanolyan konzolgyártó mint az N/PS.
  • Sanyix
    már átportokták... négy magos alan wake procitesztekre verték magukat nem is olyan rég.
  • Skynet
    A legérthetőbb kifogás amit úgysem fognak elárulni hogy az x360 miután nem volt szinte már rá exkluzív cím a jövőben elvesztette volna uralmát (így is el fogja,ps3 ez évtől igencsak jobban muzsikál játék kínálatban) ,és feleslegessé vállt volna a pc mellett (már most is az,lévén minden cím jön x360ról pc-re..vagyis jött..). Így a microfost gyorsan elkezdte a pénzt beleölni a multicímek exkluzivitásába.
  • peat666
    Utolsó mondatban, a második kiadó az a remedy akart lenni.
  • peat666
    A PC és konzol eladásokat nem kell magyarázni, konzolra veszik meg a legtöbb játékot, ha egyjátékos akkor meg főképp. A két konzol így mindenképpen szóba jött, mivel kis csapat és könnyű fejleszthetőség is a szempontok között lehetett elég hamar be lettek határolva x360-ra. Erre olcsóbb a fejlesztés mint pc-re és ps3-ra, a játékeladások meg kifejezetten erősek a kockán, a plusz "támogatás" így inkább volt kellemes következmény, mert a döntés szerintem már előtt megvolt. Inkább ügyesek hogy még microsofttól is lehúztak egy kis zsét ha így volt.

Ugyanakkor x360-ról nem olyan nehéz átportolni pc-re, állítólag (hasonló felépítés). Mivel kis csapat, valószínű hogy szimplán nem éri meg nekik mert még így sem fér bele, azért optimalizálni kell a programot, hogy az x millió fajta pc-ken is elfusson tűrhetően. Egy külsős csapatra kellene bízni a kiadónak, nem a kiadót kell basztatni, 50 fő az nem sok a mai játékoknál.
  • Indigo
    Kifogás, magyarázkodás. Annak idején PC-s verzióról is volt szó. Ezek bizony meg lettek kenve, srácok!
  • wednes
    Sokszor más csapat készíti a PC-s portokat, nem az eredeti készítők. Ez csak az Microsofton múlik, hogy akar e portolni vagy sem.
  • DJviolin
    A Remedy-nek ajánlom megtekintésre a Werckmeister harmóniák című magyar mesterművet. Abból a filmből maximálisan kiderül, hogy mire képesek az emberek, amikor kiéheztetik őket.

Piszkosul be fogtok csődölni skacok...
  • grebber
    Hát ha kis stúdio és kell majd neki a pénz lehet mégis lesz majd pc-re! Szép álom!