Farm Ville on Facebook
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név: Norman Tenke
nem hiszem hogy sok lesz😄
http://www.tenke.hu
Ha beleteszem, lehûti a lábamat.
Szájber paraszt kérjél bocsánatot,
Mert nem mutatom meg a kacsámatot!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kedvenc játék a Music challenge-el facebookon😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
DFTBA ಠ_ಠ
Mert a rajvip-en így van. (vagy csak volt?)
itt az 1. !!! ÉLMÉNYROMBOLÁS !!!
Magyarul
Aki esetleg nemtudna angolul (mint én) az Megnézheti ugyan ezt Magyarul:
!!! ÉLMÉNYROMBOLÁS II !!!
Farmville - Ultimate Money
Ki bir egesz nap olyan 2d kattintgatos jatekkal jatszani amiben nincs elmeny es valosag sincs?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
HP+
24x24-es farm, csurig bevetve, aratás elõtt.
aratás: 576 klikk
szántás: 576 klikk
vetés: 576 klikk
Vagyis egy új növény ültetése 1726 klikkeléssel jár. Persze tudom, lehet venni traktort, de azé' mégis, ezt hogy képzelte a kedves szoftvertervezõ???
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Klikk (tessék alaposan elolvasni, mert nagyon fontos minden apróság)
(EZután persze mehet az egész blog is.)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
de még néha ha rámjön akkor játszok vele 10-15percet 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
inkább az említett átfogó topik kellene, mert szerintem ennek felesleges
Kéne egy átfogó Facebook games topik. Én Castle Age-t kezdtem el pl, de szerintem max 1 hónap és meg lesz unva
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sebesség
Ez egy egyszerû kis tipp, amivel meg lehet “gyorsítani” egy adott területet. Eléggé ismert módszer, és hatásos.
Tisztíts le egy területet úgy, hogy csak fû legyen rajta. Aztán vegyél egy viszonylag kis területet - mondjuk egy 3x3-ast - (az embert ott kell körbekeríteni, ahova progi rakja, amikor bejelentkezel,) Majd vásárolj a legolcsóbb kerítésbõl,(pl szalmabála, teknõs, macska, bármi, ami a legkisebb helyet foglalja. ) amit csak találsz és evvel zárd körbe az ipsét. A lényeg, hogy zárd be erre a területre. A kis fogoly evvel sokkal gyorsabban éri el, hogy hasznos termés legyen a földön, mint ha szabadon kóborolna össze-vissza.
De ezzel nem terem meg gyorsabban semmi, csak a fázisok között nem sétál, de ezzel valóban sok idõt lehet nyerni.
..Kicsit értelmetlen<#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
.
Ide jöhetnek a tapasztalatok, tippek, jó tanácsok, eredmények.