54
2D-s hent akció-kaland
-
#54 shank 2-nek van külön topik?
Igazából havernak elveszett a mentése, és neki szeretnék 1 mentést kérni.
Valami 10 karakter meg volt csinálva benne vagy mi.
Nem értek hozzá. -
BBazsi #53 Hi!
A beállításoknál nem tudom feljebb vinni, 640-nél nem engedi feljebb rakni. Van erre megoldás? -
xarina #52 Az első pálya végén, ahol beér a bárba, ott nekem nem történik semmi. Nem jön ellenfél, s nem tudok se tovább se visszamenni. Van erre valami megoldás? -
#51 Indítsd el rendszergazdaként. Így ment rendesen és még a chapter-választó menü is megjelenik. -
#50 akkor a legelejéről...kezdi -
#49 Hogyan kell menteni a játékban? Semmi mentésre utaló gombot vagy menüpontot nem találok. Checkpontoknál ment automatikusan, de csak játék közben tölti vissza. Ha kilépek és újra elindítom a játékot, akkor a legelejéről, semmi load menüpontot nem látok. -
#48 Crackfix megoldotta -
#47 Nálam nem indul el, Exe has stopped working hibával kilép.
Tud valaki segíteni? -
#46 Hogyan kell a falonfutásos részeket megcsinálni? A 18. pályán vagyok, amikor a magasban egymás után 3 is van. Az első simán megvan, de 2.-nál akármit csinálok leesik. Nyomva kell tartani az ugrást közben, vagy nem? -
#45 Én nekem tökéletesen megy...nagyon jó game hack n slash 2d-benXD
Nagyon szívesen megnéznék egy ilyet mondjuk egy Dante's Inferno-ból vagy God Of War-ból,vagy akár Ninja Gaiden-ből PC-n 2D-ben ilyen grafikával. -
#44 Egy billentyűzeten nem lehet ketten játszani? Nem sikerült sehogy se beállítani. -
#43 Hmm lehet nem a repackot kaptad le, volt egy (gondolom hibás) verzió is. -
#42 örülök neki...én meg hazajöttem, bedobtam az image-et daemonba, teli pofával vigyorogva indítanám a setupot..erre: 'a fájl verziója nem kompatibilis a windows verziójával'..de még a redistben a szokásos telepítőkre is ezt írja..pff hát ez?
szóval most lekapom újra... -
#41 Hidd el, tegnap szétgoogleztem magam, de nem leltem rá, de nem sokkal később torrenten megtaláltam. :D De azért kösz.
Tényleg baromi jó game, 5. pálya körül vagyok, eddig kicsit sem untam. -
#40 persze, csak ezt tudhattam volna..csak kapkodtam mert dolgozni is kéne -
Pio #39 Nem b*sztad el csak sajna így működik a bbcode. :) -
#38 hmm..elb@sztam -
#37 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shank DDL linkek
és persze hogy google dobta ;) -
#36 Erre már rájöttem, ezt is szoktam tenni, az mellett, hogy kerülöm a csapat "kiadásait". De akkor is az ő bénázásuk, hogy vírusnak látszik.
Mindegy, maradjunk a témánál. :) -
Pio #35 Nem lehet, hogy csak kamuriasztás? Sajnos nodnál elég gyakori.
Amúgy meg akkor shift+delete a mappára, ha már meguntad, nem kell az uninstall. :) -
#34 Ezt a verziójukat még nem próbáltam, de egy másik, szintén mostanában megjelent játékból készült telepítőjükben még mindig vírust lát a NOD. -
Pio #33 Szerintem nem az eredeti release-t szedted le, ITT VAN virustotalon az unins000.exe -
#32 Úgy utálom ezt a bandát. Miért nem lehet vírusmentessé csinálni az a szerencsétlen Uninstall.exe-t. -
Pio #31 Ez valami zseniális! :) Igaz csak 1 pályát mentem, szóval a monotonitás egyelőre nem nagyon játszhat. -
#30 Ha ingyenes a torrent adhatnál vagy esetleg visszatöltöm. -
#29 Meghívásos mindegyik. -
#28 Akkor adjatok linket pls. -
ricsa008 #27 van megaupload :D -
#26 Nem jó oldalakon vagy ezek szerint! -
#25 Az a baj vele, hogy hamar monoton lesz. Ez egy ilyen rövid játéknál,nem túl jó -
#24 Na torenten még semmi, rapidról meg 3-4 óra mire leszedem... :D -
ricsa008 #23 Shank - THeTA - REPACK -
csoli31 #22 Most próbáltam ki a demót, és valami elképesztően jó lett (számomra legalábbis nagyon tetszik, és szórakoztató). Amint adódik rá lehetőségem, tuti hogy meg fogom venni. -
#21 Co-op csak lokálba megy nem? Steam Local Co-op-ot ír ami általában azt jelenti hogy 1 gépen lehet csak tolni. -
#20 Coop miatt zsákoltam be tegnap preorderben DeathSpank-el együtt. Talán ennyit nem ért, mert a coop mód különálló és rövidebb mint a single, de azért nagyon nem is bánom a tettem. Ha valamikor le lesz akciózva 3-4 euróra mondjuk akkor kötelező vétel lesz. -
balika16 #19 Jah látom!:D -
Pio #18 Steamen -
balika16 #17 hol látod? -
Pio #16 Meg is jött ma, ahogy ígérték. -
Pio #15 PC megjelenés október 26. Steamre jön.