90
A Farm Ville neveztű játék a Facebook on.
  • toysoldier
    én 40-nél untam meg :D
    de még néha ha rámjön akkor játszok vele 10-15percet :D
  • Lacee86
    Sztem azoknak való, akiknek kattintgatás hiánya van. :) Haverokat láttam, h játszanak vele, kipróbáltam én is. 1 bő hétig játszottam vele, de nem sok értelmét láttam.
  • karajjj
    ennek minek külön topik?
    inkább az említett átfogó topik kellene, mert szerintem ennek felesleges
  • Verseghy
    Mindenki 26-27-28. szintnél unja meg:D Én is úgy vagyok vele. Már csak akkor tolom, amikor telefonálok és valamit csinálnom kell közbe..:D:D
  • Cat 02 #6
    Idő után unalmas ^^
    Kéne egy átfogó Facebook games topik. Én Castle Age-t kezdtem el pl, de szerintem max 1 hónap és meg lesz unva
  • skate00
    Egy tipp:
    Sebesség
    Ez egy egyszerű kis tipp, amivel meg lehet “gyorsítani” egy adott területet. Eléggé ismert módszer, és hatásos.

Tisztíts le egy területet úgy, hogy csak fű legyen rajta. Aztán vegyél egy viszonylag kis területet - mondjuk egy 3x3-ast - (az embert ott kell körbekeríteni, ahova progi rakja, amikor bejelentkezel,) Majd vásárolj a legolcsóbb kerítésből,(pl szalmabála, teknős, macska, bármi, ami a legkisebb helyet foglalja. ) amit csak találsz és evvel zárd körbe az ipsét. A lényeg, hogy zárd be erre a területre. A kis fogoly evvel sokkal gyorsabban éri el, hogy hasznos termés legyen a földön, mint ha szabadon kóborolna össze-vissza.
    De ezzel nem terem meg gyorsabban semmi, csak a fázisok között nem sétál, de ezzel valóban sok időt lehet nyerni.
    ..Kicsit értelmetlen
  • toysoldier
    jó játék, de hamar meg lehet unni
  • Lord Nomak
    Nem rossz játék, én is egy hete kezdtem el használni ezt a kis alkalmazást. Azoknak jó főleg akik nyugodtan szeretnének játszani nem pedig a gyilkolás meg terület foglalás a lényeg.
  • MR ME
    egy idő után elég unalmassá tud vállni
  • skate00
    Farmville játék arról szól, hogy a kezdetben kis tanyánkat művelve minél nagyobb birtokra tegyünk szert, minél több pénzt és tapasztalati pontokat gyűjtve ezzel. A hagyományos játékok közül leginkább a SimCity-re hasonlít, csak éppenséggel tehenekkel és paradicsommal. Leginkább az mutatja mennyire népszerű a játék, hogy több mint tízmillió felhasználója van és számos kópiája.
    .
    Ide jöhetnek a tapasztalatok, tippek, jó tanácsok, eredmények.